local-stats-pixel fb-conv-api

Ja tev ir iPhone, tad tu esi kruts, bet, ja tev ir Nokia, tu esi bomzis?87

1037 8

«Mēs ejam uz darbu, kas mums riebjas, lai nopirktu lietas, kas mums nav vajadzīgas...» - šis citāts no Čaka Palanjuka grāmatas ''Cīņas klubs'' jau sen ir kļuvis par mūsdienu dzīves atspoguļojumu.

Piekrītu, ka izklausās kā utopija, bet šī lieliskā frāze perfekti ilustrē mūsu ikdienas dzīvi, kas ir veidota uz iedomātiem statusiem, kas slīd caur pirkstiem kā smiltis.

Skolnieki šantažē ar vecākiem, lai viņi tiem nopirktu pašus krutākos telefonus, stilīgāko apģērbu un dārgākās mašīnas, lai tikai, pasarg, Dievs, nebūtu jākaunās citu priekšā.

Pēc šī stāsta izlasīšanas uzdod sev jautājumu - kam vispār šī izrādīšanās ir nepieciešama?

1037 8 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Pērciet un esiet kruti! Būs man vairāk haltūru displeju maiņā utt. Vesela kolekcija ar beigtām EsTrubām emotion

5 0 atbildēt

Tās ierīces vairāki vienā patiesībā ir muļķības. Speciāli nopirku hibrīdkameru, jo telefona bildes nekad nebūs tik labas, kā ar kameru. Pie tam, ja vajag, nopirkšu filtrus un objektīvu. Telefona kamera ir laba, tad, kad vajag nofotogrāfēt kādu negaidītu notikumu, bet ja zinu, ka es kaut ko fotogrāfēšu, tad ņemu līdzi savu fotokameru. 

5 0 atbildēt

Nu, kam man vajag i phonu, ja es par to naudu varu iegātādies labu labo datoru! emotion Un vēl kaut ko, ko gribētos. emotion Da kaut vai otru telefonu

4 0 atbildēt

ehh, man ir tieši pretēji, katru reizi, kad gadās paskatīties savā telefonā man gluži vai pārmet par to, ka izrādos ar savu Iphone. Cmon, tas ir tikai telefons... 

4 0 atbildēt
Nezinu, nezinu. Man ir Huawei un vispār nav par ko sūdzēties. Kamera laba, nekarās, cena saprātīga, viss ok. I phone vispār neprasās un nemaz negribās...
3 0 atbildēt

- ir ipone ?! , bet ēd roltonus , kā čista kāds nabags .

4 1 atbildēt
Beigsim uzbrukt salmu vīram. Es ar šādām situācijām ne reizi neesmu saskāries. Uzaudzē biezāku ādu un dzīvo tā kā pašam šķiet pareizi.
3 0 atbildēt
Ja tev ir aifons tad tu esi lohs, bomzis, vai nūģis, bet ja tev ir nokia 3310 tad tu esi krutākais puika pagalmāemotion
4 1 atbildēt

Neesmu Ipōnu lietojis, bevaru spriest, vienīgais, kas man nepatīk Apple ir tas ka ~ pusi no iekārtas cenas tu maksā par ''iegrauzto ābolu''.. Un ir tie, kas ar to zīmējas + mēģina citus pārliecināt, ka tas tagad ir pašas krutākās un labākās tehnoloģijas, jo to ražojis Apple.. Bt vai tā ir? Noup, bet prezentēt un nohipnotizēt atsevišķu publiku viņiem padodas. Citiem vnk pārāk daudz $ un nezin kur tērēt, cits kaut kā mēģina parādīt savu stāvokli sabiedrībā...

(Pats lietoju Sony Xperia, nekādus gļukus neesmu izbaudijis, no ūdens ar nebaidās, nekas sevišķs bet vidēja viedtelefona funkciju pilda)

Šitas arī, cik ļoti Apple ir par to, lai jums būtu pati jaudīgākā darbstacija, un varētu maksimāli ātri paveikt savu darbu   emotion   https://youtu.be/NDmOHU6lmRw

3 0 atbildēt

Labi, ka aifons man aiztaupa šādus neveiklus brīžus.

2 0 atbildēt

man telefonam ir pogas un nav kameras kādus 10 gadus jau varu piezvanīt un isziņas sūtīt.

2 0 atbildēt

kruts Tu esi tikai tad, ja lieto Nokia 5110. 

2 0 atbildēt

tomēr šeit ir vēl domājoši cilvēki.

2 0 atbildēt

Kā tad tur īsti ir? Viņa vai viņš?

2 0 atbildēt

Pirmkārt, manuprāt tu īsti nezini vārda ''utopija'' nozīmi - galīgi neloģiski šajā kontekstā lietots. Otrkārt, man ir lētā gala samsungs ar puslīdz jēdzīgiem parametriem, lai varu drillēt mūziku un spēlītes, kad garlaicīgi. Citādi man telefons vajadzīgs zvaniem, sms un dažreiz internetam. Līdz ar to arī lētais ķīnietis der. Es uz tiem ''aifonistiem'' skatos ar šķību aci, tas telefons ir neērts lietošanā un galīgi nav tās cenas vērts, varbūt vien trešdaļu no tā ko maksā.

2 0 atbildēt

Ja es tiktu pie "liela piķa", tici man, aifonu nepirktu, bentliju arī nē un instagramu ar neizveidotu. Man aifoni vienkārši... nepatīk. Neredzu iemeslu tērēties.

2 0 atbildēt

Ja godīgi, tad manā mājsaimniecībā mums visiem ir iPhone, jo Apple ir lieliski sakārtojis Reminder fīču. To var viegli sašārēt, izveidot ierakstu uz Mac vai iPad, un tas viss eleganti tiek sasinhronizēts uz attiecīgajiem iPhone. Arī fīča Find Friends mēs ar sievu izmantojam. Mums nekas nav slēpjams. Arī backup fīča ir nostrādāta perfekti, Handsoff arī. Patiesībā, esam izvēlējusies iPhone + Mac ekosistēmu tīri prakstiskas ērtības un funkcionalitātes dēļ. Un nekāda stilošana tā nav.

Pirms tam esmu izmēģinājies visādus androidus un blackberijus cik uziet - tie visi ir "ne šis, ne tas". Arī tagad man darba telefons un tablete ir ar android. Gadu atpakaļ darbā mums iedeva windozes fonus. Sākumā likās, "o, baigi interesanti! tas ir kas jauns!", bet pēc 4. pēkšņā kraša, es windozes ierīci SEV nekadā gadījumā neizvēlētos.

3 1 atbildēt

- cilvēks bez noteiktas dzīvesvietas..

1 0 atbildēt

Glups un tukšs kā papīrgrozs raksts, ar vel glupākiem lauku bērneļu komentāriem.

1 0 atbildēt
Man ir nokia. Es esmu bomzis un lepojos ar to. ☕
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »