local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta palama = Tavs kapracis.1

32 0

Ir gadījies, ka tevi tīklā ignorē, saukā par muļķi un visādi citādi nenovērtē tavu daudzpusīgo personību? Mums ir tam skaidrojums – pie visa ir vainīgs tavs idiotiskais niks. iKeiva psihologu pulciņš (durvis pa kreisi no iKeiva rokdarbu pulciņa) ir gatavs skaidrot, kur tu esi kļūdījies.


ZĪMOGU "NEPIESKAITĀMS" GARANTĒ:


Niki tā saucamajā 1337 (elīt) rakstībā

Uzskatāmi piemēri: 1337_HaXoR22222; ph4t_l3wt_dud3; 4gr3550r

Mūsdienās, kad tā saucamā 1337-speak (cilvēkiem: īpašs interneta žargons, kurā burtus aizstāj simboli) pārvaldīšana tiek uzskatīta par svešvalodas prasmi, tev varētu šķist, ka sevis dēvēšana normālam mietpilsonim neizburtojamā simbolu virknē ir aktuālais modes kliedziens un tava statusa sabiedrībā apzīmējums. Realitāte ir tāda, ka 90% gadījumu šis niks veido ap tevi vienu tēlu: apvēlušos sisadminu, kad dienas pavada starp kabeļiem un MacBook’iem, kasot pumpas uz zoda un slaukot pudeļu stikla biezuma brilles.


Mačo palamas

Uzskatāmi piemēri: Sexīgais, Rembo-[LV], Krutais_vecis_69,

Pat pieņemot, ka tavs penis ir tikpat liels un veselīgs, cik iKeiva redakcijas pārstāvjiem, mačo dzīvesveida pārlieka propaganda kārtējo reizi liek atsaukt atmiņā teicienu „jo lielāka mašīna, jo mazāks...” (traktoristi un kombainu operatori – no offence). Tas pats arī attiecas uz nikiem: pat neskatoties uz to, ka tu esi līdzīgs Antonio Banderasam un tavā krūšu apmatojumā sievietes parasti apmaldās, interneta diskusijās šāda tīksmināšanās novedīs pie tā, ka tevi visi vienkārši pasūtīs. Un nē – ne kakāt. Bet gan atpakaļ uz „Hameleonu rotaļām”. Piekritīsi: sitiens zem jostasvietas.

32 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

um, pie kura skaitās 

BurgerKaķis un Kazasgalva? man ir problēmas ar tiem nikiem!! ATBILDI VAJAG STEIDZIIGI!

Dzīvības un nāves jautajums kā nekā....

0 0 atbildēt