local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc nevajadzētu atvainoties citiem par to, ka lidojuma laikā tavs mazulis raud66

322 8

Ja esi kādreiz lidojis ar lidmašīnu, tad noteikti esi saskāries ar to, ka mazuļi raud. Daži vecāki cenšas to visu kompensēt, izdalot «labumu paciņas» ar tekstu: «Es centīšos būt labs, bet vēlētos jau laicīgi atvainoties, ja sākšu raudāt. Tāpēc mana mamma un tētis sagatavoja Tev šo paciņu, kur ir saldumi un ausu aizbāžņi.»

Kesijai Murdočai ir savs viedoklis par šo visu.

322 8 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Sviests, katrs normāls cilvēks saprot, ja apmeklē kādu saviesīgu iestādi vai transportu, kurā būs jāpavada ļoti ilgs laiks, ka tā bērna čīkstēšana tracina un traucē. Pameklē info, bērna raudāšana bija top 3 viskaitinošāko skaņu topā. Kur nu vēl, lidmašīnā, kad jālido veselu nakti un viens parazīts kviec visu laiku. Protams, bērns nav vainīgs, bet gan māte, kas uzskata, ka tas ir normāli.   Nē, tas nav normāli un liekas, ka lielākā daļa jauno māmiņu kopā ar pirmdzimto, izdzemdē laukā pārpalikušās smadzenes...varbūt rupju, bet taisnība ir. Pavērojat jaunās māmiņas, pasaules nabas uz kurām nekādi noteikumi vairs neattiecas, jo tak ir dzemdējusi! Ar likumu būtu jāaizliedz maza/čīkstoša berna pārvadāšana koplietošanas telpās, kurās atrodas lieli daudzumi cilvēku, kur nu vē; ceļojumos, kuri notiek naktī un ilgas/garas stundas.  Šādiem čīkstošiem bēniem ar vecākiem izolētu kabīni par papildus samaksu, kurā lai tad viņi sev tik arī bojā veselību!

70 12 atbildēt
Un kā ir ar pieaugušajiem, kuri pietempjas kā lopi??? Tie traucē daudz vairāk ka mazs bērns kas raud. Dēļ maziem bērniem piloti nepieņem lēmumus par ārkārtas nolaišanos lai izsedinātu piedzērušos lopu.
37 1 atbildēt

50:50 situācija. No vienas puses, es saprotu, ka cilvēkiem jātiek kaut kur un ka mazi bērni lidošanu izjūt daudz sāpīgāk un, nespējot izteikt vārdos, raud pilnā rīklē. Arī man ir bijis tā, ka ausis sāp. Vienreiz atslēdzos lidmašīnā. Kad atjēdzos, tad sapratu, ka manas ausis sāp un ir tā aizkritušas, ka es knapi varu dzirdēt, kas apkārt notiek. Pēc pāris stundām atgāja.

Un tagad otra puse. Vai tiešām jums ir jāvazā mazi bēbji lidmašīnā? Vai tiešām tik grūti pagaidīt, kamēr paaugsies kaut pāris gadus? Ja uz zemes manas ausis neko nesaka par bēbju raudāšanu pilnā rīklē, tad lidmašīnā tas ir neizturami...NEIZTURAMI!!! Ausis un galva sāp tā, ka nezinu, kur likties. Un pēc bezkaunības likuma (zakon podlosti) 9 no 10 reizēm lidmašīnā noteikti būs vismaz viens sīcis, kurš brēks pilnā rīklē un padarīs lidojumu neciešamu. 

Varbūt izklausīsies rupji un neiecietīgi, bet šādos gadījumos pilnīgi gribās sīča vecākiem uzbļaut, lai aiztaisa sīci, jo nav izturama tā bimbāšana. 

35 6 atbildēt

Nu nezinu... Var jau būt dažādi. Ir jau gadījumi, kad nav cita varianta kā lidot ar mazu bērnu, bet lielākoties aina ir pavisam cita. Brauc uz Vidusjūru atpūsties ar 2 gadīgiem bērniem, kuri piebļauj pilnu lidmašīnu. Nav patīkami ne vecākiem, ne pasažieriem. Ko gan tie ļaunu izdarījuši, lai viņu lidojums pārvērstos par murgu. Pašam divi mazbērni - labi zinu, kādu jezgu var sataisīt, īpaši, ja abi kopā. Tāpēc mums ģimenē ir vienošanās, ka līdz kanauķiem paliks 5 gadi, lidojumos līdzi neņemsim. Ja gribam ar sīkajiem - tad tikai ar mašīnu. Un, ja atklāti - tam bērnam 2 gadu vecumā tā Spānija, Itālija utt. ir dziļi pie pampera. Tāsir tikai vecāku ambīcijas. Atpēsties, kamēr mazi bērni, var arī nekur nelidojot.

