local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nopelnīt bitkoinus.34

Sveiki!

Pats jau kādu laiku mēģinu pamazām pelnīt kriptovalūtas un ir šadi tādi zilumi uzsisti un šāda tāda peļņa arī iegūta, bet nekas ievērīgs. Un tad nu izdomāju izveidot rakstu srēriju ar variantiem kā sākt pelnīt kriptovalūtas, jo ir virkne ar prognozēm ka šīs valūtas ir maksājumu veidu nākotne, ka tās paliks tikai dārgākas un ja skatās vēsturē tam gribās ticēt, jo pirmais darijums, kas ir iegājis vēsturē ar Bitkoiniem ir picas pirkums (vai divu) par 1000 Bitkoiniem, kas mūsdienu izpratnē butu gandrīz 4,3 miljoni dolāru. Varbūt nopelnot kādu daļiņu no Bitkoina jeb Satoši šodien pēc gada vai desmit jau varēsiet nopirkt teiksim kruīzu uz Havajām emotion.

Tad nu uztaisīju mazu video par resursu kurā pats esmu līdz ausīm iekša, kuram es ticu, bet ja investējat kaut ko tad tikai uz savu atbildību, ja neizdodas nevainojat mani, bet var iesākumā arī papelnīties neinvestējot. Investīcijām mēs pelnīsim citur, par to būs nākamajos video ja būs kaut minimāla atsaucība.

Bitcomine.net maza spēlīte kurā ieejot ik pa 24h var pamazām pelnīties. paldies vietā varat piereģistrēties caur manu saiti (meklē avotā) un ja rodas jautājumi uzdodiet tos šeit jeb youtube zem video un centīšos atbildēt.

Veiksmi un labsajūtu! emotion un gadat nākamo video jau drīz.

155 11 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Tiko reāli sāks strādāt kvantu datori, tā visas kriptvalūtas būs dažu elektronu vērtas (ELEKTRONU - elementārdaļiņu), tieši tik vērtas cik vērti ir elektroni kas vajadzīgi lai viņas uzturētu - tas nozīmē neko... Jo ar kvanti datoru varēs radīt miljardiem kriptvalūtas sekundē..  Tātad - jo vairāk attīstās skaitļošanas jaudas, jo mazvērtīgāka viņa paliks - tas kad šobrīd cenas aug norāda uz tovojošām nepatikšānām. burbulis reiz plīsīs.

No vēstures faktiem: kad tika atklātas ķīmiski tīrs alumīnijs, tas bija apmēram 10 reizes dārgāks par zeltu, daudzi to sāka iepirkt un uzkrāt, un tad šeku reku, atrada paņēmienu kā ar elektrību to ražot no māliem - tas ir izejvielas stipri lētas, padod tik elektrību ...

Tas bats agri vai vēlu būs ar kriptvalūtām, jo tām nav matereāla seguma..

Vienīgais kas nepaliks lētāks ir zelts, un vel dāzī dārgmetāli, jo visā Visumā  tō daudzums ir ierobežots ..  Tātad ja gribi ieguldīt naudu - pārvērt to zeltā - tas noteikti tuvākos gadu tūkstošus būs vērtē..

bet neieguldi briljantos - jo tās nu gan ir viens no izplatītākajiem elementiem kosmosā...

Ja nebūtu 3 židu kompānijas kas uztur milzu cenu, tad briljanti būtu samērā lēti..  tos iegūst ļoti lielos daudzumos.. pat nevarat iedomāties cik tonnas dienā... un velja dimanti būtu tik dārgi, tad neviens nevarētu atļauties parastos flekša diskus - kuru ražošanai izmanto dimanta putekļus ...

17 1 atbildēt

Nesen dzirdēju salīdzinājumu par bitkoiniem un tā sabrukuma tuvošanos - pirms akciju krīzes Amerikā, kāds bagātnieks paspēja pārdot visas savas akcijas un pat krietni nopelnīt. Viņam jautāja, kā viņš zinājis, ka tieši tad jāatbrīvojas no akcijām? Viņš atbildēja - kad mans šveicars sāka jautāt, kuras akcijas labāk pirkt, sapratu, ka beigas ir tuvu.  emotion 

14 0 atbildēt

jobanie maineri visas videokartes izpirkuši, cenas videokartēm kosmosā...

bet nu jau skatos, ka pilna ss ar fermām...tātad aplauzās laikam haļavas meklētāji 

6 0 atbildēt

Meh, adblock jāslēdz ārā.

