local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pasauli redz veikala darbinieks?133

2595 13

Vai veikalos tirgo bojātu produkciju? Kā strādā veikali? Ko pārdevēji domā par pircēju? Vai pārdevējs var ēst par brīvu? Vai veikala darbinieks mīl savu darbu?

Atbildi uz šiem jautājumiem uzzināsi šajā rakstā. Turklāt, Tu uzzināsi daudz nedzirdētu faktu par strādāšanu vidusmēra supermārketā.

2595 13 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

bet kur ir tie nedzirdētie fakti par strādāšanu vidusmēra supermārketā?

1 0 atbildēt

bija intresanti palasīt , jo pats arī strādāju veikalā tik ne pārtikas .

Pastāsti vel ko lūdzu.

1 0 atbildēt

Muļķības vai nē, šaubos ka vari izspriest, jo neesi strādājis tādā jomā, es esmu un varu teikt ka tur ir rakstīta viena vienīga taisnība.Es arī uzskatiju ka nevajag speciāli bojāt preci. Bet kā tu domā kāds mani uzklausija, ne taču. Viņi turpināja bojāt un ēst, es nosodīt.

1 0 atbildēt

Apsveicami, ka raksta autoram nenolaižas rokas, un ja vajag apstākļi spiež, var sevi tomēr mobilizēt un iegruzīt ar otru darbu. Labi, ka neatklāji, kāpēc, jo ir cilvēki, kas uzreiz sāks nod.i.rst par to, ka tā mokies, un vieglāk būtu uz angliju braukt.

tā kā esmu cilvēks no laukiem lielveikalus apmeklēju uz 3 minūtēm, lai nopirktu to, ko nevar nopirkt "lavačkās", jo labāk samaksāju tam tantukam kādu eiro vairāk, un man būs ēdamais, gan cilvēkam par darbu būs eirīši. Uzreiz varu pateikt, ka visu pēc kārtas nepērku, jo vienmēr prasu no kurienes kas ir, un ir bijis reizes, ka paprasu papīrus, un ir bijis ka kāda bāba arī pazūd (tas laikam no centrāltirgus prakses, kur vietējie agrā pavasarī tirgo latvijas zemenes un persikus).

1 0 atbildēt
1 0 atbildēt

Vienvārd sakot, nedirs uz visiem deļ 1 veikala

Es pats sobrīd macos un strādaju. Tas ka tu tiki kada sudīga rajon veikala vel nenozīme ka tagad visi veikali ir tādi.

Jo, veikala kura es stradaju var teikt visiem ir videja izglītība, un liela daļa viņi turpina macīties neklatiene, ka arī ir cilvēki kuri tur ir deļ dzīvēs apstakļiem.

Tiek kas driz jau pensija vai jau var doties vina, tos neaistiec es gribešu redzēt cik tev butu viegli izdzīvot uz to pensiju kas tagad tiek maksata.

Par to ka veikala zog, Henesey un Absolut ja zagtu daudz tad veikals jau būtu mainijis darbiniekus, jo ja apsardzei ir pofig, tad gramatvediba redz ciparus, ja tie ir par traku apsaedzes firma maksatu sodu.

Kas tiek zagts ? Nieka lietas kaukas tiek apest uz vietas mazs un garšīgs ka končas un cepumi. Pat šokolades un batoniņus neviens neaiztiek.

Ja ir doma kapreci noraksta da jebko un izmet, tas nau tik vienkarši, ja par visu ko noraksta ir pec tam jatskaitas, it īpaši ja tas atkartojas biesži.

Tapēc nosauc tiesi kura veikala tas notiek. Ej uzraksti anonīmu sūdzību, un beidz dirst par lietam ko esi redzejis tikai no vienas puses.

6 5 atbildēt
Ir labs, nākamo lūdzu emotion
1 0 atbildēt

Biju strādājis populārā veikalu tīklā. Runa nav par TOP vai MEGO.

Un kā jau iepriekš teicu,  tu nekad neredzēsi, ka kāds kolēģis kaut ko zog, jo to dara slēpus. 

0 0 atbildēt

Tu jau uzpūt ziloni un cepies. Vari cepties arī tālāk emotion

0 0 atbildēt

Kurš man var paskaidrot - Maximā (par lielajām nezinu) pērkot gaļu, vienmēr būs rītdienas termiņš (labākajā gadījumā). Vienmēr nākošā diena. Vai šodiena. Lai nestāsta man pekstiņus, ka katru dienu atved gaļu, kura ir derīga Vienu!!! dienu. Neticu.

0 0 atbildēt

Lielveikals ir pēdējā iespēja-daudziem.

0 0 atbildēt

Nu sūdīgi emotion

0 0 atbildēt
Izkravet tas ir attirit veikalu plauktus no nevajadzigas preces ganjau :-D
0 0 atbildēt

Ar skepsi iesāku un ar reālu interesi pabeidzu lasīt. 

Un paldies par latviešu valodu, if you know what I mean emotion  

0 0 atbildēt

Man patika taisi vell un būs lielāka atsaucība!!!emotion

0 0 atbildēt

Kā jau teicu rakstā, es tā neuzskatu. emotion Studenti bija tie, ar ko varēja labi saprasties emotion

0 0 atbildēt

gribējās jau autoram pazīmēties - tipa es intelektuāli gudrais, a tie citi tur veikalā kaut kādi nekādi, bet ņēma un iekrita ar šķību gramatiku - mašīnas viņš izkravē. Diez savā augstskolā kursa darbus tikpat gramatiski šķībi raksta.

1 1 atbildēt
A īsumā - par ko ir runa? emotion tādu penteri lasīt nudien slinkums
0 0 atbildēt
Super raksts. Turpinajumu!
0 0 atbildēt

Labs stāsts emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »