local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc cilvēkiem Rīgā nepatīk elektro skūteri?26

220 5

Pēdējā laikā arvien biežāk uz ielas manāmi cilvēki, kuri savās ikdienas gaitās izvēlas doties ar elektro skūteri - štruntu uz diviem riteņiem. Un cilvēkiem ir ko teikt. Vismaz tiem, kuri izmanto sociālo tīklu «Twitter».

Ja neskaita to, ka cilvēki, kuri brauc ar elektro skūteriem, mēdz traukties citiem gājējiem garām kā tādi supermeni, neko sliktu tur īsti saskatīt nevar. Vismaz man tā likās, bet tad es atvēru labāko vietni, kur atrast viedokļus.

Spriežot pēc tā, ko raksta citi, tad šis skūteris ir kā tāds zīmogs uz pieres - ja tev tāds ir, tu esi max nestilīgs, max lohs un tava īstā vieta ir kaut kur Klusā okeāna vidū. Tu traucē visiem, tu traucē pat māmiņām, kuras iet pa otru ielas pusi, jo tev ir elektro skūteris. Tevis dēļ ir visi tie sastrēgumi Rīgas ielās. Elektro skūteris ir labāks kontracepcijas līdzeklis par sandelēm ar zeķēm.

Bet, ja uz to visu paskatās no otras puses - tas ir visparastākais pārvietošanās līdzeklis, kas spēj tevi nogādāt no punkta A uz punktu B noteiktā laika posmā. Tu nesēdi korķī un nebesies, jo troļuka vadītājs Ivans mēģina izspēlēt savu «Rīgas Satiksmes» kārti ar «man ir priekšroka, tu lops tāds».

Ironizēt par to, cik viss ir slikti un nestilīgi jau var vienmēr. Tāpat var pajautāt, kāds sekss ir ar sievieti, kuras uzacis ir biezākas par tavu maku, kuras roku nagi ir spilgtāki par tavu nākotni un kuras somiņā ir lielāks bardaks nekā tavā dzīvē. Un to visu var attiecināt uz abiem dzimumiem, es tikai atceros Latvijas top influenceres tvītu par to.

Viedokļi dalās, šis ir mans, kāds ir tavs?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
220 5 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Tipisks autisms mūsu tautai. Kā arī - Skauž, baidās no jaunām tehnoloģijām, tēlo.

39 3 atbildēt
Cilvēki ir stulbi un nav gatavi pārmaiņām, kamēr tas nav kļuvis par mainstrīmu. Viss aprobežojas ar to: "Kāpēc jādara tā, ja esam pieraduši darīt tā?" Ir jācīnās par savām idejām, lai gan tas nav viegli. Ja necīnītos, tad nekad nenotiktu evolūcija un visi dzīvotu akmens laikmetā, jo redz, visi taču dara tā, kāpēc kaut kas jāmaina?
16 0 atbildēt

A kāda starpība ar ko brauc? Nepatīk - nepreci.  emotion

14 0 atbildēt

50 % vienas mežā augušas tvīti. Tas nav vērā ņemami!

14 0 atbildēt

Anglijā tie ir pierasta lieta. Es uz ielām nonstopā tādus redzu. Nebūtu man darbs 15min gājiena attālumā no mājām, droši vien domātu par tāda iegādi. 

10 0 atbildēt

Kāpēc jūs tos FluenZerus klausāties? Tas ir tikai viņu viedoklis un reāli viņi nav nekas,lai to uzskatītu par ko vērā ņemamu.  Man patīk modernās tehnoloģijas un labprāt tādu iegādātos

8 0 atbildēt

Atpalikusi idini ka parasti. Nemaz nerunajot - kada jums dala ar ko kurs parvietojas. 

6 0 atbildēt
Tobish skrejritenis vai skūteris kā bikeveidīgais? Bet kāda starpība, pa pilsētu abi labi verķi, pats gan ar tādiem nebrauktu, bet elektrisko moci gan vēlētos izmēģināt
6 0 atbildēt

Jūtu līdzi autorei. Sekss ir lielisks, ja proti no tā gūt kaifu. Ja tavam partnerim ir jābūt ar mantām, kuras atrodas ārpus šī procesa, kaut kas nav kārītbā ar tavām vērtībām. Sekss dēļ statusa un pašapliecināšanās emotion Nevar teikt, ka muļķe, bet drīkst teikt, sieviete..

5 0 atbildēt

 Muļķības !

5 0 atbildēt

Tā grigule prasta šmara vien ir, a matilde tik barojās no šitādu sūdu postošanas.  Debīlā grigule grib seksu ar veci, kurš tajā brīdī ir uz skūtera... tobiš, lai tā influenceru lieta iet uz priekšu.  Padebīla govs - kā visas pārējās/ie Latvijā...dauņu bariņš...influenceri emotion

4 0 atbildēt

Jā, komentāri ir lieliski!

Ņemot vērā, cik % sieviešu taisa plastiskās operācijas, pīlingu, mikropigmentāciju, rij pretapaugļošanās tabletes un sūdzas par vīriešiem-lopiem, kas nespēj radīt viņām woooow! sajūtu.

Varbūt tomēr vi-dē-jais IQ līmenis starp vīriešiem un sievietēm nav par labu daiļajam dzimumam?

4 0 atbildēt
Dzīvoju vienā nô Francijas lielpilsētām....Srejriteni ir loti populārs pārvietosanās līdzeklis loti daudziem,redzeta arī kundzite ap gadiem 70...Ja beidzas bacha,tramvaja bez papildu maksas. Tiesam nesaprotu,kas tur tiiiik sausmigs-dzeks ar skuteri...Tirlini jūs....
3 0 atbildēt

Elektgroskrejritenisti besī, bet kaut kā vairāk besī tie "influenceri" deģenerāti, kas savas samazgas popularizē. Lai pis taisni

2 0 atbildēt
To sauc par slinkuma skūteri vismaz ar parastu tu kaut ko dari kustini kājiņas savādāk visi izlaižas
0 0 atbildēt
Cilvēki ir stulbi, nesaprot ka tā ir nākotne. Tāpat kad telefoniem parādījās kamera, pulkstenis un citas liets. Cilvēki sajūsminājās vai tā ir kamera ar telefonu vai telefons ar kameru. Šobrīd neviens nevarētu iedomāties telefonu bez kameras. Otrkārt - skūteris ir gandrīz pa velti brauciens. Visma 5x lētāk kā tavs autobusā studentu biļete viena virzienā. Treškārt, es ar skūteri esmu gandrīz tikpat ātrs ka autobuss) Vecmīlgrāvis - vecāki) esmu ātraks pa autobusu. Ceturtkārt -
2 2 atbildēt
Skūteris ir Segway brāléns😄
0 0 atbildēt
Vispār neatbalstu ka pa gājēju celiņiem var ar velo vai tiem skjūteriem. Ļoti retais izturas toleranti attiecībā pret kājām gājējiem, lai neteiktu vairāk. Tā vien niez roka / kāja kādu iegrūst pretējā auto plūsmā, kurš /a nemāk korekti pārvietoties, un nebūtu žēl lauzto kaulu. Cūkas jāmāca iebāžot seju sūdos.
3 4 atbildēt