local-stats-pixel fb-conv-api

Influencere parāda, cik ļoti sociālajos tīklos redzētais atšķiras no realitātes9

109 3

Mūžīgi var darīt trīs lietas - skatīties kā deg uguns, klausīties kā tek ūdens un brīnīties kā cilvēki turpina ticēt tam, ka sociālajos tīklos redzētais 100% atbilst patiesībai.

Šis ir nedz pirmais, nedz arī pēdējais raksts, ar kura palīdzību dažādi influenceri un parasti cilvēki mēģina vērst cilvēku uzmanību tam, ka ne viss, ko redz sociālajos tīklos, atbilst tam, kas ir redzams realitātē. Nereti tie ir paši influenceri, kuriem ir apnicis mēģināt iekļauties influenceru vidū ar savu «perfekto» pasauli.

Viena no tām ir arī 26 gadus vecā Kima Brita, kuras hobijs ir kļuvis pavisam interesants - viņa veido skaistas bildes, bet parāda arī to reālo pusi, tādā veidā iedvesmojot un atverot acis tām sievietēm, kuras domā, ka sociālajos tīklos visām sievietēm ir skaistas dzīves. Apskati viņas foto!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
109 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ja kāds ir tik naivs, ka pats to nav sen sapratis - pats vainīgs.

Bet ne vienmēr tā ir - daudzos eiropas kino un seriālos aktieri nav uzskaistināti - ir pumpaini, nenosauļoti, grumbainām sejām.

11 0 atbildēt

Reālās bildes pat labākas!!!

7 0 atbildēt

Dazas realas bildes bija labakas ka instagram. Protams, ja darbs ir stresa pilns un maz laika gulet tad bez paliglidzekliem nekadi. 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Būtu viņa labāk pacentusies kārtīgi iemācīties angļu valodu.. Bet, jā, īsti nesaprotu, kā vēl kāds varētu domāt, ka dzīvē viss ir tik "skaisti un ideāli" kā pārveidotās bildēs..?

2 0 atbildēt

Bet katra sieviete grib būt skaista.

2 0 atbildēt

Lol viņai nevelk

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt