local-stats-pixel fb-conv-api

Ja tev ir iPhone, tad tu esi kruts, bet, ja tev ir Nokia, tu esi bomzis?87

1037 8

«Mēs ejam uz darbu, kas mums riebjas, lai nopirktu lietas, kas mums nav vajadzīgas...» - šis citāts no Čaka Palanjuka grāmatas ''Cīņas klubs'' jau sen ir kļuvis par mūsdienu dzīves atspoguļojumu.

Piekrītu, ka izklausās kā utopija, bet šī lieliskā frāze perfekti ilustrē mūsu ikdienas dzīvi, kas ir veidota uz iedomātiem statusiem, kas slīd caur pirkstiem kā smiltis.

Skolnieki šantažē ar vecākiem, lai viņi tiem nopirktu pašus krutākos telefonus, stilīgāko apģērbu un dārgākās mašīnas, lai tikai, pasarg, Dievs, nebūtu jākaunās citu priekšā.

Pēc šī stāsta izlasīšanas uzdod sev jautājumu - kam vispār šī izrādīšanās ir nepieciešama?

1037 8 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Īsti nevaru piekrist raksta autoram.

Protams, taisnība ir, ka ir absurdas tendences mūsdienās, telefoni, planšetes u.c., bet nav arī tā, ka klienti vai sadarbības partneri nevērtē to, kāds apģērbs, telefons, pulkstenis ir cilvēkam, kas piedāvā sadarbību.

Padomā pats, slēdzot miljonu darījumu ar cilvēku, kurš sola peļņu un izdošanos, tai pašā laikā šis cilvēks ir netīrā vai saplēstā uzvalkā, uz rokas lēts Ķīnā ražots pulkstenis un uz zvanu atbild pa vecu (apskrambātu telefonu). Apšaubu, ka šāds partneris (pārstāvis) vieš uzticību tam, ka spēs nopelnīt.

Un cik ir dzirdēts, uzņēmēju vidū par iPhone daudz krutāks skaitās Blackberry. Manuprāt iPhone jau sen ir kļuvis par masu produktu - līdzīgi kā Samsung, tikai krietni cenas ziņā pārvērtēts.

1 4 atbildēt
Man personiigi aifoni nekad nav patikusi, es vinjos neko nesaprotu, ekraans mazs, utt. Dodu priekshroku androidiem, lai gan androidosnarii ir tik daudz visadu aplikaciju un funkciju kuras man nav vajadzigas, bet vinjus es saprotu, un vinji saprot mani ja gadijumaa nogluchii, tad lido pret sienu emotion vinji neapvainojas, jo ebaja var nopirkt kadu saplisus detalju pa leto, vai sliktaka gadijuma nopirkt jaunu. emotion forshi tas ka var mainit telefonus biezhi...bet ja es nopirksu jaunako aifonu, tad man dargi izmaksatu lidinashana pret sienu un remonts.
5 9 atbildēt
« 1  2  3  4 »