local-stats-pixel fb-conv-api

Kad omi ierauj karā5

441 0

Vēl vakar no rīta mierīgi rosījos pa māju, ieliku kārtējo recepšu rakstiņu spokos par pīrādziņiem, apskatīju visus jaunos maksājamos rēķinus, e-pastu, jaunākos notikumus spokos, Latvijā un pasaulē - viss bez sevišķām izmaiņām.

Te bāc, bāc! Sākušies klanu kari!

Spokos sākas "Klanu kari"

jacky vakar 11:20

Kas tie tādi? Man mute līdz ausīm vaļā. Kāri tveru katru vārdu, katru frāzi? Uzrakstīts daudz un skaisti, bet pirmā lasījumā gandrīz neko nesaprotu. Iesēžas tikai smadzenēs:

Tagad Tu vairs nepiederi sev - Tu piederi klanam!

Lasu vairākas reizes, iekomentēju savā nesaprašanā pa muļķīgam jautājumam, tad dzēšu savu komentāru, nežēlojot zaudēt pat piecus punktus.

Beidzot ieraugu lielo tabulu http://spoki.tvnet.lv/tops/klani

Skatos un brīnos, pat sevi ieraugu viena klana lielāko pelnītāju desmitniekā. Neticami! Saprotu, ka to devis publicētais superorgs par pīrādziņiem un daži citu rakstu vērtējumi.

Tabulā viss mirgo, mainās cipari un jūtu, ka spokos kaut kas vēl nebijis notiek. Tā vien gribas, lai tabulai klāt būtu vēl skaņas.

Sāku klusi vērot kas un kā mainīsies. Kāpēc manējais klans ir trešajā vietā? Ko es varētu darīt? Intereses pēc ielieku vienu bildi spoki joko sadaļā, par ko dod 100 punktus un drīz jau redzu lielajā tabulā, ka mans devums klanam palielinājies par 5 punktiem.

Tātad viss darbojas ātri.

Praktiski vakar gandrīz neko vairāk arī te nedarīju, datoru neizslēdzu, darīju ikdienas mājas darbus un ik pa laikam ielūkojos tabulā.

Nezinu, vai bija kādiem klaniem kādas slepenas sapulces vai tas gāja pašplūsmas ceļā. Manam klanam sāka iet labāk. Arī mans devums auga lēni, bet nemitīgi, kaut pati visā nolūkojos kā no dziļas aizmugures. Visa notiekošā rezultātā manējais klans apsteidza abus konkurentus. Mans devums līdz pusnaktij pieauga bez manas aktīvas līdzdalības apm. divkārt un savā konta izrakstā redzu, ka pirmās dienas nodeva klana kasei ir 123 pti. Esmu ieguvusi savā kontā daudz punktu, ko vairāk neviens neatņems ja arī manējais klans būs zaudētājs.

Nezinu, kas notika naktī, bet manējais klans atkal visu dienu pa pēdējo vietu. Mans devums atkal lēni aug. Tātad ir kādi, kas balso par maniem rakstiem un komentāriem.

Pēcpusdienā gribu savējiem arī piepalīdzēt un sāku pacelt savus labākos rakstus no iepriekšējiem gadiem. Necerēti laba piekrišana un punktu birums. Esam atkal tikuši līdz otrajai vietai.

Vislielākais prieks man par to, ka nupat parlūkojot jaunāko rakstu titulbildes pirmajās lapās, neieraudzīju plikos dupšus.

Man šis klanu karš šķiet gana interesants. Novēlu visiem, visiem - kaut mums būtu jākaro tikai šādā karā!

441 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ieraudzīju, ka arī es esmu klanā  emotion   Būs jāpaceļ arī kāds raksts, lai labums iet kopējās lietas labā emotion

15 0 atbildēt

Aha, ar šo rakstu atkal gribēji savākt punktus, ak tu viltīgais lapsa kūmiņš rasiks emotion

9 0 atbildēt

Pagaidām man ar šīs klanu cīnas patīk,vismaz var redzēt,kas spokos dara ko vairāk kā tik gudri komentē emotion

8 0 atbildēt

Burvīgs teksts!   emotion  

7 0 atbildēt