local-stats-pixel fb-conv-api

Kas liek Sīriešiem bēgt uz Eiropu???117

Četri ar pusi gadi nežēlīga konflikta izpostīja ievērojamu Sīrijas teritoriju. Izpostītās un uzspridzinātās mājas tagad atrodas Islamas valsts kaujinieku pārziņā. Vairāk kā 4 miljoniem sīriešu nācās bēgt. Bērniem nākas paļauties uz pieaugušajiem, kuri arī paši nepsēj saprast, ko darīt ar pašu dzīvēm un kā izglābt savus tuviniekus.

Šīs fotogrāfijas parāda to pasauli, no kuras bēgļi glābjas, bēgot uz Eiropu.

602 27 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Es katru islamieti uzskatu par teroristu! *****J TOS ALAHAIDUS!!!!!! 

2 0 atbildēt

Jaa, tiesi taa. Sie ir tie, kuriem butu jabut begliem.

Bet nez kapec vini nav? Jo redz kaa, nonaakt Eiropaa maksaa naudu un tiem, kuriem vajag palidzibu, ka siem, tadas naudas nav, lai kaut kur laistos lapas. Savukart tiem,kuriem ir konkreti nodomi, lidzekli un viss parejais, lai ienaktu Eiropa, ir loti izdeviga situacija.

2 0 atbildēt

Ja kaut viens bēglis no tūkstoša pat teorētiski var nodarīt kaitējumu manai vai kādai citai ģimenei. Tad es esmu par to, ka NEVIENAM no viņiem šeit nav vietas. Nevienam LV pilsonim nav jāmirst no imigranta rokas, lai tikai viņi šeit justos labi.

5 3 atbildēt
Sīrija ir burvīga zeme - nav tik apdzīvota kā Latvija. Es mīlu Sīriju, tās iedzīvotājiem ir tā paveicies, ka dzīvo skaistākajā zemē uz pasaules.
2 0 atbildēt
12 avatars12

Vīrietis tur rokās savu brāļa meitu, viņs tikko pazaudēja savu māsu - meitenītes māti. <--- Man vienīgajai tur kaut kas nelīmējas kopā? Bet es tiešām diezgan bieži pārprotu, tāpēc...

1 0 atbildēt

Tie kas te beg uz vāciju utt. ne visi ir kara izpostītajām teritorijām tie vienkārši ir "sīriesi" kas meklē labāku dzīvi, pabalstus un stulbas valstis kuras viņiem dos skaistāku dzīvi, kurā nav jāstrādā, un var dzīvot kā dēles izsūcot visu ko var pamatojoties un pilsonu kara briesmām ( kur var ubagot, zagt, apkrāpt utt). Tā ,ka nav ko te vaimanu rakstus bāzt par viņu grūto dzīvi.

p.s. neiedomājaties,ka ieraugot bēdīgu ubagotāju, viņš ir nabaga ubagotājs un ir pelnijis kaut kapeiku, tas viss ir organizēts bandītu kantoris, pat vācijā mēs atkodām tādu organizāciju, un visu ka tas notiek. Nepopularizēju to vācijā, jo kautkā baigi gribas dzīvot. Un ir vēl daudz kas cits.

Neesat mulķi!!!

Ā,vel atcerejos,ka pāris dienas atpakaļ, vācieši iekunkstējās, ka Latvieši, lietuvieši un citi varētu doties mājās lai atbrīvotu vietu šitiem mellajiem.

3 2 atbildēt
Tikai zheel ka cietiisim mees, vienkaarshaa tauta, valsts galvas sabaaziis naudu zekjees un pazudiis...
1 0 atbildēt

Jau raudu , tā iežēlināji. Cilvēki mirst katru dienu , ja mums te karš norisinātos , tad viņiem par mums arī būtu uzspļaut. Paši nevar tikt vaļā no savas tupās reliģijas , ko mums tur darīt? Ļaut   , lai sabrauc pilna Eiropa un ieved savu atpalikušo kultūru? Kad kādu dienu veikalā dzirdēsi "Allahu akbar!" , tad vairs nebūs laika par to visu domāt

1 0 atbildēt

Autors ir tik pat kropls idiots kā mūsu valstsvīreļi, kas šo atbalsta. Izvelc galvu no savas dirsas un paskaties patieso bildi kāda ir ar šiem parazītiem.  Ir vairāki video ar PILNO versiju, kā un kas notiek ar šiem parazītiem. Viņi ir slinki un augstprātīgi, viņi pie pirmās iespējas Tev nocirtīs galvu, ja būs tāds pamats. Viņi pie pirmās iespējas pagrūdīs zem riteņiem savu ģimeni - sievu ar bērniem, jo viņi ir degradēti kropļi. 

 

Pasakties, kas notiek visā pasaulē, kur šo parazītu midzeņi plaukst. Viņiem ir tikai allahs un nekas izņemot linčošanu viņus neizmainīs.  Būtu man tāda iespēja, pavēlētu robežsargiem apšaut visus, kas apdraut manu Valsts teritoriju un mēģina tajā iekļūt bez atļaujas un, bez identifikācijas papīriem. Noslīcināt visus tos slimību pārnēsātājus, kas pārkāpj ūdens robežu.  Tas manuprāt ir vienīgais reālais veids kā pasargāt eiropu no šiem parazītiem.    Un nevajag dirst par tiem nabaga sīriešiem, VARBŪT ir arī viens no pārdesmit tūkstošiem, kuram nav sajātas smadzenes, bet tas procents ir tik niecīgs, ka nav eiropas valstu drošības vērti!

9 9 atbildēt

dazi saka nevar vainot visus par to ko izdara dazi, bet tas jau laikam nekas ka tur krievija meitenei nocert galvu, tur vacija izvaro 7gadigu meiteni, vini visi ir vienadi un tu nekad nezinasi kad kur kas uzprags vai saks ka italija saut ar ak-47 visiem!!!

2 2 atbildēt

Pirmkārt, kad ieliktu šāda satura rakstu spokos, mani nomētāja ar akmeņiem.

Otrkārt, tauta nav cilvēks, nevar vainot milijonus par dažu cilvēku grēkiem... 

2 2 atbildēt

Ok, ļoti skumjas bildes un tā.

Bet iemācies vienreiz rakstīt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 1 atbildēt

Jo viņi vispirms grib ieņemt Eiropu, iegūt mūsu naudu, bagātību, nobombēt valstis, nobombēt eiropiešu tautas un pēc tam tiekties uz austrumiem un pēc tam ieņemt visu pasauli!  emotion

0 0 atbildēt

13.- Vienīgais, ko man ir žēl, tas ir putniņš. emotion

2 2 atbildēt

Kas notiks ar eiropiešiem? >>> skatīt te

0 0 atbildēt

Tak jau oficiāli paziņoja, ka ar bēgļiem eiropā ir ieceļojuši četri tūkstoši karotāju.

0 0 atbildēt
Nemaz tik traki nav
0 0 atbildēt

Pusi? Varbūt tomēr visu...

0 0 atbildēt

teroristi paarnem visu eiropuemotion

0 0 atbildēt
Diemžēl tā ir skarbā patiesība. Un tagad man ir jautājums vai jūs nebēgtu prom no tādas vietas, kur notiek šausmu lietas
4 4 atbildēt
« 1  2  3 »