local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc tev nepatīk Bībers?340

1459 264

Džastins Bībers. Daudziem, izdzirdot šos vārdus, jau slikti metas. Daudziem gribas uzrakstīt kādu kreftīgu komentāru. Mana attieksme pret šo 17 gadus jauno dziedātāju ir pilnīgi neitrāla. Viņš man dzīvot netraucē, bet tajā pašā laikā viņš manu dzīvi labāku nepadara. Tieši tāpēc es īpaši neiespringstu ar viņa noniecināšanu vai cildināšu. (Vispār jau, ja mēs tā filozofiski padomājam, tad pozitīvās lietas, ko viņš manai dzīvei dod, ir vairāk kā negatīvās lietas.)

Taču ir viena lieta, ko es nesaprotu. Kāpēc visiem šis jauneklis tā krīt uz nerviem? Jā, man ir atbilde – JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts.

Šis nebūs raksts, bet es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs, lielie Bībera nīdēji (un, pie velna, Bieber nav bebrs), komentāros uzrakstītu, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk. Ko viņš jums tik sliktu dara? Es ceru, ka jūs saprotat, ka tie komentāri, kuros jūs caur puķītēm aprakstīsiet, ka jums vienkārši skauž, ka viņš, es atvainojos, bet drāž skaistas meitenes un pelna daudz naudas, būs pilnīgi debili. Nu tā, pasakiet man godīgi, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk.

Uhh, es jau jūtu, kā „satrakojušies tīņi” mani tūlīt sauks par Bībera aizstāvi, zilo un saliks 982134729384 mīnusus emotion

1459 264 340 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 340

0/2000
« 9  10  11  12  13 »