local-stats-pixel fb-conv-api

Ja tu lieto šos kosmētikas zīmolus, tad iesaku pārdomāt34

429 3

Dāmas man noteikti piekritīs, ka iegādāties un atpakot jaunu kosmētikas piederumu iesaiņojumu ir tīrākā bauda, bet cik ļoti patiesībā mēs mīlam savu kosmētiku? Vai tu to mīli tik stipri, lai nogalinātu suni? Un kā ar kaķi vai trusīti? Ja tev šķiet, ka es šeit lieki dramatizēju situāciju, tad iesaku izlasīt visu līdz galam.

Pasaulē ir daudz dažādu kosmētikas ražotāju, kuri neveic izmēģinājuma testus uz dzīvniekiem, taču, par nelaimi, lielākajai daļai cilvēku nav ne jausmas, kas darās ar viņu pašu kosmētiskajiem produktiem. Jā, tas attiecas arī uz vīriešiem! Diemžēl daži no pasaulē pazīstamākajiem zīmoliem turpina veikt nežēlīgus testus par spīti tam, ka uz iepakojuma viss ir aprakstīts gaiši un saulaini.

Tālāk var sekot daži nepatīkami skati.

429 3 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://peta.org
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Cilvēks vispār ir mēsla radījums, tā nu tas ir. emotion

52 2 atbildēt

Šis raksts lika man apskaut savu kaķi un priecāties, ka viņa ir te, nevis tur. 

36 1 atbildēt

Lai tak ne tikai kosmētiku, bet arī visu pārējo testē uz visādiem cietumniekiem visā pasaulē, kas izdarījuši ļoti smagus noziegumus - sabojājuši morāli vai pat fiziski citiem cilvēkiem dzīves (izvarošanas, slepkavības utml). Ak nu jā - tas tak nebūšot humāni pret viņiem, neskatoties uz viņu pastrādātajām ļaunībām.... emotion  emotion  emotion  emotion 

30 0 atbildēt
Diemžēl testēts uz dzīvniekiem tiek itin viss, ne tikai kosmētika. Piemēram, tie paši kaķu barības ražotāji tur kaķus krātiņos un testē savus produktus. Es vienmēr cenšos pirkt kaķu barību ar marķējumu- cruelty free, kas norāda, ka barība nav testēta uz dzīvniekiem. Ja tā darītu ikviens, tad kompānijas kas veic eksperimentus ar dzīvniekiem ātri vien tiktu aizklapētas ciet.
19 0 atbildēt

Tak ir pilns cacu uz kurām var testēt kosmētiku.

19 1 atbildēt

Loreal, jo tu esi tā vērta.  emotion 

18 0 atbildēt

Protams ka dzīvniekus vajag aizsargāt bet melot taisnīgas lietas vārdā arī ir ļoti slikti. Jo sākot melot mazās lietās un it kā taisnības vārdā ātri zaudējam mēra izjūtu un no taisnības cīnītāja paši pārvēršamies par par pūķi. Par cik pats esmu cieši saistīts ar medicīnu mani nepārliecina šī attēlu kompilācija no procesiem kas nevar būt saistīti ar kosmētīskas līdzekļu vai dzīvnieku barības testēšanu. Visādā ziņā galīgi nav skaidrs kā tajā varētu līdzēt kaķa galvaskausa trepanācija. Šeit es redzu to ka ir atlasīti pēc iespējas iespaidīgāki attēli kaut arī nesaistīti ar rakstā minētajām darbībām bet galvaenais ka dod vēlamo efektu. Filozofijā to sauc par demagoģiju. Jeb kurā gadījumā ja mūsu mērķis ir cēlu motīvu vadīts, vajadzētu atturēties no negodīgu paņēmienu izmantošanā lai to sasniegtu. Savādāk sanāks kā parasti, lejot ārā netīro ūdeni ar to kopā izliesim arī jaundzimušo.

23 5 atbildēt
Ne tikai kosmētiku testē uz dzīvniekiem, bet arī daudzus citus produktus, kā piemēram tabakas izstrādājumus. To dara tāda milzu kompānija kā "Philip Morris", kas ražo tādus cigarešu izstrādājumus kā "L&M", "Chesterfield" un visiem pazīstamo "Marlboro", kas ir pirktākā cigarešu marka pasaulē. Kaut gan jau sen ir pieejami citi veidi kā testēt cigaretes, šis koncerns joprojām laboratorijās izmanto dzīvniekus. emotion
15 0 atbildēt

Mežoņi, man nav ko teikt. emotion 

12 0 atbildēt

Es domāju, ka ir arī testi, kurus veic uz cilvēkiem

10 0 atbildēt

Zāles arī tiek testētas uz dzīvniekiem. Tās arī vairs nelietosiet?  emotion 

13 3 atbildēt

Pie visa vainīgas neglītās meičas  emotion 

9 0 atbildēt
protams, žēl dzīvnieku, taču ko manīs ja mēs nelietosim kosmētiku? viņi tāpat turpinās to darīt.😔
8 0 atbildēt

Kaut kur lasīju, ka Oriflame un Avon netestē uz dzīvniekiem...  emotion 

7 0 atbildēt

Ja neizmēģinās uz dzīvniekiem tad būs jāizmēģina uz cilvēkiem, Nu tad kura pirmā?  emotion 

5 0 atbildēt

Paldies par rakstu!

4 0 atbildēt
Ja es būtu terorists , jā ! Pati pirma un līdz pēdējam nolādētā vieta būtu šo kropļu kompānīju uzspridzināšana .
5 2 atbildēt
Cilvēki ir destroyers
3 0 atbildēt
Vai var uz mirkli paraudāt un visu šo apdomāt? Tas ir pretīgi, ka suns, kas mīl savu saimnieku (cilvēkus kā tādus), klausa tiem un ir blakus grūtos brīžos, bet tam nodara lielas sāpes. Kur ir cilvēcība???
5 2 atbildēt
Pārējie ražotāji testē uz cilvēkiem ilgā laika periodā.
3 0 atbildēt