local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti: Kā gangsteri izskatās bez saviem tetovējumiem?3

103 1

Stīvs Bartons ir fotogrāfs no Lielbritānijas, kuram ļoti patīk ceļot un uzņemt cilvēku portretus. Piedāvāju apskatīt viņa labāko foto projektu ar nosaukumu «Skin Deep: Looking Beyond the Tattoos».

Par šī projekta dalībniekiem viņš izvēlējās bijušos cietumniekus, kuri daļu savas dzīves ir pavadījuši bandā, jo tieši viņu ķermeņus parasti rotā visbaisākie un interesantākie tetovējumi, it īpaši seju.

Šajā projektā ir redzams viens un tas pats portrets divas reizes. Pa kreisi - kā tas cilvēks izskatās tagad. Pa labi - kā tas cilvēks izskatītos, ja viņa seju un ķermeni nerotātu neviens tetovējums.

103 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Tā gluži nebūs. Katrs shis tetovējums ir atstājis pēdas gan uz ādas gan rakstura. Izraisījis virkni ar notikumiem, izjūtām domam. Kas savukārt ir radījis izmaiņas cilvēka sejā, stājā... Bez shiem tetovejumiem, bez šī ceļa, ko viņi ir veikusi no tīras ādas līdz pašreizējām stāvoklim, bez sāpēm kam cauri vizītes, viņi būtu citi cilvēki, ne obligāti labāko, bet citi un izskatītos pavisam savādāk. Tetovējums ir maska aiz kuras daudz kas mūsos izaug..
0 1 atbildēt