17 0 atbildēt

Diemžēl lidmašīnās ir diezgan traucējoša bērna raudāšana. Tomēr domāju ka katram cilvēkam ir pašam jādomā par sava komforta radīšanu, līdz ar to, ja zin ka,lidojuma laikā, bērna raudāšana traucē, tad vienkārši pašam iegādāties ausu aizbāžņus  emotion

Vecākiem kuri brauc atpūsties ar pavisam maziem bērniem, gribētos ieteikt, lai viņi to ceļojuma naudiņu noliek vēlākam laikam kad bērns nedaudz paaugas un tad arī varēs braukāt, gan bērnam patīkamāk (manuprāt), jo arī atcerēsies ko no ceļojumiem, gan vecākiem un apkārtējiem mierīgāk

17 0 atbildēt

Un pie visa ir vainīgi debīli/pasisti vecāki, kas jau ieņēmuši bērnus tīņu gados.  Tāda maita mums dzīvo stāvu augstāk, kur bērns no 8rītā līdz 4naktī skraida koka kurpītēs, lēkā ar gumijas bumbu un vizinās pa apli skritulenēs/ar skrituļdēli. Kad mēs uzrakstījām šamiem vēstuli, kuru iemetām paskastē, lai izlasa, kad atnāk mājās. Šamie saņemot to ziņu pēc tam visi no vietas lēkāja pa grīdu. Bērns mazs vēl bij, kad ievācās - māte visticamāk sīne, jo bieži šāmo atstāj ar kaut kādiem večiem. Cik reizes saspaidīja liftu un tur bērnu visu laiku istabā, kur šamais vienkārši nonstopā lēkā un skraida, sit kājas pa sienu un kaut ko pārbīda. Rezultātā, tādām māmuļām ir nospļauties, ka bērns aug deģenerāts un, ja tādai pasistai ko aizrādīsi viņa vēl 10x pretī liks. Point is, liela daļa šādu māmuļu, kas pārvadā mazus bērnus lidmašīnā, ir to bērnu ieņēmušas kļūdas pēc, viņas neinteresē kāds bērns izaugs un ko viņš darīs. Tad nu ļauj darī visu ko pagadās un veido šāda veida rakstus, mēģinot to lietu kā apžēlot. Es jau ilgu laiku ierakstu tā bērna skraidīšanu pa galvu naktīs un pilnā rīklē klaigāšanu, vajadzētu takā bāriņtiesai beidzot visu materiālu aizsūtīt, ja jau mātīte nejēdz bērnu novaktēt.

16 4 atbildēt
Es labaak klausos beerna kliegshanaa nekaa seezhu blakus kaadai sasvidushai personai...un ja veel nes peec peregara, vispaar apvemties var...bet reaali biezhaak ir otrs variants..neveicas man nekad ar blakussedeetaajiem.
12 1 atbildēt
Lai gan es esmu mīlošs tēvs, varu pateikt ar 100% pārliecību, ka sveši bērni man riebjas. Viņi ir pretīgi. Kauc bez iemesla, dara sliktas lietas. Puisīši ir bandīti, kas lauž un bojā visu apkārt. Bet par rakstu. Nesaprotu kā vecāki var kautrēties no sava bērna. Nu un, ka bļauj? Kad kāds nosmēķējies mūlis no kura nes pa gabalu, vai sasvīdis speķa kombināts sēž blakus, vai tad nevajag dot kompensāciju? Kādam ir riebīga seja ar kārpām, pinnēm, no kuras bojājas apetīte arī lai dot dāvanas. Bet saprotu arī pasažierus - tā ir elle sēdēt blakus kaucošam sīkpirdim. Tāpēc es nesaprotu šo publikāciju jēgu. Nu un? Viens izdomāja dāvanas. Cits nē. KĀDA STARPĪBA? Davaj uzcep rakstu par to, ka viens uzspļāva gļotainu siekalu uz trotuāra.
10 1 atbildēt
Pēc komentāriem liekas, ka visi domā, ka mammām ar maziem bērniem ir jāsēž četrās sienās.
10 1 atbildēt

Kas tās par muļķībām, ka kkādas paciņas citiem jādala. Bērni raud un tas ir dabiski. Viņi mazi raud ļoti daudz un tagad katru reizi, ja brauc kaut kur kaut kādas pakas jāgādā? Mēs laikam varen jūtīgā sabiedrībā dzīvojam, ka redz bērns raud ārprāts, šausmas. Kur palikusi cieņa pret māti un bērnu?

