local-stats-pixel fb-conv-api

Interesantākās soctīklu lietotāju reakcijas par Lemberga lietu25

112 1

Es neesmu nekāds biznesa, politikas, saknciju un Ventspils eksperts vai Lemberga fans, bet mazliet pasekot līdzi skaļākajiem skandāliem mūsu platuma grādos vienmēr ir interesanti.

Noteikti zini, ka Aivaronkulim nepaveicās - viņa skaistais vārds un uzvārds tika iekļauts ASV Magņitska sankciju sarakstā. No TVNET raksta: «Lembergs sarakstā iekļauts kā «ārvalstnieks - bijusī vai esošā amatpersona, kas atbildīga, līdzdalīga, tieši vai netieši iesaistīta korupcijā, tai skaitā valsts līdzekļu izšķērdēšanā, privāto līdzekļu piesavināšanā personīgā labuma gūšanai, korupcijā, kas saistīta ar valdības iepirkumiem vai dabas resursiem, vai kukuļošanu».»

Long story short - Aivaru beidzot paņēma pie dziesmas, viss ir slikti, konti ciet, naudas nav, sieva meklē palīdzību pie Donalda Trampa un izspēlē savu «bet es taču esmu sieviete un māte» kārti.

Šādās situācijās man ļoti patīk internets, it īpaši sociālais tīkls «Twitter», jo tur vienkopus savācas tie, kuriem ir ko teikt, tie, kuriem nav ko teikt, tie, kuri grib kaut ko pateikt, jo ir beidzot kāds to varētu izlasīt, un tie, kuri ir troļļi.

Piedāvāju uzmest aci 20 interesantākajiem tvītiem par Aivaru, viņa sievu un visu situāciju kopumā. Paldies un lūdzu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
112 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Pilnīgi prasās kādu desmaizi aiznest nabadziņiem... emotion

9 1 atbildēt

Kur tagad plūdīs Venspils, Rīgas ostu lielās naudas,

Steidz politiķi izshēmot, tie steidzas cik vien jaudas.

Vai valsti ostu peļņa aplaimos ar katru jaunu vēja brīzi,

Un ASV mūs uzraudzīs, lai nesagaidām atkal citu krīzi.

Aivaram - nabagam jau nobloķēti visi banku konti,

Bērni raud pēc maizītes - kur rast jaunu darba fronti?

Bet Aivars ir optimists, tam smaids kā vienmēr sejā,

Ir dzimis viņš kā cīnītājs, ko nenogrūst vēl ilgi lejā. 

7 0 atbildēt

Viņa sieva bija deklarējusi 87 tūkstošus skaidrās naudas uzkrājumus..

Lembim, arī pāri par 100K.. skaidrās naudas nodeklarēts.. 

- redz nēsot ko ēst.. 

Naudu deklarē, lai pēc tam kukuli var uzrādīt kā savējo- shema jau sen zināma.. 

Tajā sarakstā vel būtu jāiekļau pāris resnie mūļi....

7 0 atbildēt

Ko jūs varat to Lembergu ķengāt ? Ir kāds no šiem mēsluvabolēm viņu saticis dzīvē vai pazīst ? Es viņu zinu gana labi un varu pateikt, ka jātiesā būtu tie, kuri pret viņu vēršās ar dažādām sankcijām. Cilvēks rūpējās par savu pilsētu, domā par darbavietām, bet atrodas mēslu valdība, kas to visu vēlās iznīcināt tāpat kā Rīgu uztaisīt par miskasti. ZB jūs.

Es ar Aivaru varu mierīgi iet pa ielu, runāties un viņam nav vajadzīgi 17 miesassargi. 

7 1 atbildēt

Interesanti.

1. neviena tiesa nav pierādījusi viņa jelkādu vainu, pat UK ne.

2. viņa lamātāji - jūs viņu pazīstat kā cilvēku, lai varētu viņu lamāt?

