local-stats-pixel fb-conv-api

Kaķa patiesā daba - SLEPKAVA96

1267 24

Slepkavnieciskie kaķi. Pielīšana saimniekam ir tikai izlikšanās, lai nebūtu jāēd paša nogalinātie mēsli un safari līdzīga izklaide, lai izklaidētu sevi citādi parastajā bezdarbībā. Padomā vai arī Tavam kaķim nav slepkavnieciskas izpausmes un, ja ir, tad ir pienācis laiks savu mīluli sterilizēt vai kastrēt, lai šī viltīgā suga nevairotos mūsu acu priekšā.

1267 24 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Un, vasarā mierīgi varu turēt logu vaļā, jo mans minka ātri likvidē visus insektus, kas tiek istabā. 

7 0 atbildēt
Vispār jau daudzi kaķi dodas medībās lai sarūpētu sev ēdienu. Kaķi dalās trijās grupās istabas mīļuļi kuri ir sterilizēti/kastrēti kuri ne reizi nav spēruši savu kāju ārpus mājas. Viņi ēd kaķu barību vai cilvēku pārtiku. Otra kaķu grupa ir tā kura dzīvo mājās pie cilvēkiem (ja laukos tad bieži kūtī) viņi ēd visu ko dod un vēl plusā medī peles žurkas un vēl sazin ko.. Trešā kaķu grupa ir tā kurus visbiežāk var sastapt pilsētās pamesti kaķi viņiem nekas cits neatliek kā medīt. Nu ja negadās kāda laba ome kas viņus pabaro. Tiem kuri dzīvo laukos vai kuriem ir omes kuras dzīvo laukos sapratīs to ka bieži kaķi nenāk dienām mājās vai dzīvo kūtiņā lai izķertu peles un vēl kaķi lien pagrabis lai peles neapēstu cilvēku audzētos un lasītos kartupeļus un citus dārzeņus.. Un kaķi vēl izķer peles no mājām lai viņas neēstu maizi un citu pārtiku.. Tāpēc kaķi nenogalina tikai 2x nedēļā citiem tā ir visa dzīve.. Ja mājās ir kaķi un vēl kāds būrītī dzīvojoš dzīvnieciņš tad jāgādā par dubult drošību viņiem jo kaķi tiks klāt jūsu kāmītim vai citam dzīvnieciņam..
6 0 atbildēt

Lika pasmaidīt šis raksts emotion Labs. Pluss no manis emotion p.s. sākšu novērot savu kaķi emotion

5 0 atbildēt

Interesanata teorija! emotion

5 0 atbildēt
Manam kaķim (pilsētā) bija slepkavnieciskas tieksmes un viņš čurāja manā gultā! Tad viņš tika aizvests uz laukiem, kur kļuva par slepkavu... O_O
5 0 atbildēt
Man ir 2 žurkas un kaķis. Kaķim no žurkām vairāk bail nekā žurkām no kaķa. Abām vēl tikai 8 mēneši, un ir apmēram plaukstas lielumā, bet mans 7 gadus vecais kaķis no viņām baidās
5 0 atbildēt

mans kakis  tikai kakā, galvenais, ka vinjam liels kakis  emotion 

4 0 atbildēt

SUPERĪGS raksts! emotion kā man patīk minkāni! emotion)  

4 0 atbildēt

Cik patiesībā kaķi nogalina? Daudz.........ļoti daudz emotion

4 0 atbildēt

Nē mans kaķis nau tik traks ! emotion

3 0 atbildēt

labs! tieshi tapec mans iepriekshejais kakis tika nosaukts par "Luciferu"!

3 0 atbildēt

Pārsmējos. emotion

3 0 atbildēt

Lābs:d emotionemotion pasmējos gan..bet ja nopietni-mans runcis arī ir slepkava.. nu labi bij-pensijā tagademotion

2 0 atbildēt

Tieši jāpriecājas, ka kaķi ir tik medīgi. Lauku mājās īsti palīgi. Mājai divi "gali", ja tikai viens kaķis - tad ātri pa istabām sāk skraidīt peļuki, nograužot pārtikas produktus. Tāpēc, katrai mājas daļai savs mednieks. Teritoriju ar sadalījuši. Vecais runcis vairs nav, tagad jauns ruds tīģerpuika aug, liels peļu junkurs. Jau pavisam mazs(2 mēn.) veselas trīs peles pa nedēļu nomedīja. Vecā kaķe ar palīdz. Tā nu Muris draudzējas ar mājas daudzoņu suņu meiteni Betu, bet vecā kaķe Čiepa palīdz dārzā, ēdot maijvaboļu kāpurus, kad sākas pavasara darbi.  emotion 

2 0 atbildēt

Palasīju komentārus - gāju pie secinājuma kaķis - slepkava kurš nogalina PRIEKA pēc ir jauks, mīļš un uci puci kāds mīļumiņš.

Cilvēks - mednieks - nogalina, lai dabā regulētu dzīvnieku skaitu, jo pati daba to pilnvērtīgi nespēj, lai nepārnēsātu bīstamas slimības tālāk ( cūku mēris, trakumsērga u.c ). Nu nezinu varbūt arī prieka pēc.

Tad viņš ir briesmonis, monstrs, sadists un dzīvnieku bende. 

Es nesaprotu???

5 3 atbildēt

emotion

Mans kaķis reiz atnesa kā dāvanu manu kāmīti ar pārkostu rīkli, maita bija iemācījies atvērt būri. emotion Kaķi ir pēdējie nelieši.

9 7 atbildēt

Manai draudzenes mammai mājās ir 8 kaķiemotionemotionemotion

kaķi, kaķi, kaķīšiemotion

2 0 atbildēt

Mājas kaķis ir vienīgais dzivnieks (neskaitot cilvēku), kas nogalina izklaidei..

Dabā to nedara vairs neviens dzivnieks, pilnīgi neviens.. iespējams ka tāpēc ka cilvēks ir sačakarējis kaķa psihi (kautgan ko tur daudz čakarēt.. )

1 0 atbildēt

muhahahahhaha 

1 0 atbildēt

Tieši tādēļ un vēl citu iemeslu dēļ neciešu kaķus,lai dzīvo suņi!

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »