local-stats-pixel fb-conv-api

Īstais Brīdis3

52 0

Diezgan bieži nākas dzirdēt no līdzcilvēkiem un arī pats agrāk mēdzu teikt, kad pienāks īstais brīdis, ķeršos klāt. Godīgi sakot, vārdu īstais var aizvietot un pat labāk skanētu vārds, perfekts. Piemēram, kad būs perfekts brīdis es ķeršos klāt sava biznesa izveidei. Kad būs perfekts brīdis, kad zvaigznes sastāsies vajadzīgajā secībā, kad mums valdība būs normāla, kad būs vairāk naudas, kad man būs iespēja, šie visi vārdi ir tikai atrunas, lai nedarītu. Patiesība, zvaigznes jau ir sastājušās, ir pienācis tas īstais, perfektais brīdis, lai kaut ko sāktu. Nevajag meklēt attaisnojumus.

Sakot sev: “Kad pienāks īstais brīdis, es ......!” (varat aizvietot daudz punktu ar to ko vēlaties), Jūs vienkārši sevi attālināt no tā, ko vēlaties. Tās ir tikai atrunas. Tās ir Jūsu šaubas sevī, par to, vai vispār kaut kas sanāks, vai būsi spējīgs un tā tālāk. Kaut kur pietrūkst ticamības moments pašiem sevī. Tās šaubas var būt jeb kas, piemēram, zināšanu trūkums, varbūt nauda mazliet pietrūkst. Un tā paiet laiks un cilvēki vēl jo projām sev saka:”Kad pienāks īstais brīdis”, bet tā arī tas nepienāk un paies vēl vairāk laika. Un tad vienkārši pie sevis nodomā un saka:” Nu ja nav tad nav, laikam tā ir zīme, ka tiešām labāk nevajag sākt un viss ticamāk man, tas nebūti izdevies.”

Es pats biju izlolojis, pāris ļoti labas idejas un gaidīju ideālo brīdi, lai ķertos klāt. Atklāšu Jums mazu noslēpumu. Tas brīdis ko es uzskatīju par ideālu vēl, jo projām nav parādījies. Es zinu, ka īstais brīdis ir tagad, bet uz doto brīdi man nav laika tām ķerties klāt, jo uz doto brīdi ir citas prioritātes. Pluss vēl es nezinu, vai vispār ķeršos klāt, jo nezinu vai vispār to vēlos darīt. Bet nu jā, es tik ļoti gaidīju, kad manas zināšanas, prasmes būs pietiekamas, lai varētu sākt un kaut ko sasniegt, bet gaidot to optimālo zināšanu daudzumu un pareizo brīdi, es neaugu, es stāvēju uz vietas. Tagad atskatoties uz šo notikumu, varu droši teikt, ka man bija bail. Es baidījos no neveiksmes, bet lai sevi kaut kā mierinātu, es sev teicu: “Kad pienāks īstais laiks, kad man būs zināšanas.” Šīs bija atrunas, kas mani attālināja no tā ko vēlējos.

Ne tikai mēs sevi varam atrunāt no savu sapņu piepildīšanas, to var arī citi, bet princips ir tāds pats. Tā vietā,lai Jūs teiktu, ka jāgaida, tas perfektais brīdis, kāds cits to izdarīs Jūsu vietā. Viņi Jums teiks, ka jāpagaida īstais brīdis, vai jāgūst papildus zināšanas, ka ekonomika nav tagad tā labāka. It kā jau viņi mēģina jums palīdzēt, bet tajā pat laikā Jūs attālināties no savām alkām. Jūs pamazām sākat pieņemat to faktu un vienā jauka brīdī tas fakts kļūst par Jūsu ticību. Un tas ir tik pat skaidrs kā 1+1=2, ka Jūs iespējams savu mērķi nesasniegsiet nekad.

