local-stats-pixel fb-conv-api

Izskata dēļ vīrietim aizliedz strādāt ar maziem bērniem20

77 0

Kas ir svarīgākais pirmskolas pedagoga darbam - izskats vai izturēšanās pret bērniem? Šādu jautājumu aktualizē Silveins Heliens no Francijas, kuram nesen liegts strādāt ar bērniem savas savdabīgās ārienes dēļ.

35 gadus vecais Silveins Heleins strādāja bērnudārzā. Lielākā daļa Heleina ķermeņa ir klāta ar tetovējumiem, tai skaitā - arī vīrieša acu baltumi. Audzēkņu vecāki esot sūdzējušies, jo notetovētais pedagogs ar savu izskatu biedējot bērnus.

«Maniem audzēkņiem un viņu vecākiem nebija iebildumu pret manu izskatu, jo viņi mani pazīst. Tie, kuri redz mani no tālienes, vienmēr padomā to sliktāko,» sacījis pedagogs.

Vietējās izglītības iestādes pārstāvis paziņoja, ka ir panākta vienošanās ar Heleinu. Skolas vadība lēmusi, ka Heleins vairs nedrīkstēs mācīt pirmskolas vecuma bērnus. Pedagogs turpinās savu darbu ar vecākiem audzēkņiem, jo bērni, kas jaunāki par sešiem gadiem, varētu nobīties no vīrieša izskata.

 
 
 
77 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Izskats arī ir svarīgs, lai bērniem nerastos bērnības trauma😅

15 0 atbildēt

Šodien izskatas vairs nedrīkst būt kritērijs gandrīz visur. Kaut ko liegt izskata dēļ skaitās liela diskriminācija. Tas pat itkā šķiet pavisam saprotami, BET vai tad ir pareizi pavisam aizmirst elementāras sabiedriskās normas?

Vienkāršāk sakot - ir stulbi pataisīt sevi par ķēmu, spekulējot uz to, ka šodien nav smuki uz to norādīt. Šādi jau var aiziet pavisam galējībās - sākt pieaudzēt orgānus un veikt vēl visādas murgainas darbības, kur no cilvēka ne smakas vairs nebūs. Man būtu tas jāpieņem kā "atšķirīgais"?

Kur ir robeža? Šodien dzimuma maiņas operācijas, rīt jau pus cilvēks, pus cūka. Un kādā dienā modīsies un sveicināsi kaimiņos kentauru vai ko taklīdzīgu.

11 0 atbildēt

Ķēms tāds.🙄🤭

10 0 atbildēt

Es savu bērnu pie tāda briesmoņa arī nelaistu.

9 0 atbildēt

nu ķēmiem nav jāmāca bērni,tas ,ka tagad ir moderni būt notetovētam nenozīmē ,ka tas visiem ir pieņemami, es ,piemēram,savā komandā neņemu smēķētājus,tāpat arī šitādus frīkus neņemtu,ja strādātu ar cilvēkiem, jo pirmais iespaids ir ļoti būtisks.

8 0 atbildēt

Bļa tumšā naktī #uj ar lāpstu atbaidīsi.

Dažam labam mazajam pat no z svētku vecīša bikses slapas kur nu vēl no šitā briesmoņa.

Man personīgi poh tie tetovējumi bet vienā kompānijā ilgi neizturētu

5 0 atbildēt

Da labi,katrā darba vietā ir sava darba etiķete.Šai gadījumā,šitamais frīks,tik tiešām bērnus biedē un daļēji pat maitā viņu psihi,jo veidojas sīčiem uzskats,ka tāds paskats ir norma...

3 0 atbildēt

Pedagogs un šitā sazīmējies!?Nu nav viņam pilns kalendārs.emotionSakat ko gribat,nuj nav riktīgi...++

2 0 atbildēt

Galvenais ir tas, lai pedagogs spēj mācīt tā, lai bērniem kaut kas galvās paliek.

0 0 atbildēt

Protams, ar savu ķermeni cilvēks var darīt ko vien vēlas, neviens to nevar aizliegt. Bet nevienam nav nekāda pienākuma šādas darbības pieņemt, uzlūkot ar sapratni un toleranci, ja tas šķiet nepieņemami vai kā minimums kaitinoši.

Var arī mēnesi nemazgāties un cepties par to, ka nedrīkst liegt strādāt klientu apkalpošanā, jo nevienam nav nekādas daļas gar indivīda izpratni par higiēnas normām un to ievērošanu 🙂

0 0 atbildēt