local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Krievija plāno ieņemt Baltijas valstis...58

172 28

Šis ir mans raksts par krievijas plāniem ieņemt Baltijas valstis. Raksts tiek veidots uz vairākos informācijas avotos pieejamās informācijas....Rakstā tiek izklāstīta okupācijas pēdējā fāze, jo sagatavošanās jau labu laiku notiek, un tiek analizēts ko kā darīt un slepus tiek vākta informācija par cilvēku viedokli!!! Jo ne velti gar baltijas valstu piekrasti lidinās krievu kara lidmašīnas, un vēl izlūklidmašīna kura ir pārbāzta ar modernām izlūkiekārtām un izlūkošana notiek pasīvajā režīmā.... Tā no malas izskatās ka tās ir vecas grabažas, bet izskats var būt maldinošs. Pēdējos 10 gados kad Putins valda Krievijā, krievu militārās tehnoloģijas ir atīstijušās. Pie kam vēl ir bijušas iespējas tik pie dažām NATO tehnoloģijām, kad krievija rādija tādu draudzīgu seju un uz tā uzķērās rietumi....

172 28 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

pa gaisu nato gan tiks,asv gaisa spēkus krievu padomju lidojošajiem traktoriem nepieveikt,kā arī sauzemes blokāde nebūs iespējama+latvijā ir ap 300 nato spēki visu laiku(tas ir maz bet ja viņiem uzbruks tad asv aizstāvēs savējos un sūtis savu lielo floti un gaisa spēkus!

0 0 atbildēt

emotion Patiesība ka NATO  lielai daļaj ir nospļauties kas notiek Baltija bet ta NATO daļa ir nenozīmiga, jo salidzinajuma ar viņiem Latvija labi čomojas ar Ameriku, Amerikai ir nosplauties uz Igauniju un Lietuvu bet Latvija ir diezgan draudzīga ar Ameriku.

 

Mums ar Amerikāņiem ir tādas atiecības, jo kad viņi gāja uz Irāku viņus vainoja taja ka viņi nelikumīgi to dara bet Latvija atbalstija viņus un tapēc mes esam viņiem svarīgi un Amerikāņi savejos nepametīs likteņa vara ja krievi naks pie mums un tā krievu blokade nav uz neko spējiga jo viņu kuģi ir NOVECOJUŠI.

Ka pierādijums ka Amerika ar mums čomojas ir tāds, ka jus visi redzejat to milzigo hammer autobusu 11.novembra krastmales paradē. Nu vot tas ir Amerikāņu modernais apparats ko jau daudzas NATO valstis gribēja nopirkt bet viņi nepārdeva bet mus gan viņi uzdāvinaja 1.

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »