local-stats-pixel fb-conv-api

Kapēc nerakstu superorgus?23

280 4

Šodien klusa diena. Pazuduši visi konkursi. Laiks kādam vienkāršākam rakstiņam bez šoka.
Sniegšu publisku skaidrojumu, jo esmu saņēmusi publisku vērtējumu savai rīcībai, nosaucot to par stulbumu. Varam to apsaukt kādos vārdos vien protam, bet lietas būtību tas nemaina.Tas liecina par daudzu vienkāšu lietu neizpratni. lai prastu rīkoties dažādās situācijās
Rakstu iesaku lasīt tikai tiem spokiem, kuri paši rakstus publicē un zina kas notiek ar cepumiem un krutuma punktiem, manipulējot ar rakstiem.
Runa būs par tiem spokiem, kuriem jau sasniegts 6. krutuma līmenis(Gars) un kuri ar rakstiem cenšas sasniegt vēl augstāku krutuma līmeni. Mēģinšu pastāstīt kāpēc rakstiem ar vidusmēra kvalitāti sāotnēji ir izdevīgāks orga statuss.
Ja zini cik cepumus un krutuma punktus zaudēsi, ja tavu sorgu dzēsīs? Vai pats savm sorgam vari izmainīt statusu, to nedzēšot?
Ja zini cik cepumus un krutuma punktus zaudēsi, ja tavu orgu dzēsīs vai noņems orga statusu un kas notiks ar rakstu, ja tam noņems orga statusu?
Ja zini par cik cepumiem jāpērk orga vai sorga vienreizēja pacelšana lapas augšpusē?
To jau noteikti zini cik cepumus un krutuma punktus iegūsti publicējot orgu vai sorgu un ko vari izlozēt seifos.
Par spēju Oriģinālautors. Ja ši spēja tev ir nopirkta, katrs raksts, kura saturs atbilst orga statusam (par satura atbilstību norāda dzeltenā zvigzne), skaitās orgs, kamēr spējas termiņš nav beidzies, tad tas kļūst automātiski par vienkāršu rakstu ar orgam atbilstošu saturu. Sevišķi tas kļuva svarīgi pēc 2013. g.1. oktobra, kad mainījās noteikumi un par orgiem un superorgiem stājās spēkā 2x lielāks pozitīvo balsojumu vērtējums. Laika posmā kad vienai spējai beidzies termiņš, nākošā vēl nav nopirkta, reāli aiziet, dažkārt, pat dažas stundas, tad jūtams arī balsošnas punktu zudums par visiem autora orgiem. Šo laika sprīdi jāizmanto lietderīgi - var izdzēst jebkuru orgu kā vienkāršu rakstu par 25 cepumiem un krutuma punktiem. Ir tādi orgi, kas pacelti jau vairāk kā 20 reizes. Tādu orgu turpmāka pacelšana kļūst nesamērojmi dārga. Izdevīgāk ir tos dzēst kā vienkāršus rakstus , tad pielabot, pamainīt un atvērt kā jaunus orgus un par pacelšnu uz lapas sākumu maksāt atkal kā par jaunu rakstu. Pēc nesenām izmaiņām noteikumos, tagad seifos var izlozēt lielākas vērtības.
Visus orgus faktiski rakstu tādus, kas pēc satura atbilst superorgiem.
Pakāpeniski dzēšu tos orgus par 25 cepumiem katru, kuri ir novecojuši , tad pērku spēju un daļu veco rakstu gatavoju kā jaunus, mazvērtīgākos vairs neatjunoju. Šāda rakstu tīrīšana ari noder. Superorga dzēšana ir padārga, bet ne vienmēr superorgi ir labākie raksti.
Bildes ir bez spoku zīmogiem, arī tās varu izmantot atkal...
Bieži vien nav tik svarīgi, vai rakstam ir viens vai otrs statuss. Labu rakstu vienmēr novērtēs un lasīs, paceltu pēc gada vai diviem, jo vienmēr mainās arī pats spoku sastāvs un būs vienmēr kāds, kurš to vēl nav lasījis.

