local-stats-pixel fb-conv-api

Kā zombē mošejā ienākušos cilvēkus77

749 12

Vēlos Tev sniegt uz savas pieredzes izjusto un apgūto, kas ir šis, daudziem tik biedējošais un nezināmais – islāms. Pastāstīšu arī, kādām metodēm strādā tā šodienas aktīvisti Latvijā.

Starp citu, ja jums kas izraisa nepatiku un bailes, vairumā gadījumu tam ir pamatojums. Mūsu sirds, cits teiktu – zemapziņa vai intuīcija, tieši pirmajos iespaidos ļoti labi sajūt kas ir labs, kas ne.

749 12 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

mums jau arī te visādi sektanti vazājas pa mājam un zombē lētticīgus ļautiņus. garīgie jautājumi vispār ir tie jautājumi, kas jārod pašam sevī, tos nekādi nedrīkst uzspiest vai ar tiem zombēt. protams, ja kāds lūdz pēc padoma, tad savu ideju izklāstīt jau var.

26 0 atbildēt

Šis vispār ir zombēšanas laiks, ne tikai ar reliģiju- jo lielāka informācijas plūsma, jo vieglāk ar to manipulēt. 

24 0 atbildēt

Ja viņi tā saka, ka patiesībā islāms ir miermīlīgs (kaut arī viss liecina par pretējo), un teroristi, izvarotāji, džihādisti, sieviešu sitēji utt, ir viltus vai nepareizie muslimi, tas liecina tikai par vienu - kaut kas tur tomēr nav kārtībā. Vai nu pamat ideja nav izklāstīta pareizi vai kas cits, ja reiz rodas kvantums cilvēku, kuri ar negrozāmu pārliecību tic, ka ir jāiet sist, izvarot, nogalināt.

19 0 atbildēt
Raksts labs! Gaidu turpinājumu!
12 0 atbildēt

Ar to korānu ir tā...Padomāsim(loading...),nu paldies par pankūkām,no šitā es labāk tā tālāk! emotion

9 0 atbildēt
Paldies. Labs raksts.
8 0 atbildēt
Ar lielu interesi lasīju šo rakstu, gaidu ar nepacietību nākošo.
7 0 atbildēt

Ļoti interesanti un visticamākais noderīgi.

6 0 atbildēt
Reliğijas ir radītas tikai, lai zombētu pēc iespējas vairāk cilvēku, un pār tiem būtu vara... Viduslaiku Eiropa un mūsdienu musulmaņi ir piemērs tam. emotion
7 1 atbildēt

Reliģija - vissenākais cilvēku kontrolēšanas mehānisms... emotion Vai ir Dievs? Jā. Vai tas ir aprakstīts Bībelē,Korānā, vecajā derībā, indiešu rakstos? Nē.

7 1 atbildēt

Esmu dzīvojis musulmaņu valstī 1,5 gadu , un noteikti negribētu viņus šeit redzēt . Nav jau visi nelieši , bet lielākā daļa ir noskaņoti naidīgi , gan pret mūsu ticību , gan pret mums pašiem un mūsu sievietēm sevišķi .

6 0 atbildēt

Iedomājies, tu gribi pieņemt reliģiju, tu aizej pie musulmaņiem,bams, dienas laikā tu esi arābs, aizej pie kristiešiem, bams, dienas laikā esi kristietis. Aizej pie ebreja, mācies un apgūsti reliģiju vismaz pus gadu, un tad liec 3 eksāmenus, un 8. mēnesī tu tikai uzzini, vai tiec vai netiec, ja netiec, mācies vēl 3 mēnešus. Par pārējām reliģijām gan nezinu, bet secinājumus, kura reliģija ir atstrādātāka izdariet paši. no hate.

