local-stats-pixel fb-conv-api

Kampaņas PRET Seksuālu Uzmākšanos Sievietēm !!!61

757 8
757 8 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Emmm... un ko tādā veidā viņas cenšas panākt? Viņuprāt, tie deģeneratīvie vīrieši, kas instinktu vadītu izvaroja sievietes, pēkšņi sapratīs, ka ir izdarījuši kaut ko nepareizu? 

51 4 atbildēt

Ivarotāji ir jādauza tā lai zili melns staigātu un ir  jātupina aiz restēm tur būs paši dirsā ņemti... ar šito neko nepanaks.

39 2 atbildēt

Feminisms ir labs līdz brīdim, kad tas sāk sieviešu tiesības likt augstāk par vīriešu un praktiski visus vīriešus automātiski padara par neliešiem, bet sievietes par viņu upuriem. Beigās tas nav vairs par vienlīdzību, bet gan par sieviešu privilēģijām.

31 7 atbildēt

Šādā veidā tiek pievērsta vismaz neliela uzmanība šim jautājumam. Ir jācīnās pret tādiem cilvēkiem, kas savas pretīgās tieksmes dēļ liek ciest citiem. Un kas zin cik daudz cilvēku ir noklusējuši šo, jo kaunās? Tie, kas saka, ka tas ir bezjēdzīgi-bet viņi vismaz cenšas cīnīties pret to. Kā tu rīkotos, ja nākamais upuris būtu tu pats?vai arī kāds no taviem radiem, draugiem, kaimiņiem?Redziet- neviens nav pasargāts. Un dauzīšana, vai pakāršana daudz nelīdzēs. Man ir žēl to, kas ir cietuši no tik pretīgas tieksmes un man ir prieks, ka viņi cīnās pret to.  emotion

15 0 atbildēt
Ja tu nevari savu mantību savaldīt, redzot meitenes ķermeņa daļas atklātas, tad tā ir tava vaina, nevis meitenes. Ja meitene tiek izvarota, viņai jājūtas vainīgai, jo viņai "svārki bija par īsu", un kādā mūdzī dzivnieks pamodās??? Tas nevienam nav attaisnojums, lai nodarītu pāri otram. Protams, ir cilvēki ar reāliem psihes traucējumiem, bet sieviete/meitene nav nekāds gaļas gabals.
15 2 atbildēt

Atceramies arī lūdzu to ka feminisms ir par vienlīdzīgām iespējām neatkarīgi no tava dzimuma. 

Tie cilvēki, kas uztraucās tikai par savu dzimumu NAV feministi. Tās dažas trakās sievietas, ko mēdiji izceļ visvairāk, kuras runā tikai par sieviešu problēmu novēršanu un smejas par vīriešu problēmām nav ne grama feminestes, bet gan "misandrist" (cilvēki kas ienīst vīriešus). 

9 0 atbildēt

zini ar ko cilvēks atšķiras no dzīvnieka? Ar savu tieksmju savaldīšanu

9 1 atbildēt

Nu paklau! Kādā sakarā te var vainot apģēbu utt. Kā būtu, ja es tagad kādu uz ielas piekautu un aizstāvētos sakot, ka man nepatika viņa apģērba krāsa, jo tā man šķiet agresīva utt.?

8 0 atbildēt

Kā var vienlīdzība būt fokusēta uz vienu pusi? Ja viens ir līdzīgs otram, tad tas otrs arī ir līdzīgs pirmajam. 

Kustības pamatos ir lai sievietes būtu atzītas politiski, ekonomiski, kulturāli, sociāli vienlīdzīgas vīriešiem, jo visu laiku viņas tika noliktas klasi zemāk, kā citas rases piemēram. Baltais vīrietis vēl joprojām atrodas piramīdas aukšgalā, un vienīgais ko īsti feministi vēlas ir izlīdzināt šo piramīdu, un tas nenozīmē padarot dzīvi vīrietim grūtāku, bet gan dot iespēju sasniegt sievietei to pašu ko var vīrietis, lai pret sievieti izturās ar cieņu, kā lielākā daļa vīrieši savā starpā. Lai piedzimstot, tavs dzimums nevarētu noteikt tavu nākotni, lai izvēle būtu tavās rokās.  