Dažiem neizpratni radīja mans raksts
http://spoki.tvnet.lv/tribine/Ja-loti-vajag-cepumus-varu-palidzet/677803

Es pati nevienam administrātoram nekad neesmu lūgusi mainīt maniem rakstiem statusu, netaisos to darīt. Esmu vienīgi piedāvājusi izpalīdzēt, ja ļoti vajadzīgi kādam cepumi. Gluži otrādi, vienmēr esmu administrātorus lūgusi pat bremzēt šo lietu, kad daži bija ar to aizrāvušies pat bez manas ziņas.

Es respektēju to autoru norādes, jeb lūgumus, kuri raksta piem., never vaļā, neskaties un tml.

P.s. 12.09.2014.
esmu neziņā vai atkal labots, vai vēl nav labots?
Vai jacky mūs vēl ilgi maldinās?
http://spoki.tvnet.lv/palidziba/Krutuma-limeni-Kas-ir-kas/42770

6. Krutuma līmenis (5001-10 000 krutuma punkti, „gars”) - Apsveicam! ...
1. "Oriģinālautors" - ar šo spēju Tu par katru pievienoto oriģinālo rakstu saņemsi +150 cepumus un katrs pozitīvais vērtējums par rakstu tiks reizināts ar 5 (200 cepumi)

280 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Par dzēšanas iespēju pa lēto nebiju iedomājusies, paldies! Ir šada tāda draza, ko tiešām būtu vērts padzēst. 

Savus kulinārijas rakstus gan labāk nedzēs- domāju, ka ne man vienai viņi ir favorītos, un tur Tev ir daudz noderīga. 

8 0 atbildēt

Tā rakstu dzēšana un pēc tam pievienošana no jauna ir muļķīga, jo īpaši jau Raziels minētā piemēra dēļ... Ir cilvēki, kas pievieno rakstu favorītiem, lai vēlāk to atkārtoti izlasītu, kādam ieteiktu, vai izmantotu tajā esošo info, bet autors dzēšot rakstu, nostāda cilvēku muļķa lomā, jo vajadzīgajā brīdī vēlamā info vairs var nebūt, jo redz autors cepumu taupīšanas nolūkā rakstu ir izdzēsis un no jauna ielicis.

Man personīgi nav žēl samaksāt arī 300 cepumus par raksta pacelšanu, ja uzskatu, ka tas ir labs... Viens raksts man izmaksā pat gandrīz jau 400 cepumus, lai to paceltu.

7 0 atbildēt
Tagad visi āksti dzēsīs un pa jaunam liks rakstus emotion
6 0 atbildēt

Es par tiem rakstu statusiem ilgi neko nezināju, man visi raksti bija parastie līdz administrātors rakstu statusu izmanīja. Savus rakstus paceļu pēc pieprasījuma. Esmu izdzēsis tikai vienu rakstu kuru ekperimenta nolūkā biju uztaisījis (tas bija mans 5 vai 6 raksts), lai redzētu spoku reakciju uz absotūtu bezsakaru. Rezultāts pārsteidza: 12 stundu laikā kopš pievienošanas, ne reizi nepaceļot rakstu, tas savāca 140 plusus un tikai 2 mīnusus... eksperinemts izdevās, guvu kapitālu humora devu diskutējot komentāros un, lai nečakarētu cilvēkiem gaišos prātus, vakarā rakstu izdzēsu. 

4 0 atbildēt

Es pati nevienam administrātoram nekad neesmu lūgusi mainīt maniem rakstiem statusu, netaisos to darīt. Esmu vienīgi piedāvājusi izpalīdzēt, ja ļoti vajadzīgi kādam cepumi.  - Ja gribi palīdzēt, tad palīdzi, nevis prasi kaut ko pretī!

2 0 atbildēt

labāk bija,kad varēja labot rakstus vnk.pārlādējot video no sava PC un raksts automātiski pacēlās uz pirmo lapu neko Tev nenoņemot,tagad vairs to nevar

1 0 atbildēt

Aktuāla tēma :D

0 0 atbildēt

Es visus savus vecos rakstus neliku par orgiem, jo tad nezināju, kas tas ir! emotion

0 0 atbildēt