5 0 atbildēt

Kā zombē spokos ienākušos cilvēkus emotion

Tas ir tas pats, kas, ja Tu iestātos Jehovas lieciniekos un pēc tam sūdzētos, cik visi kristieši ir slikti. Cik zinu, tad tā arābu pentere pieņemot islāmu aptuveni ir "Dievs ir tikai viens un Muhameds ir viņa pravietis." No kurienes tu izrāvi to pārējo par lūgšanos 5x dienā un neticīgo degšanu ellē? Tu piedāvā lasīt rakstus par "islāmu no iekšpuses", bet lasot rodās iespaids, ka nepārzini islāmu pat virspusēji.

4 0 atbildēt

Paga,,,,, 1,2,3,,,,, Vel tikai 15 gadu, un Eiropa visi slavinas ISLAMU...

Ta religija ir slimigs sviests! Mazais kapec tu ieliki savu dveseli Allaha rokas???

Spridzinasi ari musu origo, jo redz Allaham nepatik! Forum Cinema ari spridzinat vajadzes, jo Allaham nepatik filma SPEKTRS!  ( Sarkasms ) 

Bet ja godigi, apskaties labi par savu izveli! Allahaid!  Jo sie Allahaidi ir galva nesaprotami! Ja bus kaut viens teror akts, zinasu ko meklet!

Butu labak Budismam pieversies, jo tas der KATRAM! 

4 0 atbildēt

Paldies par interesanto rakstu. Ar šādām lietām vērtīgi dalīties.

4 0 atbildēt

Korānā ir daļas, kurās tiek runāts par nogalināšanu.

Visas senās reliģijas ir dogmu sistēma izmisušu civēku cerību salmiņš, pie kā ķerties, kad ir smagi, bet tas neko neatrisina. Tās radās laikā, kad cilvēki bija neattīstīti, atvainojos, stulbi it visā, ko šobrīd lieliski izskaidro dažādas zinātnes. Dievs, kā visos pravietojumos atspoguļots, neeksistē. Un visi pravieši, jeb Dieva dēli, sūtņi, labās vai kreisās rokas, vienkārši bija galvas tiesu gudrāki par pelēko masu, ko bija ļoti viegli pakļaut smagos laikos. Reliģija ir nekas cits kā kontroles mehānisms izmisušiem prātiem, un būt reliģiozam jau ir novirze uz diagnoze, ka kāds, ne tu pats, regulē tavu dzīvi, un tu kā indivīds jau piedzimstot esi grēcinieks, nolemts u.t.t. Pilnīgs Bull*its! Atjēdzieties! Iesaku paklausīties komiķa Džordža Kārlina (George Carlin) izteikumus par šo tēmu, un viss taps skaidrs. Un nevajag jaukt ticību ar reliģiu, jo tās ir divas atšķirīgas lietas. Esmu lasījis bībeli, iepazinies ar islāmu un hinduismu, arī ezotēriku. Tas viss ir sviests. Esmu ateists un ticu saviem spēkiem. Brīnumi nenotiek, viss ir tikai tāds vai citādāks darba rezultāts. Galvas augšā! Strādāsim un ticēsim, nevis klanīsimies un cerēsim, ka kāds visu pienesīs uz paplātes! Jādomā ar savu galvu un viss būs! Ja gribiet fundemantālas zināšanas un racionālus izskaidrojumus par lietu būtību, iesaku paklausīties Richard Dawkins lekcijas un diskusijas ar reliģioziem plānprātiņiem, kuri runājot ar viņu izklausās kā paviāni ar nūju rokā.

https://www.youtube.com/watch?v=plahbpT2fEo

Jauku dienu!

4 0 atbildēt

Viss kam ticu ir zinātne, kamēr nav pierādīts, nav ne mazākās jēgas tam ticēt.

3 0 atbildēt

Ai tiem tur sektantiem pasaki ka strādā donoru centrā, nosauks tevi par elles izdzimumu un vairs nenaks emotion

3 0 atbildēt
Pie dirsas, teroristi visi ka viens. Tikai ir tie kas spridzinas un tie kas uzspiez sevi un savus sudus, taka to dara imigranti, praviesi u.t.t.
4 2 atbildēt

Iebaaz seu to to smirdoso koranu ta dzilak seu dirsaa kopa ar visaam citaam religijam. 

4 2 atbildēt