local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc cilvēki piemēslo pasauli? Satīrījām parku no atkritumiem!7

97 4

Pavisam nesen bijām spiesti satīrīt parku no atkritumiem. Mani pārdzīvojumi par pasaules piesārņošanu un ko mēs varam darīt ar to.

97 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Tu nopietni ? ? ?  emotion 

Klau tad jau man KATRU DIENU savacot atkritumus LV zivīm bagatakas upes krastos butu japakaras ? ? ? 

Ne vecit - plus Tev par padarito un JĀSĀK pašiem ar sevim ! Un saviem berniem ! 

5 0 atbildēt
Latvija nedrīkst sevi saukt par zaļāko valsti Eiropā! Mēs tāda vēl nebūsim ilgi. Mums jāņem ir piemērs no Vācijas, kas 80% pārstrādā savus atkritumus. Vēl problēma ir tā, ka krievu kolonisti Latvijā ir lielākie mūsu dabas piesārņotāji.
0 0 atbildēt

Skatiijos dokumentaalo filmu par Griekjijas laukiem. Inteligjenti cilveeki, bet dziivo vienos meeslo- graavji pilni ar atkritumiem-plastmasa, papiiri , celja malas biezaa slaanii (nepaarspiileeju)piemeeslotas, uz tiirumiem atkritumi. Nu nav gan pie mums taa...

0 0 atbildēt

Viena daļa cilvēku vienkārši nespēj domāt, līdz ar to viņu bērni izaug tādi paši (lielākoties). Tas arī rezultāts. Kā bieži ir daudzdzīvokļu mājās? - kāpnēs viss tiek mests zemē - tipa, nav mana. Kaut gan īstenībā tas ir kopīpašums. Esmu redzējis Ru netā foto sērijas par Vāciju, kur komentos visi brīnās par to kārtību - bet paši neaizdomājas, ka ne jau svešie atlidoja un visu sakārtoja emotion

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Man jau liekas ka NUKAPA ir vienkārši liekulis.JA arī tagad Tu savāc savus mēslus ,tad padomā ko tu darīji pirms gadiem 15 .Un nestāsti ka savu marsa iepakojumu izmeti gružkastē.

0 0 atbildēt