local-stats-pixel fb-conv-api

Izvēlies Latvijas mēbeli! Paldies, NĒ- turpmāk pasūītīšu IKEA skaideni!31

101 27

Sakarā ar to, ka noteikumos bija minēts aizliegums publicēt reklāmu, izmantošu izdevību, lai publicētu antireklāmu, ar mērķi informēt potenciālos patērētājus par dažādām problēmēm, ar kurām nākas saskarties, veicot pasūtījumus sekojošā uzņemumā:

SIA MIKYWOOD
Rīga
Brīvības gatve 283-1

Pasūtījums – divstāvīga bērnu gulta „PATRĪCIJA”
Cena: 220Eur (ar PVN)

Kokmateriālu kvalitāte ZEM JEBKĀDAS KRITIKAS!!!

Atmiruši, nomelnējuši zari uz izkrišanas robežas, sveķu kabatas, mizas ieaugumi, izdrupušas/slikti piešpaktelētas zaru ēvelējuma vietas, zobu pēdas no forvardera padeves ruļļa, plaisas koksnē... Visa amatnieka koksnes defektu rokasgrāmata vienā vietā- mana bērna guļamistabā.


No septiņām garajām sānu malām nebija NEVIENAS, bez redzamiem defektiem, kuru izvēlēties, lai uzliktu uz redzamo pusi. No astoņām īsajām sānmalām galos, PIEŅEMAMAS(bez acīmredzamiem defektiem ārpusē), bija labi ja puse.

Kāpnītēm, divi augšējie pakāpieni ar atmirušiem, nomelnējušiem zariem, kurus vietā tur tikai krāsa - iemontēti uz priekšpusi/augšpusi!!!

Ja LV vai šajā konkrētajā iestādē ir iestājusies kaut kāda kokmateriālu krīze, tad lūdzu paskaidrojiet vismaz saviem „bezsmadzeņu galdniekiem”, ka defektus var iestrādāt arī uz iekšpusi/apakšpusi, lai tie nebūtu tik ļoti uzkrītoši.
Mana māja ir apsista ar ēvelētiem priežu koka dēļiem- uz visu priekšējo fasādi ir mazāk redzamu koksnes defektu, kā Jūsu ražotajā gultā.

Pavadzīmē, pie paraksta vietas cēls teksts: „Preci saņēmu, pretenziju nav”?!?
Es atsakos nolaisties līdz tādam līmenim, ka pieņemot mēbeli, man tā jāpako ārā un katra detaļa jāapskata, lai būtu drošs, ka tā ir mēbele, nevis malka.

Tehniska nianse: Īsā sānu šķērsmala, kas skrūvējas pie kāpnītēm vienkārši nozāģēta(ir attēlā). Vai nekāda dekoratīva uzlika galā nav paredzēta(komplektācijā neatradu)? Redzēt to gandrīz neredz, taču ar laiku atplīsīs skabargas, kas plēsīs gultas veļu, vai ķersies miesā.

Lūdzu, informēt uzņēma valdi, ka mēbeļu cehā strādājošie galdnieki ir jāatlaiž, labākajā gadījumā jāpārceļ uz preču palešu ražošanas cehu. Ja vien tās nav vienas un tās pašas personas...emotion

Ja minētā uzņēmuma izpratne par kvalitātes kontroli un mārketingu ir tādā līmenī, tad man vienkārši vairs nav vēlmes runāt par jebkādiem risinājumiem. Jūsu ražojumus tālāk neieteikšu. Centīšos interneta atsauksmju lapās publicēt objektīvas atsauksmes vispārējai patērētāju informēšanai par Jūsu biznesa ētiku un preces kvalitāti.

Par atkārtotu bremzēšanu ar piegādi un piegādes laiku neievērošanu - tas tāds sīkums...


PALDIES,

PUNKTS.


P.S.: daži labie vārdi:
No montāžas un savienojumu precizitātes viedokļa, problēmu nebija.
Matrača kvalitāte vismaz vizuāli apmierināja.

101 27 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Būtu labāk man pazvanījis, es mežā labāku nocirstuemotion

10 0 atbildēt

7. bildē ta nav miza, bet gan koka serde...emotion

13 3 atbildēt

atlausos piebilst ka kvalitativa divstaviga koka gultina par 220 eiro nav noperkama... parastais koka todlers maksa ap 200, protams kvalitativs...

ir tads teiciens skopais maksa 2x...

sava laika gribeju berniem divstavigo gultinu, izstaigaju veikalus un sapratu ka mans maks nevar atlauties drosu divstavigo gultinu...

tapec nacas meklet galdnieku kas uztaisa, sanaca nedaudz dargak, bet gulta jau kalpo desmit gadus ... izguleja tur mani berni, masicas berni un nu vairs isti nezinu kur vina ir...:)

 

gribi bernam kvalitativu gultinu mekle...Trollonline

tikai divstavigas vini nepiedava

lielaka dala mebelites ir no berza un pa kvalitati ar nevar sudzeties, cenas gan nav tas zemakas...

8 0 atbildēt

Kādēļ to visu neieraudzīji pirms iegādes?

Uzņēmumu, protams, jāboikotē, tikai derētu kādam no vadītājiem šo aizmest.

8 1 atbildēt

Vispār jau esmu pret antireklāmu jo pats strādāju galdniecībā un klienti mēdz būt dažādi, bet šitā tiešām ir klaja haltūra un par tādu cenu normālu materiālu jau varēja izmantot. + tev

6 1 atbildēt

Es savai meitiņai nopirku lietotu oša koka gultiņu pa 10 jevrikiem,vakarā pārgāju pāri ar smilšpapīru,un gulta kā jauna.emotion   Vispār jau ja gribi ko kvalitatīvu un lēti-labāk pašam uztaisīt-vismaz pretenziju nebūs.emotion

4 0 atbildēt

ja vaig kvalitatīvas mēbeles tad pasūti pie manis, taisu gan no koka gan skaidu plāksnēm.

4 0 atbildēt

Ar katru gadu Latvijas ražotāju koka izstrādajumi ir palikuši tikai sliktāki. pirms daudz gadiem nopirlku latvija ražotu kumodi - koks mīksts kā vasks, ar nagu var skrapēt, plāns, līmēts dēlis, koka kājas pieskrūveju ar reģipš skrūvēm lia turās vietā, bija bail pārvilkt. Arī lakojums tik plāns, ka japiedur pirkstu, vi tur tā laka ir vispār. bērnu gultiņu nacas pāšam parlakot. Bet tik daudz defektu kokā gan tad vēl nebija...

2 0 atbildēt

Labas gultas ir vienā pašā galvenajā Rīgas ielā pie Teikas rajonā..

ja jau reklāmu nevar, tad neko. Tai pusē, kur benzīntanki.. SATLUG AKOK.

Man kaut kā ir paveicies, i ar mēbelēm, i ar koka 2stāvu gultām.

Bērniem nopirku bērza, tiesa gan 2015.gadā.

1 0 atbildēt

vajag mežā pašam zāģet mēbeles, lmfao

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt