local-stats-pixel fb-conv-api

Jauniešiem pieder nākotne! #2186

4370 23

Tātad, šis būs raksts par bērnu nepārāk apsveicamo aktivitāti populārajā sociālajātīklā draugiem.lv un lietas, kuras ļoti kaitina! Ikdienu mēs draugos.lv sastopamies ar 10 gadīgiem dzīves ekspertiem, kuriem ir neierobežota vārdu brīvība. Ja vel ņem vērā gramatikas guru spējas un viedokļa dīvainību. Ne visi protams būs ar bērnu kaitinošajām lietām, bet pārsvars tiešām ir bērniem.

Ir doma taisīt vairākas daļas no dažādiem salīdzinoši populāriem sociālajiem tīkliem! Šis raksts varbūt liks aizdomāties, cik ļoti patiesībā internets iedragā jauno paaudzi un ceru, ka jums patiks. :)

1. daļa šeit - http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Jauniesiem-pieder-nakotne/694988

3 daļa - http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Jauniesiem-pieder-nakotne-3/695368

4. daļa - http://spoki.tvnet.lv/tribine/Jauniesiem-pieder-nakotne-4/705218

4370 23 186 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 186

0/2000

+++++  rakstam emotion

0 1 atbildēt

Raksta autor! Es tevi saprotu, pat ļoti labi, bet tādi ir sīči! Arī agrāk mazie "Sīrups" žurnālam rakstīja stulbas lietas, arī par seksu. Zini, kas mūsdienas atšķir no "tiem laikiem, kad sīkie bija gudrāki"? Tas, ka tagad katrs sīcis var publiski parādīt, kas viņam galvā darās. Bardaks galvā darās tagad, galvā darījās toreiz. Un visi ir izauguši par lāga cilvēkiem, tiesa, šie sīkie pat nenojauš, ka katra izteiktā rupjība, katrs stulbais komentārs paliek internetā. Kad es par sevi pagūglēju, atklāju savus drausmīgos bērnības dienu komentārus. Brr..

Neuztraucies, tas vecums padara cilvēku debīlu, un tieši tajā vecumā dikti iepatīkas internets.

0 1 atbildēt

:D :D ai tas tapec ka ziguli maksa dargi musdienas jeb lielaka dala jaw karotes un daksinas :D tapat, ka stroikas ielist vairs newar, un alus maksa dargi :D :D Vismaz vini sez majas, newis ara dara drankibas ka es vai mes :D gadas :D :D 

0 1 atbildēt

Uzskatu, ka jāievieš likums kurš nosaka no cik gadiem (15+) drīkst lietot internetu...

1 2 atbildēt

Principā es labi atceros, kad es piereģistrējos graudiem.lb , kas bija pirmais sociālais portāls, kurā es reģistrējos.Man tajā laikā bija 15 gadi un es uzskatu, ka tas jau ir daudzmaz pieņemams vecums, kad sociālajos portālos varētu tīņi reģistrēties(es šeit domāju morālo izaugsmi ne tik daudz fizisko). Visi pārējie savos 7-14 gados vispār biksēs sēdēt varētu un pildīt savus pienākumus pret skolu, vecākiem, nevis soc. tīklos savus bērnu niķus un stiķus bāzt visiem acīs. Nemaz nerunājot par tām sīkajām, kas 13-14 gados sataisa tādas bildes, ka uz ielas satiekot tādu, padomātu, ka tā ir kaut kāda lēta ielasmeita nevis 14gadīga meitene. Vienvārdsakot, bērniem līdz 15-16 gadiem es uzskatu, ka soc. tīkli nebūtu jāapmeklē vispār. Tie, kas man nepiekritīs, visdrīzāk paši manis minētajā vecuma skalā vien ir, jo tas taču ir tik "kruti". Nekā tur kruta nav un maziem bērniem (manā izpratnē visiem līdz 18 gadiem) nav ko tur darīt, ja vien negaida pie sevis ciemos pedoonkuļus, kuri arī nav mazums par nožēlu šai pasaulei. 

0 1 atbildēt

7. Pēc Zolitūdes traģēdijas visi mani draugi rakstīja un lika galerijas "Ja tu atbalsti traģēdijas cietušo ģimenes spied man patīk" emotion

Es nesaprotu, kāda no tā jēga, tur jau nav kā spokos, ka tu ar plusiem un mīnusiem pelni sev līmeņus...

0 1 atbildēt

Mani vairāk interesē kāpēc autors izspiego mazgadīgos????  Reported. 

0 1 atbildēt

5.Kristaps Nauzers :D Tagad viņš Tevi iesudzēs tiesā par viņā vārda publiskošanu un reputācijas bojāšanau ! emotion

0 1 atbildēt

the same on here,dude !

0 1 atbildēt
Da labi! Kurs tad viņiem to maca... Kāds pieaudzis vepris kas skraida pa internetu.
0 1 atbildēt

Tas ir 21 gadsimts ko tur gribēt....Pie tā jau reāli jāsāk pierast ,jo tu tāpat neko neizdarīsi un neieskaidrosi sīčiem par visu emotion

0 1 atbildēt

Man "draugi" jau pirms kāda gada apnika, jo regulāri uzpeldēja dažādu atsaldētu elementu komenti, bildes, jociņi utt, ko es nevēlos redzēt, bet kas tomēr veido kaut kādu infas masu nomācot normālas lietas. Pārsvarā lietoju tikai Facebook, tur tāds sviests nenotiek, laikam pareizie filtri.

0 2 atbildēt

emotion

0 2 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »