local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais TV šovs «Precētie pret brīvajiem»: Kas tas par murgu?72

696 7

Vai Tu būtu gatavs likt uz spēles savas attiecības, lai laimētu 1000 eiro dāvanu karti «Spicē»? Sievietes, kuras it kā uzticas saviem vīriešiem, sitīs kopā plaukstas un teiks: ''Jā, protams! Man nav par ko uztraukties!'' Nu loģiski, ka nav par ko uztraukties, bet kā ar Tavu iekšējo sievieti, kura mēdz būt greizsirdīga? To tomēr redzēs visa Latvija...Un vai tie 1000 eiro ir tā vērti?

696 7 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Sākumā domāju, ka būtu jautri piedalīties šādā šovā kā "brīvajam", bet pēc epizodes, kurā piedalījās rakstā redzamā sieviete?(pēdējie 3 attēli), es sapratu, ka 1000 EUR nav tā vērti, lai skūpsītots ar nenosakāma dzimuma būtni. Nendod dies', ja vēl nāktos bučot Kombuļu Inesi.  emotion 

60 0 atbildēt

Mani vairāk pārsteidz tas, ka atrodas tādi, kuri piekrīt šādos ''šovos'' piedalīties

40 0 atbildēt

Wtf? FFTV un vēl šitais? Latvijas televīziju var pamazām norakstīt kā lietu, kuru skatās vecas omes, psihopāti un krievi.

43 3 atbildēt

Bet redzi, šis murgs piesaistīja tavu uzmanību un Tu to skaties. Tāds arī ir mērķis

29 0 atbildēt

Protams, ka Tv vajag reitingus, visiem gribās ko interesantu, par ko ieņirgt un papļāpāt. Es šo raidījumu skatos, jo ir rēcīgi tipiņi atrasti. Neuzskatu, ka tā ir krāpšana, ja pašas sievas ir ar mieru šai spēlei. Attiecību pārbaudījums, es teiktu tā. Pati piedalītos šovā, ja vien līgavainis nebūtu tik kautrīgs.  Nevajag visu ņemt tik nopietni, kas citam skaitās krāpšana un kauna lieta, citam tā ir izklaide. Un nevienu nevar nosodīt. emotion

17 1 atbildēt

Man nav TV un izskatās ka nekad arī nebūs!  emotion  

12 0 atbildēt
Nu redz, tavu uzmanību šovs piesaistīja. Tu pat vesalu rakstu uztaisīji, popularizējot šo šovu vēl vairāk. Paskak, cik daudz komentāri ir, un visi ir par šo šovu! Šova radītāju mērķis sasniegts! emotion
11 0 atbildēt

Šovi jau mūžību neskatos - tie paliek aizvien tizlāki. Es skatos tikai Lauku sētu...

Un šovu balvas vien ir ņirdzīgi mazas! 1000 eur - tur pat pērtiķim jāsmejas.

10 0 atbildēt

TV neskatījos 8 gadus un domāju ka vel neskatīšos vismaz 8 gadus.

11 2 atbildēt

Šova 2. sezonā jābūt 1 džekam un 3 meitenēm!

Un vispār jau paturpinot -  jābūt tolerantiem - 1 brīvs džeks un 3 citi džeki, kā arī 1 brīva meitene un 3 citas meitenes. Citādi sankcijas no Komisijas!

8 0 atbildēt
Tas ir šovs! Par ko te vispār var būt runa? Aizkulisēs tur jau sen viss ir atrunāts kas ko kam darīs vai nedarīs! Jūs lētticīgi ļautiņi!
8 0 atbildēt

Pats interesantākais, Latvijā jau tā šķirto laulību skaits ir virs 50%. Tas ir tieši tas ko mums vajag - paspēlēties ar laulātajiem pāriem. Bet šova vārdā var taču iet pāri līķiem!

8 0 atbildēt

Kārtējais Latvijas brīnums!

7 0 atbildēt

Jāsmejas. Raidījuma tāme nopirkta no Eiropas par lētāko cenu, jo MTG jau neies un netaisīs neko kvalitatīvu šajā valstī, kur viss iet uz bezdibeni. Tad sēdi un brīnies, kur tik tupi cilvēki rodas, ja televīzija pat baro ar visādām muļķībām. 

7 0 atbildēt

Viņa katrā randiņā jau pārguļ ar kādu?  emotion 

6 0 atbildēt

Ko šis raksts stāv visu laiku augšā.Jau apnika.Ja visiem,tad visiem vienādi noteikumi.Saprastu būtu kaut kāda aktuāla vai svarīga tēma,bet nē,raksts par kaut kādu nejēdzīgu šovu.wtf   emotion  Tagad par katru šovu kas Tev nepatiks veidosi rakstu un kaut kādu bezjēdzīgu aptauju,un citi būs spiesti skatīties uz to rakstu visu dienu.spoki c'mon...

6 1 atbildēt

Da šitie šovi vienkārši TIK CRINGE!

Kauns vnk skatīties!  emotion 

5 0 atbildēt

Šī vakara meitene visizskatīgākā un gudrākā emotion

4 0 atbildēt

lūk šitais ir visu sviestu sviests...

3 0 atbildēt

Trūkst variants - neesmu redzējis.

Pēc komentāriem izskatās,ka netrūkst sadomazohistu, kuri spīdzina sevi skatoties televizoru; pretīgi,sūds, kauns skatīties utml. Nedomāju,ka tie cilvēki ir 4. pakāpes apdegumu upuri, kuri nevar parunāt,pakustēties un pārslēgt skatāmvielu.

Ja vidusmēra cilvēks mūsdienās nevar sameklēt tādu skatāmvielu, kuru tiešām grib redzēt, tad tie seklie raidījumi tieši priekš viņa arī ir domāti.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »