local-stats-pixel fb-conv-api

Kā špikot, lai tevi nepieķertu7

42 18

Kā jau mēs visi zinām, katram no mums ir nācies špikot. Bieži vien jūs tiekat pieķerts, bet vienmēr ir aktuāls šāds jautājums:

Kā špikot, lai tevi nepieķertu?

Man ir atrisinājums.

Tev būs vajadzīgs:

Lielais, caurspīdīgais skočs.

Izdrukāts materiāls, no kura tev vajadzēs nošpikot. Piemēram kvadrātsaknes formulu.

Tātad, kas jādara?

Izdrukāto materiālu manā gadījumā šo

Pārklajam ar skoču pāri formulai. Cenšaties, lai skočs nesagrumbojas. (No vienas puses, kur ir manā gadijumā formula) Tagad kārtigi nogludiniet skoču. Tagad dodieties uz Vannas istabu un ar karstu atkārtoju karstu ūdeni laižam no aizmugures kur skoča nav. Tad, kad jau papīrs ir ļoti slapšs sākam ar nadziņu kasīt nost, samirkušo papīra strēmeli. Kad tas ir izdarīts, noliekam skoča gabaliņu pie kāda metāla vai koka virsmas, lai nožūst.

Apsveicu tev ir Ultimate špikeris, kuru var pielīmēt.

42 18 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Mums pamatskola, kad gaju, meitenes tā meginaja darit, bet viņas pieķēra tā pat, un viņām esot pateikts, ka jūs ta varēsiet darīt- strādājot uz ielas xD 

9 0 atbildēt

viss? 

5 0 atbildēt

Tur jau vesela bībele sarakstīta uz kājāmemotion

1 0 atbildēt

Bet to jav arī var pieķert : D Kad skaties uz kājām tad skolotāja prasa ko tu tur skaties un tad saki ka neko, bet viņa saka lai parādi kas tev tur ir un tad ŠPIKS.

1 0 atbildēt

Palasot komentus man liekas ka puse no spociņiem nesaprata kas sanāk ;) un šādi raksti jau ir bijuši pat ar visām bilžu pamācībām kā to darīt ;) Pagāšgad visu vēsturi tā špikoju ;) Labs š[ikeris pielīmē uz piltspalvas un aizmirsti par uzķeršanos ;)

0 2 atbildēt