8 0 atbildēt

nekāds ģerbšanās un uzvešanās veids NAV ataisnojums izvarošanai vai tam lai uzmāktos, tikai morāls kroplis var tā uzskatīt

8 1 atbildēt

Victim blaming at its finest.

Redzot, kāda šeit, komentāros, ir kopējā attieksmes un uzskatu aina, prātā nāk tikai viens... Davaj, apzagšanas gadījumos arī vainosim apzagto, nevis zagli. Nu kā - apzagtais taču pats bija vainīgs, ka, izgāja ārā no mājas izskatā, kas ļāva citiem noprast par viņa (iespējams) labo materiālo stāvokli, atļāvās paskatīties telefonā, vai arī atvērt vaļā somu. Viņš taču izprovocēja nabaga zagli, kāpēc tagad skrien uz policiju un sūdzas?!

Principā, uz slepkavībām var attiecināt šo pašu taktiku.

8 1 atbildēt

Ja tu palasītu manus iepriekšējos komentārus redzētu, k es saku,ka tie feministi, kas smejas par vīriešu problēmām nav feministi. 

Ir grupas, kas koncentrējas par vīriešu disktrimināciju utt: http://en.wikipedia.org/wiki/Men%27s_rights_movement nevar tak viena grupa par visām problēmām cīnīties, un ja tā necīnās par kāda citu problēmu, nenozīmē, ka tā ir pret to. Tas būtu tā it kā es teiktu "man patīk sievietes" un tu teiktu, "ak tad tu ienīsti vīriešus, ja?", kā jau izskatās tu to dari. 

Un es diršu par "īstiem feministiem", jo dažiem nepietiek prāts lai saprastu to ka, to ko mediji tiem saka / rāda neatspoguļo grupu / kustību kurai viņi paši ir pasludinājuši, ka pieder.

3 0 atbildēt

Kas tad bija/ir jāuzlabo otrai grupai (vīriešiem)? Kur viņi tik drausmīgi cieš un tiek diskriminēti?

3 0 atbildēt

 

"..atzītas politiski, ekonomiski, kulturāli, sociāli vienlīdzīgas vīriešiem" izlasi līdz galam ok? Ja sievietes būs vienlīdzīgas vīriešiem, tad vīrieši arī būs vienlīdzīgi sievietēm. Visiem būtu vienādas iespējas. Tu saproti kā vienlīdzība strādā? 

Nu bet jā, sievietēm jau pārsvarā nav "tik labi" kā vīriešiem un, manuprāt, viņām ir visas tiesības pieprasīt to pašu, jo vienīgā atšķirība starp to kāpēc viens saņem "labamu" un otrs nē, ir tikai tas kas tev starp kājām. 

3 0 atbildēt

Vajag izkauties, kas stiprāks, tam taisnība. Vienkārši, skaidri un saprotami!

3 0 atbildēt

A pa manam, tad tieši mūs večus sievietes apspiež un seksuāli uzmācas. Neskaitāmas reizes sabiedriskajā transportā esmu pieķēris uz sevi vērstus  pavecāku kundzīšu neķītros skatienus. Pēc šādiem braucieniem es jūtos seksuāli izmantots. Kad es iedomājos, kādas fantāzijas risinās šo dāmīšu galvās un kāda vieta tur atvēlēta man, šermuļi skrien pār kauliem. Jūtos netīrs, izmantots un pamests. Man ir reāla psiholoģiskā trauma! Kur es varu meklēt palīdzību ....?

5 2 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Zale pilna ar cilvekiem,daudz sieviesu.Lektors uzdod jautajumu...,,kas ir virietis kas grib bet nevar..?Sievietes balss..,,impotents....? ,, .Bet kas ir virietis kas var bet negrib?  Visas sievietes pielec kajas ....,, MAITA ,MAITA MAITA...!!!!!!!! ,, .....                                                                                 Ja, reizem gruti vinas izprast....daudz uzmanibas-slikti,..maz uzmanibas -vel sliktak....                           

1 0 atbildēt

nez vai šādām akcijām ir jēga, jo tās diez vai uzrunā potenciālos izvarotājus, kas 99% gadījumos nav īpaši pieskaitāmi...

0 0 atbildēt