3. atrodoties viņa vietā - jūs pilnīgi droši zinat, ka rīkotos citādi?

4. kāds sakars viņa sievai ar to visu, ka nobloķēja kontu? Šī sieva jau nebija klāt 90ajos, kad notika visas shēmošanas (kuras nav pierādītas)?

Kopumā sanāk tā - mūsējie pabļaustījās, jeņķi ieblieza šo sarakstā kopā ar visu ostu, mūsējie tagad kož pirkstos par ostas slēgšanu. Kāds pirms tam vispār padomāja par iespējamajiem valsts zaudējumiem? Kurš tad te ir idiots un izsaimniekotājs? Tas man atgādina gadus atpakaļ, kad Kariņš (tā šķiet) lika viņam pieņemt darbā Ojāru Grīnbergu, nenorādot personas kodu. Uz ko Lembergs ielika avīzē sludinājumu, ka pieņem darbā cilvēku, kura vienīgās prasības ir minētais vārds un uzvārds. Izņirgājās pēc pilnas programmas un, iesūdzēts tiesā, viņu vinnēja. Tā vietā varēja dokumentu vēlreiz aizsūtīt, pierakstot klāt kodu. Būtu likuši Kariņam segt tiesas izdevumus, varbūt šodien viens otrs pirms mutes vēršanas būtu padomājis. Tāpat kā šeit komentos, pirms nosaukt kādu par veco ķēmu, vajadzētu padomāt, ja par to spīdētu reālas ziepes.

ps. es neesmu Lemberga fans vai atbalstītājs

6 0 atbildēt

Oi oi oi ! Trakie patrioti atradušies un skauģi ! emotion 

Tikai kurš no Jums Lemberga apvainotājiem godigi spej atzities - ka rikotos pilnigi identiski Lembergam - nonakot Lemberga biksiņas ? 

A ?  emotion 

Zagtu , izsaimniekotu un rupetos par sevi un savu nakotni - varbut pat trakak par . . . ! 

6 1 atbildēt

Nevajag tēlot, mērgļi!

2 0 atbildēt

Tas nav lemberga skandāls !! Tiaki galīgi truliem un debīliem to var iestāstīt. Patiesībā tā ir banāla liela biznesa bandītiska reketveida atņemšana ,.Tas pats ar Rīgas ostu.Ar kuru lLmbergam nav nekāda sakara.Latvijas valdības ""locekļi"" izmantojot savu varu un esoso stāvokli vašingtonā ar Trampu(impīčments) ,acīmredzot dodot pamatīgu kukuli (persepektīvā)šo ostu akciju veidāvaldības marodieri pārņemt vēl varētu tāpat ,taču Venstpils ostu likumīgā veidā atņemt nevar .tad nu izgudroja ņemt palīgā pretlikumīgo Magņicka sarakstu un ar jeņķu uzpirkatajiem politiķiem realizēt atņemšanu .tas pats skāms par Ventspili kā tādu..Kad rupji pārņem Venstpils Domi ,tad tiek uzspļauts VĒLĒTĀJU GRIBAI balsot par tiem kandidātiem ,kuri cienīgākie.Nupat Latvija tiek pārvērsta par kādu Āfrika svalstiņu kurai pat pašu peiņemtie likumi nav spēkā.Taču ,kad nožēlojamā LV valdība (savu personisko interešu dēļ )atnēm šo ostu ,tad ir tiaki viens ceļš --tas ir uz leju..jo LV avldība ir pilnīgā Vašingtonas kontrolē un visas kravas nupat ies garām Latvijai --pat konteineri.Leiši jau ir piedāvājuši pārņemt Venstpils ostas tranzītu. Bet pats būtiskākais ir tas ,ka Venstpils tiks izlaupīta ,pie labiem biznesiem uzradīsies jauni ""saimnieki"" ,kuri nejēdzot saimnikot visu nolaidīs ātrā laika posmā uz grunti. Latvija nupat aplika par totalitāru valsti Vašingtonas pilnīgā kontrolē.Taču   ,ja Lembergam ir iespēja nosūtīt ziņu pa taisno Trampam,ka tā un tā --viņa politiskie pretinieki Baltajā namā  nodarbojas ar kukuļņemšanu un grauj citu ""neatkarīgu"emotionemotionD valstu iekējo ekonomiku bandītiskā veidā kopā ar LV valdības dažiem mantkārīgiem  ""locekļiem"",tad  ,lai arī Tramps ir pilnīgs deģenerāts ,taču viņš to noteikti izmantotu savu pretinieku nežēlīgai iznīcībai.un līdz ar to ,protams ,parautu tos mērgļus Latvijas valdībā ,kuri izdomājušu šo nelietību .Šī LV valdības nelietība ir radījusi strauju pieaugošu nabadzību Latvijā .No visas šīs LV nelietības vinnē Krievija  ,domājams ,ka viss atlikušais Venstpils ostas tranzīts  pāries uz Krievijas ostām. Un tagad man gribas jautāt--vai galu galā šie LV valdībā(bez rinkevica tas nebija iespējams )

