local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Āfrikā ārstē impotenci21

629 5

Kāda āfrikāņu dzimtā gadījās nejauka nelaime - pēc pašu domām, kāds bija uzlicis nešķīstu lāstu visiem ģimenes vīriešiem un viņiem sākās smagas problēmas seksuālajā sfērā. Primitīvās ciltīs tas ir tāds negods un katastrofa, ar ko vispār nekas nav salīdzinams. Plus vēl tas, ka vairums dāmu visapkārt zemeslodei runā par daudz.

629 5 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Mjā, un rīt šitie krokodilu izvarotāji jau ir pārpeldējuši pāri Vidusjūrai un meklē "politisko" patvērumu  emotion 

63 2 atbildēt

Viņi tik strauji vairojas, ka grēks būtu par impotenci pat ieminēties.

27 0 atbildēt

Ārprāts,kā to var dabūt gatavu,pie tam vēl impotents!??Tak pamēģini kaut vai aiz astes noturēt kroksi-NEIZDOSIES! nemūžam,  emotion  šī apmetīsies iekodīs elkonī vai sejā nemaz sekunde nepaies!Vēl tas burvis varēja iestāstīt, ka jādod krokodilenes lēdijai   emotion atsūkāt  emotion    emotion    emotion    emotion  

26 0 atbildēt

Mani vairāk interesē kā kļūst par burvi. Arī kāds speciāls rituāls vai vienkārši kādu īpaši debilu notur par viszini, jo tik parastas lietas kā izvarošanu jau pat mamma iemācīs.

16 0 atbildēt

Īstenībā iepriekšējo reizi kad lasīju šo rakstu nolēmu aiz garlaicības pameklēt tādu lietu kā krokodilu pornogrāfija, un kā par brīnumu, labu vai sliktu, tāds arī pastāv. 

Atrodot to video es sapratu divas lietas:

1. Internets nav labs maziem bērniem.

2. Krokodiliem loceklis atrodas ānusā, un arī vagīna ir ānusā. Krokodiliem viss ir ānusā, tāpat kā vistām, un dažiem cilvēkiem.

Internetā var atrast visādas hu*ņas, ko nevar izdzēst no atmiņas.

9 0 atbildēt

Del virsraksta un bildes, es uzreiz sapratu, kas te bus rakstits. emotion

9 1 atbildēt
G!
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Un daži vēl teica, ka nav intelektuālās atšķirības starp Eiropeīdajiem cilvēkiem un Āfrikāniskajiem.

2 0 atbildēt
Gribeju ierakstit parupju komentaru,ka nabagam jau ta nestav un vel liek krokodilus drazt.. Izlasiju rakstu un sapratu,ka kadam Afrika vel fantazija ir tik pat speciga + lieliskas dedukcijas spejas,jo kads to lieto! 😂
2 0 atbildēt

emotion Labs!

0 0 atbildēt

Latviesu un kriev-latviesu, latviesu-krievu identitate saistita ar rasistiskumu. tas viss pieder pie krievu millas rutiinas, Taaa mtf sakot, ooo mazais krievins, tik miljs un labs, pasuukasu to mazo krievu pi*eliiti. 

Taa jau notiek, bet internacionalisms ir un bus vienigais Latvijas un latvju tautas glaabins. Labak maciiities Anglu un Vacu val nekaa to krievu samzgu, lai tie krievi dzivo savaa sudu neatiistijaaa murgaaa, ko sauc par maates zemiiti...

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt