local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc United Airlines nav vainīga notikušajā!15

47 9

Mēs visi dzirdējām par šausmīgu notikumu ar pasažieri, kas AR SPĒKU tika izvilkts no United Airlines lidmašīnas.

Es Jums varēšu nosaukt vainīgos šajā notikumā un ticiet man, tā nav aviokompānija. Ne tuvu tam!

Svarīgi ir redzēt šo notikumu bez emocijām, ar kādām visu mums izstāsta mediji.

Nu tad aiziet!

47 9 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

overbooking nav normaala prakse... tas ir jaizlabo un jaizbeidz mulkoties... tas ka kaads tika pie letas biletes un velak aviokompanija izdomaaja pardot dargak un letaako izmest no reisa tas nav normali... beidz dirst ka viss zaibisj... tad jau Es tev ar kebliiti pa iibli atvilkshu un pateikshu, tas ir normali un nechiksti...

19 2 atbildēt

Ieliku rakstam +, bet Tavu ideju pilnīgi neatbalstu, varbūt es esmu filantrops, nopērku 2/3 no visām biļetēm uz attiecīgo reisu, jo vēlos, lai mani netraucē, "overbukings" to izmanto, un sasēdina nezin ko. Vai es saņemšu kompensāciju par nopirktajām biļetēm? Vispār raksti pilnīgas muļķības, ja biļete ir nopirkta, tad tā vieta ir aizņemta.

9 0 atbildēt

Man vienreiz gadījās tāds "Sorry, the flight is overbooked." kad lidoju no Turku uz Rīgu ar AirBaltic. Manā gadījumā cepuri nost, izsauca man taksi/busiņu kurš mani aizveda uz Helsinku lidostu (1,5h ceļā) no kurienes ielidoju Rīgā tikai  mazliet vairāk kā 2h vēlāk emotion Protams tas viss bez maksas.   101 dzīves situācijā ir pierādījies, ka ja pats esi normāls cilvēks, izturies ar cieņu un sapratni, tad pretī būs tāda pati attieksme. Ja ārdies un lamājies, gaidi problēmas. Bet arī tādā gadījuma nevienam nav tiesības tevi fiziski ietekmēt.

6 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Nu, kā var šādi rakstīt - kompānija nav vainīga un, turpat aiz komata, overbūkings ir normāla prakse. Apmēram - urla nav vainīgs, urla vienmēr kaujas.
3 1 atbildēt

Vainīgs ir pārmijnieks un skrūve.

0 0 atbildēt

All right, man šķiet, ka "overbukings" varētu pretendēt uz gada nevārda balvu. Un - šeit paveras mazs darbiņš un izaicinājums lielajai latvju valodnieku saimei. Kā to nešpetni latviskot. Ceru, ka viņi piestrādās, un rezultāts nebūs tikpat nebaudāms kā, piemēram, "beidzēt sistēmu"... Maybe, piebeigt sistēmu izklausītos nedaudz labāk un saprotamāk masām...

0 0 atbildēt