local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc agrāk bija labāk?54

417 19

Sveiki, spoki! Šis raksts ir tapis dēļ viena diezgan anektdotiska un tai pašā laikā nedaudz skumīga notikuma, kuru redzēju vakar. Tad nu, skatamies un vērtējam, kāpēc agrāk bija labāk?

417 19 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Kad beidzot beigsiet žēloties par pagatni? Sāciet domāt lai nākotnē būtu tāpat kā pagātne mēs pagātni vairs neatgriezīsim...

65 6 atbildēt

Jā, jā, tā bija - mēs piedzīvojam tiešām skaistus laikus. Es tik ļoti priecājos, ka neesmu dzimusi šajā laikā, proti, pēdējos 5 gados, kad viss iet uz grunti.

33 2 atbildēt

Neviens neciikst, tikai restauree beerniibas atminjas. Tas tacu ir dabiski un loti patiikami atcereeties kko tik forshu. Bet buus cilveeki, kuriem beerniibas atminjas nesagaadaas tik patiikamas emocijas, TAD LAUJ VISMAZ MUMS PAAREEJIEM IEGRIMT NOSTALGIJAA MAZLIET UN PAKLUSEE!

18 2 atbildēt

1. mana oma teica ka viņas jaunībā nododot pudeli pietieka naudas priekš bulciņas, limonādes un vēl palika pāri pāris kapeikas priekš sērkociņu kastītes.

16 1 atbildēt
Agonize, ēmm, manā rakstā arī ir domāts 21. gadsimta sākums un nedaudz agrāk. Un citiem cilvēkiem šie attēli un teksti izsauc nostalģiju. Relax. Cilvēki vienkārši grib papriecāties, iegrimt pārdomās un izlauzties kaut uz mirkli no depresīvās pasaules. :)
9 0 atbildēt

toreiz sacentās skriešanā veiklība u.c. nevis sēdēja spokos un mēģina iegūt pēc iespējas vairāk cepumu vai līmeni emotion

7 0 atbildēt

Deviņdesmito gadu paaudze ir reāli labākā un es priecājos , ka izbaudīju bērnību ārā svaigā gaisā , nevis pie datora ar draugiem runājot tikai caur skype 

8 1 atbildēt

Tā īsti negribas piekrist. Un cilvēkam ir tendence atcerēties tikai labo un tādēļ tas, kas ir bijis šķiet labāks nekā ir tagad.

7 0 atbildēt

hah, tagad arī 90- gadu jaunieši var droši teikt: "Kad es biju mazs  ... u.t.t.'' ;p

5 0 atbildēt

Nespēju iedomāties kāda būs tā paaudze kura dzimusi pēdējos 3,4os gados.

5 0 atbildēt

Katram cilvēkam ir atmiņas, kuras agrāk vai vēlāk atceras

5 0 atbildēt

agrāk bij:

1) lielāka mirstība dzemdībās

2) vairāk letālu CSN

3) īsāks mūža ilgums

4) mazākas iespējas ceļot

5) gandrīz neiespējami no laukiem tikt dzīvot Rīgā

6) džinsi maksāja vismaz pusi algas

............

varu turpināt, bet pagātnēdzīvotāji tāpat ignorēs :)

5 0 atbildēt

Tu esi daunis,

1. saucas inflācija

7.agrāk lamājās tā pat

10. kas vainas westerniem?

 

Katrā laikā ir savas vērtības... 

8 3 atbildēt

Agrāk bija labāk. Tam nu es piekrītu.

6 1 atbildēt

6. Vislielākais murgs, cik dzirdu gandrīz visi pieaugušie izmēģināja pīpēt un dzert agrā bērnībā un nezcik stāstiņus esmu dzirdējis kā viņi zaga, vai vnk dabūja kādu alkohola pudeli, vai kad viņus pieķēruši vecāki pīpējam. Tas bija vnk debīls teikums  

4 0 atbildēt

Tie tieshām bija labi laiki...

Es nezinu kā pārējie, bet es būtu gatava tos atkārtot!!!:))))

3 0 atbildēt

Godīgi sakot, ja mums būtu bijušas tādas iespējas, kādas ir tagad, tad mēs arī būtu sēdējuši pie datoriem utt. Par piemēru var ņemt kaut veco SEGU. Kāds pagalmā dabūja SEGU, mēnesi neviens viņu neredzēja :D

2 0 atbildēt

Jau apnika šāda tipa raksti, jā pirmo, otro varbūt trešo reizi varēs piekrist, bet nu kuro reizi ir šāds raksts, apnicis jau, bija agrāk labāk, bet nu dzīvojm tagadnē. 

2 0 atbildēt

Tas ka tagad liekas ka agrāk bija labāk nenozīmē ka tā vienmēr bija. Cilvēki vienkāŗsi aizmirst slikto. Tajā laikā bija Tupac un Nutorious Big, taču bija arī SPICE Girls. 

2 0 atbildēt

Ļoti labs raksts, kā arī viss atbilst patiesībai. Plusiņš no manis.

5 3 atbildēt
« 1  2  3 »