local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtības ievešana a la Russia25

683 2

Plēves un asfalts atrisina visu!

Ufā sakarā ar BRICS sammitu vajadzēja fiksi ievest kārtību.

« 1  2  3 »
683 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Tā ir "Latvijas valstspiederīgo krievu" sapņu zeme, jeb viņi vēlas ko līdzīgu izveidot Latvijā?emotion

Bet nu jā, bildes ir tiešām kriminālasemotion

30 0 atbildēt

Nekas krievzemē nav mainījies....  kad krievos dienēju, mums arī pirms ģenerāļu ierašanās ap kazarmām zālīti ar zaļo krāsu bija jākrāso emotion

30 1 atbildēt

nokrāsojot sūdu, tā pat tas smirdēs emotion

29 0 atbildēt

Saucās kārtības ieviešana.. emotion emotion  

20 1 atbildēt

krievi paliek krievi...nekas tur nav mainijies un nemainīsiesemotion

16 1 atbildēt

Nu tik šausmīgi... Traģikomiski emotion

12 1 atbildēt

Dažam labam Krievijas  faniņam te Latvijā šis raksts praktiski ir kā spēriens pa kājstarpi. emotion

5 0 atbildēt

Krievijā ir daudz jauku, normālu cilvēku, bet pati valsts VIENMĒR ir bijusi vairāk vai mazāk nenormāla.

4 0 atbildēt

Ar to Latvijas krievu ir tā, ka viņš negrib dzīvot tai krievijā, jo tur ir tā kā tikko redzējām, bet šeit dzīvot ir labāk, bet tai pašā laikā tik ļoti skauž, tik ļoti , ļoti, ka pat ienīst.

3 0 atbildēt

Nu ar to asfaltēšanu (10.-13.).Vai tieši šie darītāji,nav nekad to darījuši un nezin kā tas jādara,vai arī "tā konkrēti" bija piedzērušies,bet man liekas ,ka abi kopā. emotion ++

3 0 atbildēt

Nu vismaz izdomas netrūkst, bet vispār... ārprāc

2 0 atbildēt

Tu esi galīgi atsists?

2 0 atbildēt

Mums jau Latvijā līdzīgi. Kur notiek parādes, iepriekš izvēlēts maršruts, Latvijas prezentācija nacionālajā televīzijā 'n shit, uzfrišina mājām fasādes, lai izskatās, ka bagāti dzīvojam. Par šito jau bija raksts kaut kur kaut kad. 

3 2 atbildēt
Krievi tak ir mežoņi.
2 1 atbildēt

21 majā ļoti skaista sieviete .....  

eh, jūtas ka draudzene uz kādu laiku komandējumā emotion 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Kad tas krievs pēdējo reizi bija cilvēks? Dzīvnieks emotion

1 3 atbildēt

Kā neitrāls  skatītājs uzskatu ka anglijā un amerikā cilvēki dzer daudz vairāk neka krievija, varbut kaut kados laukos ari ir tikai dzeraji, bet pie mums musu zemite situacija ne grama nav labaka, amerika piemeram ir dzeraja pase, anglija ari kaut kas tamlidzigs bija, runajot par video, super 2011 gaids , vareja uzrakt vel kadu arhivu, pats esmu ne reizi braucis uz krieviju sakara ar sportu un meetingiem, man jau liekas viss tas pats kas i pie mums, es teiktu pat labak, mums rigas , jurmalas centros graustu daudz vairak... kauns visiem, par ameriku klusesu , ka viens liels piemers ir Detroita... nav nevienas tik lielas bankrota pilsetas pasaule. Runajot par to plastmasas zali, tas ir normali pilsetas kuras ir kaut kas jasaved kartiba ja piemeram ir nesen veikti kadi darbi... islande loti daudz kur tas tiek praktizets, vienigais kas mani bildes loti izbrinija tas ir asfalts zalaja zona... manas domas ir tadas ka musu mazie krievijas heiteri redz citās 75 reizes apdzivotakas ar iedzivotajiem vietas adatu, bet neredz musu pasu darza balki, esiet iecietigaki un cieniet citu kulturu ka ari citi ciena musu kulturu, man ir loti liels prieks ka visur kur esmu bijis pret musu tauti izturas loti labi, ka saka katra gimene ne bez cukas, bet lielako ties visi sie lielie kliedzeji tikai interneta redz pasauli, un reali no istas pasaules neko nav redzejusi vairak par vietejo maxima veikalu un skolu!

0 5 atbildēt