local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc cilvēkiem Rīgā nepatīk elektro skūteri?26

220 5

Pēdējā laikā arvien biežāk uz ielas manāmi cilvēki, kuri savās ikdienas gaitās izvēlas doties ar elektro skūteri - štruntu uz diviem riteņiem. Un cilvēkiem ir ko teikt. Vismaz tiem, kuri izmanto sociālo tīklu «Twitter».

Ja neskaita to, ka cilvēki, kuri brauc ar elektro skūteriem, mēdz traukties citiem gājējiem garām kā tādi supermeni, neko sliktu tur īsti saskatīt nevar. Vismaz man tā likās, bet tad es atvēru labāko vietni, kur atrast viedokļus.

Spriežot pēc tā, ko raksta citi, tad šis skūteris ir kā tāds zīmogs uz pieres - ja tev tāds ir, tu esi max nestilīgs, max lohs un tava īstā vieta ir kaut kur Klusā okeāna vidū. Tu traucē visiem, tu traucē pat māmiņām, kuras iet pa otru ielas pusi, jo tev ir elektro skūteris. Tevis dēļ ir visi tie sastrēgumi Rīgas ielās. Elektro skūteris ir labāks kontracepcijas līdzeklis par sandelēm ar zeķēm.

Bet, ja uz to visu paskatās no otras puses - tas ir visparastākais pārvietošanās līdzeklis, kas spēj tevi nogādāt no punkta A uz punktu B noteiktā laika posmā. Tu nesēdi korķī un nebesies, jo troļuka vadītājs Ivans mēģina izspēlēt savu «Rīgas Satiksmes» kārti ar «man ir priekšroka, tu lops tāds».

Ironizēt par to, cik viss ir slikti un nestilīgi jau var vienmēr. Tāpat var pajautāt, kāds sekss ir ar sievieti, kuras uzacis ir biezākas par tavu maku, kuras roku nagi ir spilgtāki par tavu nākotni un kuras somiņā ir lielāks bardaks nekā tavā dzīvē. Un to visu var attiecināt uz abiem dzimumiem, es tikai atceros Latvijas top influenceres tvītu par to.

Viedokļi dalās, šis ir mans, kāds ir tavs?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
220 5 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000