Mūsdienās atrunāties ar kaut ko nemācēšanu un nezināšanu ir praktiski neiespējami, jo ir ļoti daudz pieejamas informācijas par un ap katru tēmu, kas Jūs interesē. Pat naudas trūkums ir diezgan bezjēdzīga atruna, jo ir ļoti daudz bezmaksas informācijas internetā. Tikai un vienīgi ir jāgrib. Nav neviena visuma, kurā var dabūt kaut ko par neko. Investīcijas vienmēr būs jāveic. Es nerunāju tikai par naudu, ko investēt, bet arī par laiku un enerģiju. Jā šīs divas lietas arī skaitās investīcijas. Ja tu neko pretī nedod, tad kāpēc dzīvei, tev kaut kas būtu jādod? Vai tas ir godīgi vai nē, to es atstāšu Jūsu ziņā.

Bet kā ar to cīnīties. Vienkārši! Tā vismaz man liekas. Bet atkal, tas būs atkarīgs no Jums , precīzāk, tas kā Jūs to būsiet nostādījuši. Pirmais un svarīgākais solis, lai kaut ko sāktu ir gribēt kaut ko sākt. Otrais solis it ticēt sev. Trešais solis ir izmantot visas zināšanas, pieredzi un līdzekļus, kas jau ir un likt tās lieta. Procesa gaitā, informāciju, kas Jums ir vajadzīga, bet vēl nav, Jūs atradīsiet. Vajadzīgos līdzekļus Jūs spēsiet atrasts. Un tad Jūs sapratīsiet, kad ir pienācis īstais brīdis, zvaigznes ir novietojušās pareizajā secībā, ka valdības rīcība Jūs neietekmē, ka nauda ir pietiekoši, ka ir iespēja. Jūs pat īsti neklausīsieties, kad kāds cits teiks, ka vajag pagaidīt, nav īstais laiks, zvaigznes nestāv kā vajag, jo Jūs zināt, ka tās ir tikai atrunas un kāda cita bailes, kas attur viņus no sasniegumiem, bet tas Jūs neietekmē.

Tikai vēloties, ticot un rīkojoties var gūt panākumus. Ja izņemsi, kādu no šiem trim faktoriem, tad nekas nesanāks. Būsi atpakaļ pie uzskatiem, ka jāgaida īstais brīdis. Man ir jāpiemin vēlreiz un vēlreiz cik svarīgi ir vēlēties kaut ko mainīt. Bez tās, nekas nemainīsies, jo vēlēšanās tiekties uz panākumiem ir visa pamats, tas ir pirmais solis, kas ir jāsper. Bet ar vēlēšanos ir par maz. Vēl vajag ticēt. Ticēt saviem spēkiem, ticēt, ka esi pietiekoši labs, ticēt, ka tev viss sanāks. Atcerieties, ka tavas vadošās domas piepildās un nav svarīgi vai tās ir pozitīvās vai negatīvās. Un vispār, ja jau tu netici, ka tas izdosies, tad kāpēc mēģināt? Bet, ja tu tici panākumiem, tad tikai uz priekšu. Sper soli tālāk. Rīkojies. Tāpat kā vēlme nevar pastāvēt bez ticības, tāpat arī vēlme un ticība nevar pastāvēt bez rīcības. Man nav jēga Jums stāstīt, kāpēc rīcība ir svarīga. Tas jau jāsaprot pašiem. Bez rīcības nekas nenotiks. Tu nevari sēdēt un gaidīt, kad tev tas viss tiks dots nepakustinot pirkstu. Atceries, nav neviena visuma, kur kaut ko var dabūt par neko. Negaidi, kad kāds nāks pie tevis ar zināšanām, iemaņām vai ko citu. Ej un atrodi tās pats. Ne jau citiem to vajag, to vajag tev. Ja kaut ko nezini, aizej pajautā kādam, kas zin. Ieeja interneta un pameklē, ieraksti sev interesējošos tēmu forumā. Galvenais ej un dari. Izmanto RĪCĪBAI tos līdzekļus, kas jau tev ir.

ATCERIES: Vēlies, Tici, Rīkojies. Tas ir pamats panākumiem. Bez tā rezultāta nebūs. Šis ir tas “ĪSTAIS BRĪDIS”. Viss sākas šajā momentā. Tāpēc ej, dari un izdari, nevis rīt vai parīt, bet gan šodien un tagad.

52 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Viedi vārdi! emotion 

3 0 atbildēt

Īstais brīdis = (Rītā) princips. Jādara ir tūlīt un tagad, jo (Rītā) nekad nepienāks!

2 0 atbildēt

labs emotion 

1 0 atbildēt