local-stats-pixel fb-conv-api

Kanādiešu reperis 3name laiž klajā dziesmu par godu kādam aktierim0

Pavisam nesen, 10.decembrī, ar jaunu singlu klajā nāca mūziķis 3name, kura izcelsmes vieta ir Kanāda - Toronto. Viņa jaunais skaņdarbs ''James Bond'' ir pieejams visās mūzikas strīmošanas platformās. Vai tas ir veltījums slavenajam aktierim? Kas to, lai zina...

Mūziķis ir paguvis vien izlaist četrus singlus - ''Hustle'', ''Get Home'', ''Seany Ciroc'' un šo - ''James Bond''. ''Seany Ciroc'' bija viņa pirmais publicētais skaņdarbs, kurš saules gaismu klausītājiem sasniedza pērnā gada 25.oktobrī. Pagaidām, daudz skaņdarbu no viņa nav, taču tie paši ir ļoti labi un klausāmi.

Lai gan mūzikas industrijā viņš nav ilgi, viņš jau ir paguvis iekrāt diezgan pieklājīgu fanu bāzīti. Piemēram, iekš Spotify viņam ir vairāk nekā 6,7 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju.

Sākumā mūziķim gāja grūti - viņš pats sarakstīja, miksēja, apstrādāja un ierakstīja visas dziesmas. Tagad viņam jau ir pietiekami daudz kontaktu, kas spēj ar visu palīdzēt un tieši tādēļ aug arī viņa mūzikas kvalitāte.

Mūziķa mērķis ir motivēt cilvēkus un likt tiem noticēt sev. Viņš grib, lai viņam ir iespēja caur savu mūziku komunicēt ar saviem klausītājiem un tos atbalstīt. Atliek vien gaidit jaunus skaņdarbus no topošā mūzikas karaļa, bet tikmēr...

Piedāvājam noklausīties mūziķa 3name dziesmu ''James Bond'', kā arī aicinām sekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā Tev būs iespēja par viņa jaunumiem uzzināt pirmajam! Atsauces vietā esam pievienojuši saiti uz viņa Instagram kontu, lai Tev būtu vieglāk piesekot viņam!

Repera 3name dziesma ''James Bond''.

3 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000