local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iegūt draugus, izmantojot psiholoģiju10

108 1

Šis raksts ir veltīts tiem vientulīgajiem, introvertētajiem spokiem, vai neveiklajiem ekstrovertiem, kas visus aizbiedē, un tiem, kas nezina, kurā kategorijā ietilpst. Šie būs profesionāli (nu, cik tālu mātes gūgles profesionālisms iet) padomi un psiholoģijas triki, lai iepatiktos cilvēkiem. Jo tev nav draugu. Lūzeris.

1. Eksistē.

Nē, es nejokoju. Vienkārši - eksistē ap to cilvēku (vai cilvēku grupu), ap kuru tu gribi sadraudzēties. Ja tu ej vienā klasē ar viņiem, apsēdies pēc iespējas tuvāk, viņu redzeslokā, mēģini runāt vairāk ar citiem, lai viņi atpazītu tavu balsi (kaut gan, tev nav draugu ar ko runāt, vai ne? :D), mēģini aizdot viņiem pildspalvu vai kādus citus štruntus viņiem vajag. Nosaukums tam ir "ekspozīcijas efekts" (the exposition effect, google transleiteris mani diezgan pievīla), jo biežāk šī persona tevi redz, jo vairāk viņa pie tevis pierod un tu viņai iepatīc. Tas notiek ar daudzām lietām dzīvē, kā izstabu izskats, skaņas, smaržas.

2. Smaidi.

Šitais, man šķiet ir diezgan loģisks. Bet vairākās studijās ir pierādīts, ka ar cilvēkiem, kuri smaida vairāk, citi vairāk grib sadraudzēties. Tas ir pavisam vienkārši - cilvēki izvairās no jebkā negatīva un tos piesaista pozitīvas lietas. (Nav brīnums, ka "Positivus" ir tik populārs.) Ja tu smaidi vairāk, tas nozīmē, ka esi pozitīvāks, citi var vieglāk saprast tavas emocijas, un, kā labi zināms, smaidi pielīp, un tāpēc citi arī smaidīs vairāk. Vispār, tā citu izpatikšanas atslēga.

3. Saki labas lietas par citiem.

Jā, tiešām, murmuli, ir laiks kļūt jaukam. Studijas rāda, ka, ja tu saki labas lietas par citiem, cilvēks, kuram tu stāsti, automātiski "piekabinās" šīs lietas arī tev. Ja tu apvainosi citus aiz viņu muguras, notiks tieši tas pats, klausītājs "piekabinās" šīs sliktās lietas tev. Piemēram, ja tu saki, ka kāds čalis, kuru tavs klausītājs un tu abi pazīstat, ir melīgs, klausītājs zemapziņā arī par tevi domās, ka vari melot. Iespējams, ka to, ka tas ir noticis arī ar tevi, pamani tikai tagad. Tiešām, noderīga lietiņa.

4. Komplimentē un izpalīdzi.

Šis ir draudzības zelta likums - "panāc, lai citi jūtas labi par sevi, un viņi tev par to pateiksies, un tu viņiem iepatiksies.". Okei, diezgan neveikli iztulkots, bet reku šeku ir paskaidrojums. Protams, dod savam "upurim" komplimentus, ne tikai citiem. Palīdzi viņiem, bet tikai tik daudz, lai viņi uzskatītu, ka paši to izdarīja. To ir diezgan vienkārši saprast, bet neaizej pārāk tālu, tas cilvēks var nodomāt, ka tu uzbāzies viņam.

5. Esi atvērts.

Bez atvērtības nekāda laba draudzība nevar iznākt. Pastāsti, kur tu dzīvo, par savu ģimeni. Tavi hobiji, mājdzīvnieki, vēlmes, u.t.t. Bet arī - saprotamās devās, ne par maz, ne par daudz. Dažiem cilvēkiem ir grūti to izbalansēt, un tas ir saprotams.

Paldies par lasīšanu emotion Ceru, ka jums patika, un ka jūs nākotnē varēsiet šos padomus izmantot!

Interesants video, ja nu draudzeni tev ar savadzējās.

108 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Mūsdienās jaunieši nezina,kas ir draudzība,pēc manas pieredzes,katrs katru nodirš aiz muguras..Bet tā labs raksts. emotion 

16 0 atbildēt

Cilvēks vai nu prot draudzēties vai neprot. No interneta padomiem šajā ziņā neviens veiksmīgāks nekļūs. Apgūt šo prasmi var tikai mainoties iekšēji un darot šīs rakstā uzskaitītās lietas pilnīgi dabiski un no sirds nevis tikai tāpēc, ka vajag, jo rakstā bija rakstīts.

6 1 atbildēt

Mazliet par pāris lietām rēka vairāk nāk emotion jo daudz, kas īsti te mēdz nestrādāt emotion Daudz lietas esu meiģinājis darīt, bet zin, kas notiek? Tev piepiš seju un pataisa par muļķi! Tāpēc ir tad vairāk jāpalasa psiholoģijas lietas lai vairāk izzinātu cilvēku!

5 0 atbildēt

izstabas gan.

2 0 atbildēt

Šitas viss parada visu vel akwardaku. Vainu esi, vai neesi vientuļnieks.

Esmu bez draugiem, tikai ar vecākiem un vīru. Viss. Man vairs nevajag. Pārāk liela drāma.

1 0 atbildēt
Vienkārši jābūt komunikablam un jautram, jasmaida un taa viss izdodas emotion
0 0 atbildēt

Kā ārzemēs, esot vienam labāk iegūt draugus?

0 0 atbildēt