2 0 atbildēt

Ko jūs cepaties.. ASV - vienkārši iekļāva sarakstā.. 

- Viss, nekādus kontus neslēdza..  - 

- bet pateica, ka tās ASV organizācijas, kas ar viņu un viņa ģimenes locekļiem  sadarbosies, tiks pakļautas represijām.. 

- kura normāla banka, gan gribētu ka viņai aizliedz norēķinus ar ASV dolāriem.. neviena.. nu tad bankas fiksi piegrieza skābeklī..  

- lembis var sūdzēties kam grib, jo neviens no valsts pārvaldes, nekādus rīkojumus nav devis, a bankas klienta attiecību strīdu risina tiesa - nu redz tagad lembis varēs 20 gadus tiesāties.. - viņam jau tas patīk.. 

- sanāk dots pret dotu.. 

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu seko līdzi Lemberga skandālam?

Cits variants: Kaut ko esmu lasījusi, bet saprotu, ka, ja arī es sekošu līdzi tam skandālam, manā dzīvē nemainīsies itin nekas. Tā ka nav jēgas tērēt tādām muļķībām laiku.

1 0 atbildēt

Es varu iebraukt ASV, Lembergs nevar. Nu cool 😆

Bet, ja nopietni, šis jau ir otrais gadījums, kad Amerika kaut ko pabļauj un te uzreiz hajs vairāku mēnešu garumā. Kaut gan, nav izslēgts, ka tas ir mūsējo pasūtījums...

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu seko līdzi Lemberga skandālam?

Cits variants: drusku

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu seko līdzi Lemberga skandālam?

Cits variants: Es tam mudakam nesaksu pieverst uzmanibu .Lai ,,organi,, ar to nodarbojas,tapat savu maizi nepelniti sanjem ...

0 0 atbildēt

Svētā vientiesība! Bāleliņi, kuri fano par to, ka šādā veidā piež miegts Lembergs, zina, ka visā pasaulē kuģiem tiek ieteikts neiebraukt Ventspils ostā? https://www.londonpandi.com/ un stādās priekšā, cik tas var izmaksāt Latvijai????!!

0 0 atbildēt

un tagad ir visai iespējam ,ka šos marodierus LV valdībā ,saeimā var mierīgi iekļaut kādos ASV pretkrievijas sankciju sarakstos par ekonomisko palīdzēšanu Krievijai izmantojot LV valdības ispe'jas un ietekmi vietējā tirgū??emotion

Un tagad izriet jautājums --vai šie LV valdības un valsts ekonomikas iznīcinātāji patiesībā nav maskējušies Kremļa spiegi!???;emotionemotionDD

0 0 atbildēt