local-stats-pixel fb-conv-api

Jauniešiem pieder nākotne! #2186

4370 23

Tātad, šis būs raksts par bērnu nepārāk apsveicamo aktivitāti populārajā sociālajātīklā draugiem.lv un lietas, kuras ļoti kaitina! Ikdienu mēs draugos.lv sastopamies ar 10 gadīgiem dzīves ekspertiem, kuriem ir neierobežota vārdu brīvība. Ja vel ņem vērā gramatikas guru spējas un viedokļa dīvainību. Ne visi protams būs ar bērnu kaitinošajām lietām, bet pārsvars tiešām ir bērniem.

Ir doma taisīt vairākas daļas no dažādiem salīdzinoši populāriem sociālajiem tīkliem! Šis raksts varbūt liks aizdomāties, cik ļoti patiesībā internets iedragā jauno paaudzi un ceru, ka jums patiks. :)

1. daļa šeit - http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Jauniesiem-pieder-nakotne/694988

3 daļa - http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Jauniesiem-pieder-nakotne-3/695368

4. daļa - http://spoki.tvnet.lv/tribine/Jauniesiem-pieder-nakotne-4/705218

4370 23 186 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 186

0/2000

Tad nu gan raksta autors atradis par ko cepties.  Pats, kad biju sīkāks, tad arī visādas muļķības darīju. Tādi tie sīkie ir, vismaz vairums. Nu un tapēc vajag teikt, ka nākotnes bezmaz vai nav, jo sīkie rīkojas - kā sīkie!? Pie  tam, dzīvoju pilnīgi normālu dzīvi tagad, pat labāk nekā vairums latviešu.Un man ir pilnīgi vienalga ko kāds dara graudiem.lb, tāpat, kad paaugsies, tad domāšana arī mainīsies. Un ja jau raksta autoram tik ļoti nepatīk graudiem.lb, tad ko tu tur  vispār meklē ja jau tik ļoti slikti viss ir? Pats graudiem.lb izmantoju tikai kontaktiem, tapēc nepievēršu uzmanību visam pārējam, kas mani neinteresē 

7 1 atbildēt

Kādēļ Tu dzēs ārā viņu uzvārdus, kad liec šeit piemērus. Viņi paši nemaz no tā nekaunas. Varbūt vecākiem vēl būtu iespēja kaut ko darīt lietas labā, ja atpazītu savas atvases.

6 0 atbildēt

tiešām ļoti kaitinošs sociālais tīkls, labprāt izdzēstos ,ja vien puse no paziņām vēl joprojām nedzīvotu vēsturē un nedomātu , ka tas ir vienīgais šada veida portāls.

5 0 atbildēt

*****S SEXSERIS emotionNAV VĀRDUemotion

4 0 atbildēt
Šķiet pensiju man neredzēt...
4 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

7 bilde. ne ko, nespiestu - Armija, nav miers- 

Kadreiz vispar sitada visautlautiba bija vienads ar zilu dibenu. Ja neklausija, tad ''dakters Berzins'' naca talka un visiem palidzeja. tagat, kaut kads idiotisms valda jaunajiem galva. neklausa. Nu ja tu ka vecaks saksi pert savu bernu, tad zini - vardarbiba pret bernu. Kadreiz skolas sola nevareja nosedet jo dabuja ar siksnu. Un skolotaja to zinaja, dabuja perienu jo nemaceja uzvesties.

4 0 atbildēt

Tu tā labi 6 bildi nocenzējis emotion lielo uzvārdu nodzēsis a adreses uzvārdu atstājis Kristīne kuntina emotion

4 0 atbildēt

7. es piekrītu.Es arī esmu sīkais,bet sociālajos tīklos es neko tādu nedaru,varbūt šiem bērniem ir cāļa smadzenes?

4 0 atbildēt

4. ir klasisks kiberbullyinga piemērs.

4 0 atbildēt

piekrītu , tie manzie piderasi jānogalina un jāuzcep kotletes vilkiem un lauvām emotion 

4 0 atbildēt

Ta nu gan tādas problēmas. Paldies Dievam, ka tādi gudrinieki saauguši, viņi arī būs tie ,kas mums tīrīs ielas un pienesīs ēdienu hesī. 

4 0 atbildēt

5. es tik un tā redzēju to uzvārdu emotion

3 0 atbildēt

3. bilde, paskaties kurā datumā tie komentāri ir ievietoti, tad vēl nemaz nebija like un dislike pogas.

5 2 atbildēt

Tas sexeris 4. bildē nav tas pats sīkais, kas video  divlitreni dzēra?  emotion

https://www.youtube.com/watch?v=vA13BkXDyCM

3 0 atbildēt

2. Es manuprāt pazīstu to Sigitu :D

3 0 atbildēt

Tāda ir tā pokultūra, kas saindē bērnu vājās smadzenes. Tā ir tik tālu atstrādāta, ka ķerās klāt dziļākajiem cilvēka instinktiem, un padara tos spēcīākus, graujot to kas mēs esam. Prāta attīstības ziņā cilvēce šķeļās, glži kā nabago un bagāto cilvēku šķiras. Stulbie kļūst vēl stulbāki, gudrie vēl gudrāki. Un ta pat kā ar naudu, lai kļūtu gudrāks viens ciulvēks 5 jākļūst stulbākiem. Līdz lielākā daļa būs debīli, dresēti radījumi, nevis patstāvīgi domājoši cilvēki. 

3 0 atbildēt
Nav labi likt citu cilvēku personīgās bildes citos portālos, bez viņu atļaujas un apspriest to. Tas ir pret Latvijas Republikas cilvēktiesību likumu, bet kuru gan tas interesē. Latvijā var darīt visu, kas ienāk prātā un likumi ir tam, lai tikai pastāv smukumam. Nav kārtības ar to likumdošanu un likumu ievērošanu. Nepatīk visi šie neaudzinātie bērneļi? Neskaties un nav ko apspriest publiski - savu kritiku varat apspriest vieni paši vai ar draugiem aiz intenreta virtuālās pasaules.
3 0 atbildēt

Es sēžu draugos, sēžu draugos un... dzeru savu alu!

3 0 atbildēt

Mēdz teikt ka tas ir uzmanības trūkums, bet manuprāt tas tomēr ir smadzeņu vai drīzāk cieņas trūkums!

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »