local-stats-pixel fb-conv-api

Ja uzskati, ka 9. maijs ir svētki, šīs memes nav domātas tev47

616 3
« 1  2  3 »
616 3 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000
Cik noprotams Krievijai tādu īstu citu svētku nemaz nav, tikai sabiedrotajiem no pakaļas ierāpjot Vācijā, laupot un izvarojot, tagad bļaujot reibumā ar piečurātā biksēm kaut ko par uzvaru.
35 0 atbildēt

Ha ha, par šito nevar neielikt plusu!  emotion emotion emotion 

32 0 atbildēt

Labais!  emotion  emotion 

12 0 atbildēt

Ja nekļūdos, tad līdz 60ajiem gadiem vispār neviens savienībā nekādu uzvaras dienu nesvinēja. Un īstie veterāni visas tās briesmas nemaz negrib atcerēties un saka, kaut nekad vairāk. Tagad tas viss tiek glorificēts un pasniegti kā svētki. Un cik tad īsto kara veterānu vairs ir palicis, cik no viņiem Krievijā dzīvo kaut cik cilvēcīgos apstākļos??? Gandrīz necik. Bet viss bēdīgākais ir tas, ka nekas nemainās, dzīves līmenis tikai pasliktinās. Bet pakliegt - to jā. Tajā pašā laikā lieto un brauc zaudētāju mašīnās (vācu, itāļu, japāņu), tv utt.

Un pie mums??? Cilvēki, kuri šeit ir dzimuši, kuri neatceras psrs (jo bija pārāk mazi), vienalga auro debīlus saukļus un iet uz uzvaras parku  emotion  pareizi jau ir - balodis, kurš piedzimst stallī, par zirgu nekļūst. Tāpat ir ar lielu daļu krieviem emotion

10 1 atbildēt

24. ir tik patiess, piedevām sabiedriskais bija pilns ar aizlietām sejām (dzērājiem) un omes dziedāja tizlas dziesmas  emotion 

Tas bija tikai pusdienlaiks  emotion 

6 0 atbildēt

Patiesība ir vienkārša un banāla. Krievija ir vienīgā valsts, kura kara beigas cenšas svinēt ar tik spilgtu pompu (neviena cita valsts neglorificē jebkura cita kara beigas) vienkārši tapēc, lai aizmālētu to apkaunojošo faktu, ka Krievija pirms tam brālīgi sadarbojās ar fašistisko Vāciju. Un tās runas, ka tā bija tikai tāda formāla  dokumentu parakstīšana, piespiedu kārtā, neiztur nekādu kritiku. Krievija ņēma aktīvu dalību draudzīgās attiecībās ar Vāciju - izdeva noķertos ebrejus, apmācīja vācu virsniekus, lidotājus, no Parīzes atsauca vienu Krievijas vēstnieku un sodīja ar izsūtījumu par to, ka šis Krievijas vēstnieks Francijā palīdzēja slēpties komunistiem no gestapo.

Takš to, nesmīdiniet tautu un nestāstiet kāda Krievija bija varena antifašistiska.

6 0 atbildēt
I dritvaimicīt, labs emotionemotion
3 0 atbildēt
Man smiekli nāk par trolli, kas latviešus par kalpiem saukā! Lai izlasa savu senču, romas izbēgušo vergu vēsturi un tad parunāsim! Slaves! Priekā, barbari, slāvu pabiru atkritēji, atamana vergi, cara dzimtcilvēki!
3 0 atbildēt
Un tad tikai visi tie Krievu urlaki sēž ielās ar bezmaksas dziru.
2 0 atbildēt

`Deglavas tilts` LOL

0 0 atbildēt
labs
0 0 atbildēt
DB.
0 0 atbildēt

Par memēm - nedaudz jocīgi. Vienās uzsvars uz to, ka tie nav svētki, otrās - ka svētki ir, tikai citā dienā. No elementāras loģikas - viens apgalvojums izslēdz otru. 

0 3 atbildēt
kaut kāds stulbumsemotion))))) Sanāk tā ka te visi gaidīja lai uzvarētu fašisms??? Sapratis esmu vienu, ka latvietim ir pie pakaļas kas viņu drāž, paies laiks, atnāks cita vara, atkal jauna propoganda, un sāksim no jauna sūdus liet ..... tiem kas komentē, vajag palasīt par vēsturi, kas karoja un kas vispār notika. te jau izskan komenti ka atombumbu uz Hirosimu nometa krieviemotion))). Riebjas šitādi raksti
1 5 atbildēt

9.maijs IR svētki ..tā ir pirmā miera diena pēc ww2..Lai gan kret';iniem un citiem deģenerātiem  ,šķiet ,kā vācu cūku koncentrācijas nometnez un cilvēku slepkavošana bija amizanta un ar humora pieskaņu..ar visu ģimeni nokļūt vietā ,kur nokļūt vietā ,kur sprāgst terorbumbas  vai arī kur amerikāņi ievieš ""demokrātiju"".

2 12 atbildēt

latvija---latvija kopā ar igauniju atteiksies no krievijas elektroenerģijas  un piedāvās daudz dārgāko elektroenerģiju no citurienes..AR RUDENI JUMS BŪS PAR ELEKTRĪBU JĀMAKSĀ DAUDZ DĀRGĀK--Neesiet pi*pji un atbalstiet tā saucmo latvijas valdību un tās uzspeisto piedāvājumu par dārgu elektrību atsakoties no Krievijas piedāvātās.Neesiet pi*pji un maksājiet maksājiet tiem brīvā slatvijas tautu dēliem ,kuri sapisuši visu valsti ,tā s ekonomiku un kuri ar bandītu reketa metodēm apzog un aplaupa tautu tai pašā laikā paliekot bagātāki..Neesiet pi*pji un pērciet dārgāk !!)))

2 13 atbildēt

Hahaha, smieties par citas nācijas svētku dienu nu gan ir inteliģenti. Varēji jau uztaisīt memes par 18. Novembri un Lāčplēša dienu - par kuriem lielai daļai latviešu prieks, jo papildus diena kad piedzerties. emotion

2 16 atbildēt