local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mincis par baikeru tapa8

252 0

32 gadus vecais baikeris Pat DODDY bieži devās vientuļnieka braucienos pa Ameriku. Dodoties kārtējā braucienā no Kalifornijas uz Nevadu, viņš pat nenojauta, ka šis nebūs tāds kā citi. Ka šī brauciena laikā viņš sastaps draugu.

To nenojauta arī kaķēns, kurš dzīvojās kādā no gāzes uzpildes stacijām. Dzīve šeit nebija nekāda saldā- gadījās būt nepareizā vietā un nepareizā laikā un apdedzināties. Tas bija sāpīgi, bet kaut kā jau dzīvot varēja.

Bet viņiem bija lemts satikties un tas mainīja viņu abu dzīves.

Kaķēns, kurš sava mūžiņa laikā bija piedzīvojis daudz sāpju un pārestību, ieguva sev uzticamu draugu, bet DOODY- ceļabiedru, kurš ceļojumam piešķīra jaunas krāsas. Lai kur arī viņi abi iegrieztos, cilvēki smaidīja un priecājās par šo neparasto ‘’pārīti’’. Kaķēna jauniegūtais vārds Party cat izsaka visu.

Šo varētu nosaukt par Pelnrušķītes stāstu ar laimīgām beigām- un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi un turpmākos braucienos vienmēr ir kopā.

252 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Awww... Tik jauks raksts pilnīgi asariņa nobira. + no manis kā jau vienmēr!

 

 

     
9 0 atbildēt

Smuks minka ++emotion

8 0 atbildēt

Krutais ņaudētājsemotion

7 0 atbildēt

Ak, kāds skaistulis, rižulītis... Vispār man kādus divdesmit gadus iepriekš bija tāds melns jociņš. Mērkaķis - kaķu skaistuma etalons. Šitais nu ir vienkārši atbilstošs. emotion

3 0 atbildēt
Super!
3 0 atbildēt
😊
2 0 atbildēt
A bl*t mocis vinjam arii ir?
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt