local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc es vairs nesvinu savu dzimšanas dienu36

272 2

Tici vai nē, bet šo jautājumu man uzdod biežāk nekā gribētos. Līdz 18 gadu vecumam es savu dzimšanas dienu gaidīju, kā mazs bērns gaida Ziemassvētku rītu, lai atvērtu dāvanas, kuras ir atstiepis Ziemassvētku vecītis.

Man patika plānot dzimšanas dienas ballītes un palīdzēt mammai sagavot ēdienu. Man vienmēr atmiņā paliks tas patīkamais satraukums, kad līdz ballītes sākumam ir palikusi tikai stunda. Un tam ir lemts palikt atmiņās.

272 2 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Es nāktu arī uz limonādi, galvenais, lai ir arī kūka  emotion 

Limonāde tāpat ir garšīgāka par jebkuru alkohola veidu.

25 0 atbildēt

man vienmēr pirms dzimenēm uznāk tāda depresija no visas plānošanas, ka es labāk tomēr beigās svinu viens mājās emotion

21 0 atbildēt

Kāpēc tu domā, ka neviens neatnāks uz dzimeni padzert limonādi un uzgrauzt zemesriekstus. Nopērc uz savu nakamo dzimeni 12 veidu limonādes, 15 veidu riekstus, paziņo potenciālajiem viesiem, ka gaidāma bezalkoholiska riekstu un limonādes ballīte un visticamāk ieradīsies tie, kas  arī prot lieliski izklaidēties bez alkohola un ar kuriem tev varētu būt vairāk kopīgas intereses.

18 0 atbildēt

Kaut kas šajā stāstā līdz galam netiek izstāstīts. Svinēt dzimšanas dienu vai svinēt jebko citu totāli nenozīmē piedzeršanos. Svinēt nozīmē īpaši atzīmēt kādu sev svarīgu notikumu. Kā tas izpaužās praktiski, tam nav vairs tik lielas nozīmes. Atzīmēt var gan vienatnē, kaut vai par to padomājot un kaut nedaudz sajūtoties īpaši tajā momentā, gan plašākā sabiedrībā, kur katrs dzer tik, cik grib. Šodien viena daļa ļaužu nemaz tik daudz vairs nedzer vai vispār nedzer, bet tas nenozīmē, ka nevar sakarīgi pavadīt laiku kopā.

Es svinu bieži un daudz, jo ir liels radu loks. Mūsu saimē svinības ir arī savā ziņā svēta lieta, tas ir iemesls tuviniekiem satikties, jo ikdienas steigā tam nav ne laika, ne vēlēšanās. Arī ģimenes lokā svinam mazākus notikumus, kas parasti saistās ar kā garšīga pagatavošanu un kopā laika pavadīšanu. Man ir žēl cilvēku, kas nesvin, jo tam visdrīzāk ir kāds nopietns ne pārāk patīkams iemesls.

16 0 atbildēt

Izklausās, ka Tu līdz 18 pārdzēri jēgu, tapēc vairs nesvini  emotion

Bet es arī īpaši nesvinu, jo nepatīk uzmanība

12 0 atbildēt
Man pusaudžu gados pazuda svētku sajūta, kas bērnībā dzimšanas dienas padarīja īpašas. Ir jauki saņemt dāvanas un apsveikumus, ir jauki pasēdēt ar ģimeni/draugiem, bet nav vairs tā fīlinga, kas visvairāk sniedza prieku, tādēļ arī plānot svinēšanu negribas. Manuprāt, visiem pieaugot svinētgribēšana vairāk vai mazāk zūd.
10 0 atbildēt

Es savu dzimšanas dienu nesvinu jau kopš 14 gadiem, riebjas emotion

7 0 atbildēt

Es parasti dzimšanas dienas negaidu un negribu nekādus svētkus. Visvairāk mani besī jautājums: "Ko tev uzdāvināt?" To dzirdot, gribas prasītājam iekraut. Pagājušajā gadā bija tā, es, tieši savā dzimšanas dienā, aizgāju uz mūzikas skolu, iedziļinājos prasītajā un aizmirsu par dzimšanas dienu.

5 0 atbildēt

Reali paliekot vecakam tu saproti ka esi pieauguso dzive!Un ar ko tev nakas saskarties,rekini problemas un.tt... Un Gadi tik iet uz prieksu nevis atpakal..Un Tad tu saproti ja ka gribetos atpakal taja Skolas Sola sedet..Kura sezot gadus atpakal nevareji sagaidit kad tiksi prom no si murga..skarbi bet ta ir.. emotion 

4 0 atbildēt

Kurā draudzē iestājies?

4 0 atbildēt
Apsveicu, Tu atkal kļuvi vecāka ... emotion
3 0 atbildēt

Ну и что? Это твое личное дело.

2 0 atbildēt

es nākšu.

2 0 atbildēt

Alkohols uzrunā visus emotion 

2 0 atbildēt

Limonāde emotion , es pat cukurotos dzērienus nedzeru vairs emotion

1 0 atbildēt

Meh, es esmu oriģināls un par to man tagad jāuztraisa raksts.

1 0 atbildēt
Man dzimšanas diena nozīmē saruvināties ar tuviem cilvēkiem . Tāpēc tas ir tik svarīgi vai cilvēks ierodas uz ballīti dzimšanas dienā .
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

respect - ka spēj izdarīt un realizēt izvēli, kura atšķiras no sabiedrības normām. no normālā. Daudzi to vēlas, bet ne katrs spēj realizēt. 

0 0 atbildēt