4 0 atbildēt

Cilvēkiem vajadzētu zināt, ka BitCoin ir milzīgs risks, kam ir ļoti augsts sabrukšanas/burbuļa risks. Jebkurā brīdī tūkstošiem dolāru vērtā valūta var nokrist līdz nekurienei un cilvēki var zaudēt miljoniem. Tas jau ir vairākas reizes noticis mazākos apjomos, bet drīzumā ir iespējams, ka burbulis beidzot pilnībā sevi nobeigs. Laiks rādīs, bet cilvēkiem, kas nopietni investē būtu jābūt gataviem, ka no investīcijas var arī palikt teju pilnīga nulle. Azartspēles pat var būt drošāks variants par BitCoin tās esošajā stadijā.

3 0 atbildēt

redz nav svarīgi cik dotās valūtas ir daudz vai maz, un vai var izveidot klāt vai nevar.. problēma ir tā - vai tai uzticās vai neuzticās...

jau minēju vērtspapīrus arī izlaiž limitētā skaitā, bet redz nezkāpēc laiku pa laikam tie paliek vienkārši par appīru, bez nekādas vērtības.. tas pats ar bitcoiniem..

šobrīd tiek uztureta mākslīga ažiotāža, tieši tāpat kā ar dimantiem.. 

abiem vērtība tiek mākslīgi uzpūsta.. jau minēju ka briljanti īstenība ir smieklīgi lēti, jo tik cik vajadzētu rotaslietām - tos varētu pieražot dažu dienu laikā.. toties tehniskām vajadzībām tos var ražot arī mškslīgi vārda tiešākajā nozīmē no gaisa -gaisā esošā CO2.

(kautgan no parasta koka pat ir izdevīgāk )... ar bitcoinu uz veikalu pakaļ maizei neaiziesi, dziļi laukos par vajadzīgām mantām nenorēķināsies..

tātad faktiski, tā ir tāda vairāk kā modes lieta.. kam agri vai vēlu pienākas gals.. 

PS. arī bezskaidrās naudas norēķini ir varen nestabila lieta, bet diemžēl īsti nav ciats izvēles..  

1 0 atbildēt

Logā "Ай да Путин, ай да.."  emotion 

0 0 atbildēt

Piekrītu ka tas ir burbulis, bet es vados pēc principaka maksimālais sarokamais Bitcoin skaits ir 21000000gabali bet pasaulē cilvēku, kas var gribēt Bitcoin, ir reizes 100+ vairāk, tā kā Bitkons var kļūt par deficītu. Katrā ziņā patiesību zin tikai insaideri- pasaules varenie. Mums "mazajiem" cilvēkiem tā ir loterija kurā var pazaudēt visu ko iegūldām, bet var krāt pamazām un bez iegūldijumiem, tomēr bez iegūldījumiem nav tā garša un  tas adrenalīns emotion.

0 0 atbildēt

Vadība izlēma ka mans nākamais raksts smird pēc reklāmas, tāpēc saite būs te: https://www.youtube.com/watch?v=FA3AwSaxMYc&t

patreiz nav laika analizēt, bet moš pasakat priekša kur ir robeža starp informatīvu un reklāmrakstu.

Jau iepriekš paldies!

0 0 atbildēt

A kā tev tāds scenārijs: Visi pamazām sāk pārnesties uz Etherium, kas ir tehnoloģiski daudz labāks kā BTC, līdz tas paliek lavīnveidīgi. Tas būs reāls cenas kritums, jo pazudīs pieprasījums. Iespējas ir dažādas un mēs nezinām kas būs tāpēc jau ir interesanti dzīvot un šis laiks ir īpašs tieši ar to ka ir bezgala daudz iespēju, bet jā, ja sāktos WW III tad kartupelis vai sīpols varētu būt vērtīīgāks arī par līdzcilvēka dzīvību, kur nu vel kaut kādu šifrētu ciparu rinduemotion. Spļauju pār plecu 3 reizes.

0 0 atbildēt

etsy un ebay ir mans darbs

0 0 atbildēt

vakardien iegriezu 25 bitcoinus. emotion))

0 0 atbildēt

Sveiki visiem! Man ir jāatvainojās par neprecīzu info.

Man viens Spociņš uzrakstija vēstuli ka viņam nesanāk rēķinot manis nosauktās summas un es arī pārrēķināju un sanāk ka kaut kur esmu nožuļījis vienu nulli aiz komata un sasolijis 10X lielāku peļņu. Pašam ar normāls aplauziens, jo berzēju jau rokas, bet taga sanāk kā naudas iesaldēšana cerot uz maziem procentiem.Ceru ka nenolinčosiet,

0 0 atbildēt

reali bitcoinus var pelnit te https://freebitco.in/?r=12054585

0 0 atbildēt

Stulbi, ka jāskatas tie add kuri lādēja 20 Min vai nelādejas vispār

0 0 atbildēt