7 0 atbildēt

Es tikai par to, ka katram vecākam būtu jasajēdz, ka viņu bērns raud, un tie idioti, kas mazus bērnus ņem līdz lidmašīnā, ir vienkārši idioti un totālākie egoisti!

8 2 atbildēt

Kāds prāta seklums? Jūs debīlie idioti un jaunās ģimenes eat liekēži un egoisti. Izspieda mazu parazītu un tagad pasaules naba..... Padomā kārtīgāk Tu debīlais tīni!

8 3 atbildēt
Man Reiz biznesa klasē man priekšā pāris izlēma, ka var tur pat uz krēsliem pamperus mainīt....
4 0 atbildēt
Cilvēki, kas tā dara ir ļoti jauki un pieklājīgi. Cilvēki,kas to nedara,jo neuzskata par vajadzīgu- viss kārtībā, katra paša brīvā izvēle. BET cilvēki,kas to nedara un tajā pašā laikā publicē savu "viedokli". Lūk tas gan kaitina gluži tāpat kā raudoša bērna salīdzināšana ar tunča sviestmaizi.
4 0 atbildēt

Tagad tādi kropļi kā Tu dzemdē mazus deģenerātus, kuriem ļauj darīt visu, kas ienāk prātā. Nejēdz ne paldies/lūdzu, nejēdz normāli iet pa ielu pēc labās rokas principa, nejēdz pat mazākās pieklājības normas. Un tādi debīli kropļi arī savu histērisko kroplēnu velk līdzi lidmašīnā, lai pārējiem p1stu smadzenes nākamās 12+ stundas. tādas jaunās mātītes nav nekas vairāk kā parazīti, kuriem būtu jāliek ļoti lieli sodi, par citu cilvēku miera traucēšanu lifojuma laikā!

9 5 atbildēt

Tu idiot, iekāpjot sabiedriskajā izlasi noteikumus...viss, ja Tu esi tik bezsmadzeņaina radība, nevienu nep*š tava bērna spiediens ausīs vai vēderā. Nevazā viņu līdzi tur, kur tiks pārkāpti noteikumi. nākamo reizi, kad savu histēriķi velc iekšā sabiedriskajā, pieej pie šofera un izlasi, kas Tur rakstīts, varbūt tad sāksi sajēgt un sapratīsi, ka Tu un Tavs histēriķis nav pasaules naba un jāsāk arī cienīt klātesošie!

9 5 atbildēt

Varbūt katram pašam ir jāizvērtē, vai Tavs bērns, neatkarīgi no vecuma, ir spējīgs paciest publiskus pasakumus, pārlidojumus utt. Atvaļinājumu siltajās zemēs var pavadīt vai nu tad, kad sīkais ir gana liels, lai saprastu, kad jātur mute, vai sīčus jāiešķiebj vecvecākiem/auklēm.  Jebkuram cilvēkam ir gana daudz vietu riņķī, kuras var apceļot/apskatīt izmantojot privāto auto.

7 3 atbildēt

 emotion  Liberālisma šļura atkal bojā cilvēkiem smadzenes. Atvainošanās paciņas ir mazākais ko var darīt! Vislabāk vienkārši nepārvadāt bļaujošus, nekulturārus bērnus sabiedriskā transportā.

6 2 atbildēt
Es varu derēt, ka katrs no jums ir bijis maziņš un raudājis... kas par to!😂 man vairāk besī dzēruši pasažieri kas sevi nekontrolē! Kāpēc no tiem nav nekad bijusi paciņa????
3 0 atbildēt

Nav ko zīdaiņus vazāt apkārt pa pasauli, tas viņiem pa labu nenāk. Agrāk līdz trīs mēnešu vecumam pat no mājas neizgāja un rauguļos nesauca, tagad tikko no turienes ārā tā padusē un uz Īriju prom, radiem atrādīt.

3 0 atbildēt