local-stats-pixel fb-conv-api

Kas liek Sīriešiem bēgt uz Eiropu???117

Četri ar pusi gadi nežēlīga konflikta izpostīja ievērojamu Sīrijas teritoriju. Izpostītās un uzspridzinātās mājas tagad atrodas Islamas valsts kaujinieku pārziņā. Vairāk kā 4 miljoniem sīriešu nācās bēgt. Bērniem nākas paļauties uz pieaugušajiem, kuri arī paši nepsēj saprast, ko darīt ar pašu dzīvēm un kā izglābt savus tuviniekus.

Šīs fotogrāfijas parāda to pasauli, no kuras bēgļi glābjas, bēgot uz Eiropu.

602 27 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Redz tie nelaimīgie bērniņi ir Sīrijā. Bet spēcīgi, 20-40 gadus veci vīrieši nez kāpēc Eiropā, kuriem vajadzētu tos bērniņus aizstāvēt. Un jautājums vēl, kāpēc cilvēkiem riebjas tie bēgļi. Ir pilnīgi skaidrs, kāpēc. Kas tie par vīriešiem, kuri pamet bērnus un sievietes ellē un paši mūk drošībā uz pārtikušo Eiropu?

Visu cieņu ukraiņiem, kuri varonīgi aizstāv savu dzimto zemi, sievietes un bērnus. Latvijā mēs redzam tikai ievainotus Ukrainas karavīrus, kuri atbrauc šeit ārstēties un pēc tam dodas atkal karā.

62 0 atbildēt

Visur TV un ziņās rāda tos bērnus, JO tas ir ar nolūku!!! Melnie vīrieši kā ierauga kameras, tā pūļa priekšā izgrūž sievietes un bērnus, lai tos filmētu iežēlināšanai... NEBŪSIM NAIVI !!! Uz šejieni dodas naidīgi noskaņotie un tie, kas grasās dzīvot uz pabalstiem.

36 2 atbildēt

katrai monētai ir divas puses. 

viena daļa nenoliedzami bēg no kara, bet cita daļai vnk meklē kam uz kakla parazitēt

26 0 atbildēt

Zini te kaut kas trūkst ! Trūks Malta sadurto cilvēku fotogrāfijas un trūks Vācijā izvarotās 7 gadus vecās meitenītes fotogrāfijas. Nemēģini iežēlināt ! Starp bēgļiem labi ja 15% ir bērni un sievietes, pārējie ir vīri spēka gados. Kapēc viņi nekaro savā dzimtenē ? Tapēc ka viņi nāk karu nest mūsu mājā !

27 2 atbildēt

Tādi, kas bēg no kara, ir tikai maza daļa. Lielākā daļa bēg parazitēt uz Eiropas lielvalstīm.

25 2 atbildēt

Kapēc tad neliek bildes ar karu Ukrainā? Situācija pilnīgi tāda pati, pilsoņkarš. Kas tad ukraiņi atšķirās ar kko no sīriešiem? emotion

21 2 atbildēt

Šie izskatās pēc bēgļiem, nevis tie visi, ko rāda bildēs. Nike kājās, Rayban brilles, lieli pulksteņi, želeja matos

16 0 atbildēt

 Āfrikas bēglim par vietu laivā var nākties maksāt no 400 līdz 700 dolāru, kamēr sīrietim vismaz divas reizes vairāk – līdz pat 1500 dolāru. No kurienes viņiem tāda nauda?

17 2 atbildēt
Var redzēt kā karā cietušie, invalīdi un vārgie, kā stirnas lec pāri žogam, taisa nekārtības un laupa fūras.
13 2 atbildēt
Kas tā par netaisnību, bērni un sievietes ir tur, bet veči ir te? Nu kapēc, vaitad nebija jābūt otrādāk, nu kapēc tāds debīlisms?
8 0 atbildēt
Par šiem cilvēkiem ew neko nesaku.. žēl. Bet ja pieauguši tēviņi 20-40 gadi aizskrien pametot bērnus un sievietes lai tikai dzītu haļavu eiropā? Koks ar diviem galiem.
7 0 atbildēt

Pret šiem bēgļiem man tiešām nekas nav, viņi tur cieš no uzbrukumiem, bada un citām lietām .

Bet tie maitas, kas atbrauc uz Eiropu un sāk apšaudīt nevainīgus cilvēkus, nav nekādas cieņas.

7 0 atbildēt
Lai iebrauc sievietes ar berniem.a tie skali lai brauc un karo ar asadu vai is.
8 2 atbildēt

protams, pubilcējot mazu bērnu un sievišķu bildes, visiem sirds sažņaudzas, bet paskatoties realitātē,lielākā daļa bēgļu ir vīrieši, kuri ne jau laimi meklēt te dodas, bet gan sākt karu. ziņās tik stasta, ka pārtvertas ieroču kravas un redzami pārģērbušies karavīri. "valdība" visu laiž gar ausīm, lai tik ielīstu Dir*ā augstāk sēdošiem. emotion

6 0 atbildēt
Žēl viņi, bet viņiem derētu apzināties , ka eiropas valstis ir jāciena, jo viņi pēc sevis atstāj atkritumu kalnus, pārtiku mētā. Lai brauc un glābjas, bet lai ievēro tīrību un, lai necer uz milzīgiem pabalstiem.
6 1 atbildēt

Paldies NATO, ANO, Francijai un ASV. Jūsu demokrātijas bumbas, nolikvidēja diktatorus, kas likvidēja visādus radikāļus. Nometa bumbas un notinās, palika varas vakums. Lai izstrebj savu putru!

5 1 atbildēt

Nu, jā. Kā jau vienmēr visi žēlo bērnus un sievas.  emotion Bet viņas nav kā eiropiešu. Viņas ir nāves pilnu ļaunas un jebkurš islamists ir bijis bērns. Jebkurš tagadējais ļaunais un necienīgais bēglis. Un tie visi bērni arī izaugs tādi paši kā viņu visa tauta. A sievas arī tādas nekādas. Kad es biju Vācijā uz manīm visas īslamīstu sievas skatījās ar ļaunām acīm un skatieniem! Nav ko žēlot un raudāt līdz šīm bildēm. Lai vispirms padomā šī tauta pati, ko viņi sadara pie mums Eiropā. Nekādas pateicības! Vēl drīz visu šeit ieņems un nebūs vairs te mūs, balto cilvēku. emotion emotion emotion 

4 0 atbildēt

Tas ir speciāli organizēts absurds. Šādu problēmu atrisināt saknē Eiropai būtu viens pīpis! Atjaunojam koloniālismu - okupējam trešo pasauli, kā tas bija nesen, un visas problēmas pagaisīs...

Vai nešķiet nedaudz aizdomīgi, ka pārdesmit gadu laikā pēkšņi 95% koloniju ieguva neatkarību un ne jau kaujās!

3 0 atbildēt

Diemžēl tie, kas ir šajās bildēs nav tie bēgļi, šie cilvēki ir palikuši sīrijā, bēg tie, kas ir spējīgi pretoties isis, un kuri vienkārši redz potenciālu labākai dzīvei

3 0 atbildēt

Jaa, tiesi taa. Sie ir tie, kuriem butu jabut begliem.

Bet nez kapec vini nav? Jo redz kaa, nonaakt Eiropaa maksaa naudu un tiem, kuriem vajag palidzibu, ka siem, tadas naudas nav, lai kaut kur laistos lapas. Savukart tiem,kuriem ir konkreti nodomi, lidzekli un viss parejais, lai ienaktu Eiropa, ir loti izdeviga situacija.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »