local-stats-pixel fb-conv-api

Īsumā (?) par pasākumu.43

216 0

Latvijai 100, parāde, lāpu gājiens, "Staro Rīga", salūts, haoss.

Dažiem jautri, dažiem ne pārāk.

Ko tu darītu šādā situācijā - ja tev ir pēdējais vilciens uz Aizkraukli un cilvēki, kuriem vēl būs transports uz mājām, spraucas iekšā un pārpilda vagonu?

216 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Gaidot vilcienu uzradās bariņš ''ļoti'' intelģentu pusaudžuno kuriem viens nu sāka izrādīt savu nepatiku pret Latvijas valsti saucot skaļi krieviski, ka viss ir slikti un svētki ir sūds un tā tālāk. Viss beidzās, ka kāds aizrādīja un nedaudz ar dūres palīdzību apklusināja bļāvēju.

18 0 atbildēt
Lāpu gājiens Rīgā ar katru gadu paliek arvien masveidīgāks un patriotiskāks!!!Nākošgad arī ceru piedalīties un nest Latvijas karogu gājiena priekšgalā!!!Par LATVISKU Latviju!!!
10 0 atbildēt
Stulbie urodi, tādiem bļe patriotiem kas neprot uzvesties vispār neļaut iziet no mājām un tie dzīvnieki kas stāvēja vilcienu durvīs kā kkādi dalbajobi ,na*uj viņus visus brutāli izraut ārā no tām durvju ailēm.. labi ka netiku uz to murgu, man jau fb piegriezās redzēt visus nenormālos patriotus, tādi patrioti bļe, bet valstij tpt ļauj grimt sūdos. Cheers
10 0 atbildēt

LAbi, ka sēdēju mājās!!! Nepatīk tāda burzma emotion

8 0 atbildēt

Mežoņiem mežoņu daļa. 

7 0 atbildēt

Pēc simtgades salūta spēle - KURŠ PIRMAIS TIKS UZ MĀJĀM... emotion 

6 0 atbildēt

Bēdīgi

6 0 atbildēt
Tas kas tev tur darijas ar vilcienu,man tas pats ar tramvaju.Liepaja 2 tramvaji pec kartas. Es tik noskatijos un padomaju,ka es viena no tam silkem nebusu😀
6 0 atbildēt

braucu ar tramvaju, never again 

6 0 atbildēt

Tāpēc man nepatīk ne Rīgas Svētki, ne 18. novembris Rīgā. Pārāk daudz masu, pārāk daudz kreņķu. Savā galā nosvinēt un pavērot salūtu arī nav slikti.

P.s. Man patīk, ka esi noskrīnojis un nošērojis ziņas no Fake News portāla emotion

6 0 atbildēt
Jā, bija ļoti saspiesti.
5 0 atbildēt

Mani arī gandrīz nospieda pūlis. emotion Labi, ka esmu Lielais.Un, paldies Ūdensvada ielai,kas bija bez barjerām. emotion No salūta redzēju labi ja 30%.

5 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: Es tur arī biju. Paspēju izlamāties no visas sirds.. emotion Sanāca redzēt arī zaķus ārpus vilciena, kas turējās tur kur nevajadzētu. emotion

5 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: Vienkārši lieliski: braucu 200km vērot salūtu, kaut kādi idioti manai mašīnai sašāva aizmugurējo stiklu un salūtu neredzēju!

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: Piedalījos radinieka jubilejasw svinībās.

3 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: ciemos

3 0 atbildēt

Ja es būtu zinājusi, ka pēc Lielvārdes vilciena būs vēl Ogres vilciens, turklāt tikai pēc 10 minūtēm, būtu pagaidījusi un braukusi ar komfortu. Aizkraukles vilcienā nemaz nekāpām, jo skaidrs, ka tur nesatilptu visi, un mums tas jau nebija pēdējais vilciens. Kāda dāma gan uztraucās, vai tiks, jo viņai uz Aizkraukli. Nopriecājos, kad ieraudzīju, ka dāma tomēr tika iespiesties vilcienā. Un jā, trīs zaķi vilciena aizmugurē (ārpusē). Palicēji smējās, kad ieraudzīja.  emotion  Nez, cik tālu tādā veidā aizbrauca? Par iespēju tikt nākamajā vilcienā gan uztraucos, jo likās, ka mājās netikšu. Vēl līdzi velasepēds (par to jau pūlī daudzviet atradās visādi aizrādītāji) - no vilciena līdz mājām taču ir gabals, ar velo pārvietojos arī pa Rīgu, protams, ne jau nu pūļa vidū, tur nācās stumt, jo nebija, kur pieslēgt (un trūka ticības, ka pieslēdzot dajebkur, to riteni arī tur atradīšu pilnā komplektācijā). Pūlis spiedās iekšā vilcienā, tie, kas stāvēja aizmugurē, grūda prom no durvīm, līda priekšā. Tomēr tikām ar visiem riteņiem. Bet ne jau visi ir mežoņi - kāds kungs pat palīdzēja iecelt riteni. Aš pat (pieklājīgi) izkaroju iespēju riteņus uzkarināt uz āķiem (jo kur tad likt?). Informāciju par papildvilcienu vajadzēja izziņot pa skaļruņiem vēl pirms Aizkraukles vilciena atiešanas, mežoņiem atgādinot, ka vispirms jāpalaiž visi, kas brauc tālāk par Lielvārdi un ģimenes ar maziem bērniem, vai vienkārši papildvagonus piekabināt šim pašam vilcienam. Uz salūtu gribēju iet laicīgi, bet sanāca aizkavēties vienā Staro objektā, jo baigā rinda bija. Bet par to, ka man nebija premium vieta salūta vērošanai nevienu nevainoju. Žēl, ka neko nesafotografēju, kaut kā bija jānotur ritenis un slīpajā vietā pie sienas jānostāv, lai aizmugurē neapmierinātā būtne neizdomā pagrūst, brīžam jutu gramstīšanos gar riteni. Vēlāk tika konstatēts, ka ventīlis atskrūvēts vaļā. Viena dāma cītīgi purpināja, ka man ir ritens, lai vācos prom (interesanti, kur?), bet arī pārvietojoties pa pilsētu dzirdēju vairākas neapmierinātas dāmītes, it kā no purpināšanas ritenis izgaistu. Bet es ļaunu prātu neturu, mani tas uzjautrināja. Tad jau jālamā arī visas tās māmiņas ar bērnu ratiņiem - varēja malā nolikt un uz salūtu bērnus nest. Lai gan vienai māmiņai gan gribējās pa pauri uzšaut - viens bērns ratos, otrs kaut kā piestiprināts ratiem, mazākais raud, bet māmiņa sāk histēriski kratīt ratus, it kā tas liktu pārstāt mazajam bļaut. Pārvietošanās prom no salūta pie lielāks bardaks nekā ierašanās, domāju paklausīties mūziku un nogaidīt, bet nekā nesanāca, jo masa taču spiež, lai gan esi pašā maliņā. Nu neko. Cilvēkiem vajadzētu vairāk pamācīties pacietību, saprast, ka vispirms jāļauj aiziet tiem, kas atrodas priekšā, nevis stumdīties virsū, domājot, ka nu apdzīs visus pārējos. Lai vai kā, bija jautri. Jā, arī burkšķētāji - vismaz zinu, ka daļa tautas ir tieši tādi, kādi interneta vidē - vissirslikti.  emotion  Un vismaz simtgadē atrados ārpus datora ērtās gaismas.  emotion 

3 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: tā lai tu jūties labi

3 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: Ārzemēs

3 0 atbildēt