local-stats-pixel fb-conv-api

Indes un to briesmīgā iedarbība.18

527 4

Piedāvāju apskatīt 5 indes un to iedarbības.

Būs pietiekami plusu, būs otrā daļa.

527 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

3. Ha, sākšu baidities no vardēm.emotion

20 0 atbildēt

Un ja sajauc visas kopāemotion

12 0 atbildēt

Šīs nav indes - vot botulīns (botokss) tā gan ir riktīga inde. Ar 1 gramu var 20 miljonus pie senčiem aizsūtīt.

6 0 atbildēt

Ricīns - tas ir redzēts Breaking Bad. Tur to laikam mēģināja kādam iebarot caur ēdienu. Walter White, kas to mēģināja sagavot lai indētu, stāstīja cik labi tā indē, pietiek vien ieelpot tā smaržu. Sagatavošanas procesā izmantoja pat aizsargmasku. Tur tas izskatījās pēc mazas pupas.

5 0 atbildēt

Biežāk šādus sakarīgus rakstusemotion

Savādāk jau nāk vēmiens no visiem- 99.9% uzlabos garīgo,ahujennajām pakām,fml utt...

2 0 atbildēt

Viss ātrak un vienkaršak ir ar cianīdu...

1 0 atbildēt

Autor, cieni, lūdzu, pats sevi - izlabo kļūdas. Tās ir gandrīz katrā otrajā teikumā. Ja man pirmā kursa students iesniegtu šādu referātu, tas pa taisno ielidotu papīrgrozā.

5 4 atbildēt

Kādreiz, kad sadusmojos pamatskolā, man bija doma noindēt pilnīgi visus skolotājus, kad pienāktu mana kārta būt par dežuranta palīgu un iedot visiem "jauku, sātīgu" kartupeļu devu emotion

1 0 atbildēt

Breaking bad peedeejais :D

0 0 atbildēt

Otro daļu!

0 0 atbildēt
jauki kad ir kādi tiešām intresanti raksti
0 0 atbildēt

veel jau sinepju gaaze

0 0 atbildēt

Gaidīju botulīna toksīnu, bet nesagaidīju. Ar to pietiktu pie 300-400 gramiem, lai noindētu visus planētas iedzīvotājus un tas ir tas pats mēsls, ko slavenības sev injicē lūpās, lai iegūtu duckface.

Fluorūdeņraža kaitīgā ietekme uz cilvēka organismu gan nav tāda, ka tā izēdīs mugurklaulu. Tā var saēst plaušas, barības vadu, vai ādu, bet nejau kaulus, jo tā ir pārāk reaģētspējīga lai neizreaģējusi nonāktu asinsritē un kur nu vēl līdz kauliem. Vispirms jau mirsi no tā, ka tev vairs nebūs ādas, barības vada, vai visticamāk plaušu. Asinsritē var nonākt tikai fluorīdjoni, kam vairs nav stipras skābes īpašību un fluorīdjoni pārlieku lielā daudzumā ir ļoti kaitīgi ar to, ka tie nevis saēd mugurkaulu, bet gan sasaistās ar kalcija joniem organismā un veido pilnīgi nešķīstošas nogulsnes, ar ko aizsērējas organisma recerkulācijas sistēmas - rodas žultsakmeņi, nierakmeņi apkaļķojušies asinsvadi, utt.

Gribēju pateikt, ka viss ir inde un viss ir zāles. Izšķirošais faktors ir vielas daudzums, jo tie paši kaitīegie fluorīdjoni mazās devās ir ļoti nepieciešami organismam. Tas pats ir arī ar toksisko sērūdeņradi un selēnu - mazās devās ārstē, bet nedaudz lielākās nogalina.

0 0 atbildēt