local-stats-pixel fb-conv-api

Imigrācija ir genocīds4

54 2


22. septembrī pie Brīvības pieminekļa notiks protesta akcija pret uzspiesto imigrantu ievešanu.

4. augustā notika pirmā mūsu rīkotā protesta akcija pret valdošās koalīcijas lēmumu uzņemt Eiropas Savienības (ES) uzspiestos nelegālos imigrantus, tādējādi radot bīstamu juridisku precedentu, kas paver durvis tālākam un masveidīgākam imigrantu pieplūdumam.

Vērojot aizvien dramatiskākos notikumus Eiropā, aizvien lielāku ES dalībvalstu suverenitātes ierobežošanu un pakļaušanu Briseles diktātam un aizvien lielāku nelegālo migrantu masveida invāziju, ir skaidrs, ka mierināšana, ka Latviju tas neskars, ir maldīga un ļoti bīstama ilūzija. Tagad jau tiek runāts par obligātu imigrantu kvotu, kas Latvijai nākotnē nozīmēs daudzus tūkstošus šādu imigrantu.





54 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Problēma ir tajā ka ES ar tiem dvieļgalvām auklējas, maksā pabalstus, ļauj brīvi rīkoties, Un tā vietā lai nepieļautu viņu radikalizēšanos, tik domā kā vēl viņiem var palīdzēt. Jābūt tādiem apstākļiem, kad izdzīvošanas nolūkos viņi ir spiesti integrēties paši, pārējās metodes ir pilnīgi nepareizas, un defaltā ar neveiksmes zīmogu. Un beigās sanāk ka nevis viņiem jāintegrējās mūsu sabiedrībā, mums jāintegrējās viņu, kas ir pilnīgākais absurds, bet mums to šobrīd uzspiež.

9 0 atbildēt
Būs jāaiziet. emotion
6 0 atbildēt

Šoreiz jau nu gan, neskatoties uz nacionālismu Latviešiem vajadzētu kooperēties ar Krieviem. Kopā dauzīt dvieļu galvas. Jo tiko šiem kaut kas tiks atļauts vai piedots, tā kristiešu izgriezšana sāksies tepat. Ja tie musļimi sāks spēgāt, tad tikai brutāli ar spēku un mietu. Var jau nepatikt vatņiki, kuri 30 gadus Latvijā dzīvojot nav varējuši valodu iemācīties, bet tad jau labāk tie, nekā dvieļu galvas. Ja musļims nosit vietējo - musļimu nolinčot, jo citu valodu tie barbari un mērkaķi nesaprot.

Nesaprotiet nepareizi, bet šitās musļimu problēmas Eiropā, jau sen saprata nabaga vecis Ādolfs, kurš arī tai tēmai pieskārās savā grāmatā Mein Kampf, mazliet propogandas un pārspīlējumu tur ir sarakstīti, bet arī daudz taisnības, kuru diemžēl citiem nav "iekša" pateikt.

6 0 atbildēt

ir dziesma par utainajiem un zili pelēkajiem tagad būs dziesma par dzeltenajiem

0 0 atbildēt