local-stats-pixel fb-conv-api

Kad ome vairs klanu karos nekaro51

439 2

Kad ome vairs aktīvi klanu karos nekaro, vairak laika paliek atmiņu sakārtošanai. Omes vecā galva bieži daudz ko nesaprot un jauno izdarībām nespēj izsekot līdz, tāpēc tā vienmēr daudz ko pieraksta un izdomā kapēc kaut kas noticis tā vai citādi.

Par otro klanu kara nedēļu palika daudz neskaidrību. Labi, ka esmu daudzus kauju momentus piefiksējusi. Nolēmu ar jums, mani mīļie, nu jau bijušie klana biedri, arī visi pārējie draugi un nedraugi, padalīties savās atmiņās par klanu karu otrās nedēļas notikumiem.

Jau pirmajā nedēļā dators mani iedalīja karot Čārmendera klanā. Mūsu vadonis nedēļas nogalē pagura un vairs necīnījās. Par to liecina ieraksta fragments no mūsu sarakstes pirmās nedēļas noslēgumā:

Čārmenders rakstīja:

Ja Tu zinātu, kas viss notika 3 stundas pirms pusnakts... Jā, es tikmēr saldi lasīju grāmatu un gulēju gultiņā. :D

rasiks rakstīja:

Labi, es arī beidzu ar tortēm apmētāt stiprākos. Dīvaini, ka faktiski Tu biji tikai viens aktīvais no augšgala. Mazajiem tārpiņiem tā bija nevienlīdziga kauja. Vabūt kādu publisku paziņojumu tev kā mūsu klana vadonim vajadzēja dot, lai tagad sakurinātie velti nestrādā. No Tavas puses tas būtu zolīds gājiens. Bet dari kā zini, nav jau īsts karš un pie spokiem cita kārtība. Paldies.

Čārmenders rakstīja:

4000 mēs vairs nedabūsim... Es jau Vakar biju padevies... un piekāpjos ar godu.

Ceru, ka mani kāds papildinās, jo visu es pati neredzēju un nesapratu.

Skatāmies dokumentālajos kadros omes noformējumā.

439 2 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000