local-stats-pixel fb-conv-api

Kas Grētai Tūnbergai kopējs ar citplanētiešiem?23

203 2

Nē, es neuzskatu, ka viņa ir maskējusies citplanētiete vai reptiliāne. Tomēr, neskatoties uz to, viņa pati sev to negribot ir kļuvusi par vieglu mērķi dažādiem pamatotiem un ne tik pamatotiem uzbrukumiem. Līdzīgi tas notiek ar cilvēkiem, kas apgalvo, ka viņiem ir bijuši kontakti ar citplanētiešiem - viņus apsmej. Daļēji tas ir noticis arī tāpēc, ka daudziem ir grūti noticēt, ka 16 gadus meitene ir ieguvusi tādu ievērību ar ziņu, par kuras nopietnību jau ir runājuši cienījami zinātnieki, bet ir palikuši neievēroti. Sagadīšanās vai meistarīgs menedžments? Tomēr es gribētu pastāstīt par ko citu.

203 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Žēl, ka nezinām debīliķa vārdu, kurš so uzrakstīj! Grēta ir garīgi slims bērns! Paskatieties wikipēdijā. Trīs diagnozes!

12 1 atbildēt

Tikko izlasīju, viņas vārdā nosaukta vabole! emotion  Lai, Dievs dod, ka mani neapcietina par nepatiesu ziņu sniegšanu. emotion  Bet tagad, kad redzēšu vaboli ripinot sūda bumbiņu, pie sevis vienmēr nodomāšu...ak, Grēta, Grēta! emotion 

9 0 atbildēt

Būtu labi, ja visādas 'zaļās' idejas patiesībā nebūtu atsevišķu izmanīgu ļaužu biznesa projekti!

8 0 atbildēt

Katram, kursh nav pilniigs tu-tuu, ir skaidrs, uz kurieni virzaas cilveece

8 0 atbildēt
Neko negribu dzirdēt par globālo sasilšanu…varbūt parunājam par vulkānisko ziemu🥶, pēc atomkara sekām🤯 vai dažādiem Zemei bīstamiem asteorīdiem🎃…vai kaut vai par tiem melnajiem coķiem? ☠️
7 0 atbildēt

Stulbs virsraksts

4 0 atbildēt
Neko nesapratu, kas viņa ir vispār?
2 0 atbildēt

Tur nav nekā kopīga. Viņa ir garīgi slims bērns. Pateicoties viņas muļķībai, tagad visādi Kariņi un Linkaiši pa kluso gribēja likvidēt Latvijas "autoparku". Paldies žurnālistiem, kas to lietu pakustināja un atcēlās tie plāni uz laiku. Ļoti pareizi, ka Tramps šo meiteni izsmēja. Par pilnu grūti ņemt "zaļo" aktīvisti, kura braukā ar 15 miljonus vērtu dīzeļdzinēju jahtu.

1 0 atbildēt

Galvā pasists skuķis ar kuru reāli manipulē. Pa lielam, viens vulkāns lielākus sūdus sataisa, nekā cikvēki ar visām rūpnīcām n-tajos gados.

P.S. Kādam taču ir ļoti izdevīgi uzlikt kaut kādus mistiskos nodokļus "rūpēs par klimatu". Ar nodokļiem var aplikt gan mazas ražotnes, gan rūpnīcas, autovadītājus, un, protams, visu lopkopības nozari. ut.t. Valsts budžetā ienāks miljardi, kurus varēs atkal mierīgi izlaupīt.

P.P.S. Domājams, ka nav tālu līdz elpošanas nodoklim, jo taču katrs elpojošais indivīds ar savu izelpoto ogļskābo gāzi,  tuvina pasauli globālajai klimata katastrofai..  emotion

1 0 atbildēt
Par kādu taupības režīmu tu muldi? Drīzāk izbeigt izšķērdības režīmu un sākt dzìvot normāli, tur ar taupību nav nekāda sakara. Ja tev neļauj darīt kaut 1% no tevis vēlamajiem sūdiem, tad uzreiz tā ir taupība?
0 0 atbildēt

ja nemaldos 70, vai 80 gados viens tuberg uzvārds jau izskanē,a - tieši ar vides aktīvistiem.. - vai tiešām tā ir tikai sakritība? 

Pie tam skuķis mudinā jauniešus bastot skolu..  

Pati tikmēr vizinās simtiem miljonu vērtā jūras superjahtā..  

Pasakiet ka tas vel nav biznesa projekts.. 

0 0 atbildēt