local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta modele publisko pikantu foto, bet ļaudis šokē viņas ledusskapis7

60 0

Kāda jauna meitene no Minskas vārdā Kristina Azarjonaka savā «Instagram» kontā sekotājiem vēlējās atrādīt kādu pikantu attēlu. Šis ieraksts patiesi guva milzu popularitāti, tikai ne meitenes iecerēto iemeslu dēļ.

«Kas, pie velna, liek ledusskapi blakus plītij,» rakstīja kāds no sociālo tīklu lietotājiem. Šādam viedoklim pievienojās vēl daudzi citi, kuri komentāros pauda neizpratni par neierasto virtuves iekārtu izvietojumu.

Par šo attēlu internetā tika nopludinātas dažādas mēmes un joki. Meitene savā «Instagram» stāstā tos mēģināja arī apkopot.

Meitene pie sekotājiem arī vērsusies ar lūgumu pārstāt veidot mēmes un uzdot jautājumus par neparasto virtuves izvietojumu, bet internets, kā ierasts, tā arī palika neuzvarēts.

60 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Tagad cilvēkus vairāk interesē sadzīviskas problēmas nevis pliki dibeni!!!

9 0 atbildēt

Nu hrusčovku (un ne tikai) virtuves "lielie" izmēri bieži vien neatstāj vietas izvēlei. Liekam tur kur var un priecājamies ka vispār ietilpa. Lielāks enerģijas patēriņš? Nu nez vai tik ļoti būtiski. Slikti protams ka kko vārot-cepot-šmorējot atverot ledusskapja durvis ledusskapī tiek karstais tvaiks kurš tur kondensējas un ledusskapja sienas apaug ar ledu,utt. Bet nekā kritiska tur nav. Tad jau vairāk var satraukties par ugunsdrošības prasībām

8 0 atbildēt

Es gan nelieku ledusskapi pie plīts, es daru pareizi...🤔lieku plīti pie ledusskapja!😂

Bet ja nopietni, tad varbūt tas nav ledusskapis, bet pikanto lietu, drēbju skapis.

7 0 atbildēt

Njā, man virtuvē pirms kāda laiciņa arī ledusskapis blakus plītij stāvēja😐

6 0 atbildēt

Tas lai vairāk par elektrību maksātu..

5 0 atbildēt

Man arī ledusskapis ir blakus gāzes plītij. Pat nebiju aizdomājies ka tur būtu kas slikts. Tagad sāku domāt.

5 0 atbildēt