local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iepazīties ar meiteni un iepatikties viņai?17

105 1

Daudzus puišus vienmēr ir interesējis jautājums, kā viegli un bez visādām problēmām iepazīties ar meiteni, lai uzreiz viņai iepatiktos un ar laiku izveidotu arī attiecības. Eksperti saka, ka ir svarīgi iemācīties flirtēt priekš tā, lai atstātu labu pirmo iespaidu par sevi.

105 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tikaidaile.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Kā iepatikties meitenei? Nopērc sev lamborghini kabrioletu, uz kura bagāžnieka stāvēs kastīte. Kad tava iecerētā to atvērs, tur būs auskari pa vairākiem miljoniem iegādāti. Kad viņa tos centīsies ielikt, iečuksti ausī, ka pelni 2000 euro dienā. emotion

21 5 atbildēt
Nu NEVAR cilvēka personību un tās visus mainīgos degradēt līdz līmenim, kad par to var sarakstīt lietošanas manuāli. Jūs "lietojat" pretējā dzimuma būtni, nevis putekļu sūcēju.
6 0 atbildēt

Un kapēc nav nekas tālāk? Ja nu viņa vilks tevi uz gultu ko tad?  emotion

2 0 atbildēt

ļoti izsmeļoši

2 0 atbildēt

simple, ja neesi pārliecināts tad, vienkārši nedari to un neiepazīsties.

2 0 atbildēt

Vispār jau ar meitenēm ir ļoti viegli, ja pārvari pats sevi. Atceries, mēs visi esam cilvēki, ar saviem kopleksiem un citiem "prusakiem". Esi ieraudzījis īstu "konfekti", bet baidies uzsākt sarunu, jo uzskati, ka viņa ir augstākā "līmenī" un pat neuzsāks sarunu, tad zini, ka Tu neesi vienīgais zaķpastala un, ka šādām meitenēm trūkst normālu puišu uzmanības(piedzērušos lopu komplimenti un replikas neskaitās). Esi pirmais, kas viņu uzrunā(skaidrā prātā) un Tu būsi pārsteigts cik šī "dievietes" mēdz būt komunikablas(un ne tikai  emotion )...

Nauda ir arguments tikai tad, ja vīrietim nav nekā cita ko piedāvāt.

2 0 atbildēt

h a..patiesībā paņem kādus 1000 eu pa 100 eu banknotēm..izej uz ielas ,noskati skuķi ,kurš tev patīk..pieej klāt parādi naudu ,pasaki ,ka gribi pataustīt viņas krūtis(kailas) un viņa dabūs 200 eu..smaidi ,runā un viņs tev piekritīs..kad būsi krūtis pataustījis ,piedāvā tai pārējos 700 eu ar noteikumu ,ka viņ a tev minetu izdarīs ,tu viņā iespraudīsi gan pīzdā gan dirsā un tad nolaidīsi viņai sejā..pa dažiem 100-iem klāt tu vēl vari to filmēt...nekādu problēmu---viss ir tikai NAUDAS jautājums...jebkuru meiteni var dabūt...pat nocelt viņas draugam ,kurš stāv blakus..

1 1 atbildēt
2015. vēl nebija metoo
0 0 atbildēt
man tāds variants neiet cauri
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

0 0 atbildēt