local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunā «Mothercare» veikala reklāmas kampaņa izceļ sieviešu pēcdzemdību augumus6

139 0

Iedomājies, cik stulbi ir dzīvot pasaulē, kurā sieviete vairāk baidās par to, kā izskatīsies pēc bērniņa dzemdēšanas, nekā no tā, cik sāpīgas var būt dzemdības.

Dažādas reklāmas kampaņas, it īpaši tad, ja tās ir vērstas pret sievietēm, var būt brutālas, jo tiek izmantotas «perfektas» modeles. Protams, sievietes ir dažādas, sieviešu augumi ir dažādi, bet tās, kurām ir problēmas ar svaru un dzīvo kompleksos, šādas kampaņas grauj to pašvērtējumu vēl vairāk.

Tā nu «Mothercare» tīkls ir spēris drosmīgu soli un izveidoja reklāmas kampaņu jaunajām māmiņām, izceļot viņu augumus pēc bērniņa laišanas pasaulē. Nedrīkst aizmirst un pieminēt to, ka arī šie attēli nav pierādījums tam, kas notiek vienmēr. Ir ļoti daudz sieviešu, kuras pēc bērniņa laišanas pasaulē ļoti ātri atkopjas un ķermenis atgriežas pirms grūtniecības formā.

Britu fotogrāfe Sofija Majanne uzņēma šīs fotogrāfijas, kurās ir redzamas dažāda izmēra, formas un rases sievietes, kuras pārliecināti tur rokās savu bērnu. «Mēs vēlējāmies, lai fotogrāfijas ir autentiskas un patiesas. Kā arī gribējām izcelt to, cik dažādi sieviešu ķermeņi pēc dzemdībām var būt, nekoncentrējoties tikai uz «ideālo» variantu,» Sofija atklāja intervijā ar CNN.

Apskati fotogrāfijas!

139 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Sieviete kas par sevi rūpējas, ar bērnu neaizbildināsies ka dirsa dēļ sīča resna. Man sievišķim pēc 10 nedēļām arī atpakaļ iepriekšējie 56kg, tik krūtis plus 2 izmēri emotion
5 1 atbildēt
1 un 9 meitenes kā modeles!
3 0 atbildēt
Fui,pretīgi
0 4 atbildēt