local-stats-pixel fb-conv-api

Japānā tiek izveidota «Sasista siena» par godu jaunai datorspēlei2

Japānā, Šindžukū metro stacijā ir izveidota izstāde, kurā redzami populāru anime multfilmu, videospēļu, un mangas komiksu tēlu sitieni pa sienu, tā kā tie ir attēloti multfilmās. Šāda izstāde ir izveidota par godu 15. februārī izlaistajai datorspēlei «Jump Force», kurā piedalās visi izstādē izmantotie tēli.

Izstādē ir izmantoti «sitieni pa sienu» no Laufī (One Piece), Goku (Dragon Ball Z) un Naruto (Naruto). Izstādes ietvaros ir iespēja iepazīties sīkāk ar jauno datorspēli. Tā ilgst no 18. februāra līdz 24. februārim. Savukārt spēles popularizēšanai izdoto avīzi «Jump Heros Wall Newspaper», savā īpašumā kopš 18. februāra var iegūt jau minētajā Šindžukū metro stacijā, kā arī Šibujas, Šinagavas, Tamačī, Ikebukuro, Šinbašī metro

«Jump Hero» ir cīņas datorspēle, kurā izmantoti tēli no «Weekly Shone Jump» mangas komiksu žurnāliem, tajā skaitā jau iepriekš minētie Laufī, Goku un Naruto.

Reklāmu veido 15 metrus gara siena, kurā attēloti šo tēlu sitieni pa sienu. Anime faniem tie ir svētki, kā ir ar pārējiem cilvēkiem? Vai tevi ieienteresētu produkts, kurš tiek reklamēts ar šādu reklāmas kampaņu?

58 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt