local-stats-pixel fb-conv-api

Instagram nozog kontu, lai atdotu to futbola zvaigznei.6

107 2

Sveiki spoki! Esmu šokēts par šo Instagram nekaunību, un nolēmu par to uztaisīt rakstu. Pats personīgi Instagram neizmantoju, bet par cik zinu, ka tas ir populārs sociālais tīkls, likās interesants raksts Lai labi lasās, un fui Instagramam par šo izdarību. emotion

Andres Iniesta ir Spānijas futbola zvaigzne, FC Barcelona spēlētājs un komandas kapteinis. Cits Andres Iniesta ir parasts puisis no Madrides un @ainiesta Instagram konta īpašnieks. Vai vismaz, viņš bija. Saskaņā ar rakstu Andres Iniesta, ne-sporta zvaigzne, viņa Instagram konts spontāni sastindzis ceturtdien, pateicoties iespējamajiem lietošanas pārkāpumiem.
Drīzāk, ka konts tika slēgts, bez iepriekšēja brīdinājuma vai diskusijas atdodot to futbola zvaigznei Andres Iniesta. Pēc kāda stāsta, šķiet, ka Instagram konts ir atjaunots tās likumīgajam īpašniekam, un futbola spēlētājs tagad izmanto @andresiniesta8 (un jau ir ieguvis 5,4 miljonus sekotāju jūsu zināšanai). Zīmoli, kas pārņem kontus, kas ir viltoti, ir ikdienišķa parādība, bet pilnīgi likumīga konta vienpusēja pārņemšana - ir netīrs gājiens.
Instagram, šķiet, ir apstiprinājis stāstu un atvainojās par "kļūdu": Mēs esam kļūdījušies un atjaunojām kontu, tiklīdz mēs uzzinājām par to. Mēs atvainojamies Mr. Iniesta par šīm pūlēm, kuras mēs viņam radījām.
Paldies, ka lasījāt! Sargiet savus Instagram kontus, un atstājiet savu viedokli komentāros! Atceraties! Ja ieteiksiet rakstu sociālajos tīklos, saņemsiet 10 cepumus! Citi interesanti raksti manā profilā!

107 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Oho, cik garš raksts.
7 0 atbildēt

Šis stāsts ir tik revolucionārs un šokējošs.

Wow.

Es ļoti šokējos.

Tas tik ļoti man ietekmē vēl tagad.

Wow.

Wow.

4 0 atbildēt

emotion 

3 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt