local-stats-pixel fb-conv-api

Kampaņas PRET Seksuālu Uzmākšanos Sievietēm !!!61

757 8
757 8 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Nu... ne jau citu cilvēku priekšā emotion

0 0 atbildēt

Eu, nu beidz piedrazot rakstu emotion

0 0 atbildēt

Zvanīšu policijai un ziņošu par izvarošanas mēģinājumu!

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

nez vai šādām akcijām ir jēga, jo tās diez vai uzrunā potenciālos izvarotājus, kas 99% gadījumos nav īpaši pieskaitāmi...

0 0 atbildēt

Buļļa kaka, kurš gribēs izvarot, izvaros

0 0 atbildēt

Jaunā viļņa feministes mīl vicināties ar savu "upura kārti" vainojot patriarhiju, "izvarošanas kūltūru" un problēmas sabiedrībā, kā piemēram puikas netiek mācīti, ka izvarot ir slikti........... Paklausieties vairāk tādus spilktus kadrus kā Feminist Frequency, Rebecca Watson un nešaubos, ka jums tāpat kā rasistiem un konsperācijas teoristiem sexisms un izvarošana rādīsies uz katra stūra. "Mēs esam par abu dzimumu vienlīdzību!" tāpēc jūs koncentrēsieties tikai uz viena dzimuma problēmām bieži vien pilnīgi ignorējot to pašu problēmu pretējā dzimumā, atklāti diskriminējot, melojot.

Fuck off. Cunts.

2 3 atbildēt

Ir ļoti žēl, ka Latvijā izpratne par izvarošanu un feminismu kā tādu, ir gandrīz nekāda, ko lieliski pierāda komentāri šajā rakstā. Galu galā - jaunieši lielākoties taču.

0 1 atbildēt

neticu, ka to 4. bildē kāds vispāqr aiztika. Kur nu vēl tik daudzi. Statistiski neiespējams, ka telpā savācas tik liels skaits vīriešu kas to gribētu darīt.

0 2 atbildēt

Viens mīnuss feminismam ir tas, ka daudzas sievietes to uztver vai izmanto, tikai lai izteiktu savu riebumu pret vīriešiem

1 3 atbildēt

Tāda politika tagad ir...

0 2 atbildēt

Tātad ja skuķis piedzerās un pārguļ ar kādu tā ir izvarošana? Ka būtu, ja tu mazāk dzertu un pati uzņemtos atbildību par savām darbībām.

2 4 atbildēt

BET tie jaunie skuķīši bieži vien paši izaicina. Miņukus uzvikluši, strīngi spīd, pupi karājas ārpus krūšturi.. hmm izskatās kad viņām pašām to gribas. Pazistamam ir tā .. kad bija jakniebjas vecene ķērās ap kaklu un dievināja, nu ir berns un tagad VECIS ir idiots, preteklis, kurš nekad neesot paticis. Rodas jautajums kas tiem skuķiem galvā notiek?? 

1 4 atbildēt
Itkā sievietes neuzprasītos ar savu uzvedību un ģērbšanās stilu. Tak psihie uz katra stūra
7 12 atbildēt
varbūt lai sāk ģērbtties pieklajigak
2 8 atbildēt