local-stats-pixel fb-conv-api

Ja tev ir iPhone, tad tu esi kruts, bet, ja tev ir Nokia, tu esi bomzis?87

1037 8

«Mēs ejam uz darbu, kas mums riebjas, lai nopirktu lietas, kas mums nav vajadzīgas...» - šis citāts no Čaka Palanjuka grāmatas ''Cīņas klubs'' jau sen ir kļuvis par mūsdienu dzīves atspoguļojumu.

Piekrītu, ka izklausās kā utopija, bet šī lieliskā frāze perfekti ilustrē mūsu ikdienas dzīvi, kas ir veidota uz iedomātiem statusiem, kas slīd caur pirkstiem kā smiltis.

Skolnieki šantažē ar vecākiem, lai viņi tiem nopirktu pašus krutākos telefonus, stilīgāko apģērbu un dārgākās mašīnas, lai tikai, pasarg, Dievs, nebūtu jākaunās citu priekšā.

Pēc šī stāsta izlasīšanas uzdod sev jautājumu - kam vispār šī izrādīšanās ir nepieciešama?

1037 8 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000
Nja! Ir man iphone 6s , bet kruti nejutos! Nesaku ka slikts telefons , bet gribetu atpakal savu veco Nokia express music!!
1 0 atbildēt
Man ir nokia. Es esmu bomzis un lepojos ar to. ☕
1 0 atbildēt

Glups un tukšs kā papīrgrozs raksts, ar vel glupākiem lauku bērneļu komentāriem.

1 0 atbildēt

 emotion Ipoop

0 0 atbildēt
Man pašam ir Nokia asha 503 nav ar ko lepoties priekš tādas ierīces kā Nokia viņa iet pāāk labi
0 0 atbildēt

Samsung taisa displejus un citas detaļas prieksh iphone emotion  

0 0 atbildēt
Visi ar saviem iPhone, priecājos, ka man apkārt ir cilvēki, kuri neuztraucas ir viņiem tāds vai nav. Mans telefons šķiet maksā 3reiz mazāk kā iPhone, bet ja ir labs, tad kāpēc tērēt to naudu, kuru mierīgi var izmantot citur
0 0 atbildēt

Shodien biju molā, un tur pat ekspozīcijas Iphone7 bij noņemts, tātad nopirkts ... Pa 700-800Eiro ... Mljedz man roka par to s*du pat pusi no cenas neceļas izmest ...

0 0 atbildēt

nu nezinu,nezinu..

0 0 atbildēt
Iphone ir huina
0 0 atbildēt

tapēc ka- vai nu tev viņš tehniski nepatīk, vai nevari atļauties, nav tev nekādu principu-tukša diršana.

0 0 atbildēt

iPhoniem vēl tagad nav bezvadu lādēšanas, ta jau mana Nokia labāka emotion

0 0 atbildēt

f

0 0 atbildēt
Par Iphone man pazistama situeta persona teica!Kamdel man to visu laikam skriet pakal ja es varu ieiet veikala un atlauties,bet lielaka dala par visiem tiem su tikai lizingus un kreditus sanemusi un tikai maksa!Laikam jautajums mes esam aitas,kas tupli skrien bara vai ne?
0 0 atbildēt

Nokia lumia, lietas atrisinātas. Un microsoft lumia, tāpēc ka ikdienā ar office strādāju agrāk un bija super vienkārši saliekot savu darba outlook kontu ar savu microsoft kontu būt vienmēr un strīpas.  Piedevām tie telefoni ir arī diezgan droši.  520lumia tagad ir laikam kādi 80 eiro vai tamlīdzīgi, no visiem telefoniem kas man ir bijuši tieši lumias man patika visvairāk. Par aifoniem, nevaru teikt sevišķi daudz. macbook airbook un aifons, es saprotu tos kas tādas lietas pērk ja viņiem tie nepieciešami darbam vai tamlīdzīgi. Blatot ar tādām mantām, lai jau. Es labāk sakomplektēju portatīvo par to cenu kuru prasa macbook un ielieku kādā indeksu fondā to naudu kas paliek kā starpība starp manas lumias un aifona cenu.

0 0 atbildēt

iphone laba kamera? Kopš kuriem laikiem?

2 3 atbildēt

Man būs grūti dzīvot,kad iznīks stulbfoni!

0 1 atbildēt
Bomzis
0 2 atbildēt

Tu tādu nevari atļauties...

0 2 atbildēt

Šis šķiet ļoti pārspīlēti. Tādas īstas aitas ir maz, pieauguši cilvēki ar aiphoniem ir vienkārši cilvēki ar kompleksiem, kuriem ir bail, ka kāds cits neatnāk un nepasmejas par viņiem. Vieglāk ar pūli nekā izcelties.

1 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »